reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Mnie bolą ! Zestresowałam się już w ogóle bo nie dość że te plecy to jeszcze mam wrażenie że objawy mi przeszły … Ale kurczę wierzę że tylko głowa płata figle i się przeciążyłam / coś mnie bierze bo też non stop mi zimno aczkolwiek mi cały czas w ciąży zimno a za chwilę gorąco .

@Coff witamy ❤️ ja też mam jutro prenatalne , u mnie odwrotna sytuacja bo mam córeczkę a z sanco wyszedł chłopiec. Czekam tylko na jutrzejsze usg żeby się utwierdzić że wszystko jest ok . Przechodzisz tą ciążę inaczej niż ciąże z synkiem ?
Mnie też bolą plecy🙁ja jestem 12 tydzień a już mi objawy tak z tydz temu się skończyły no oprócz bólu głowy a na wizycie wszystko było dobrze ,więc się nie martw i nie stresuj..może już mijają,w poprzednich ciążach już w 10 tyg nie miałam objawów 😅

Jestem po.
Dostałam luteinę i progesteron.
Z dzidziem wszystko ok serduszko bije.
Mam jakiegoś krwiaczka, ale nie duży.

Torbiel nie krwawi jak mi lekarka mówiła na wizycie. A nie zmniejszyła się ani nic. Dalej jest.
Super , że wszystko dobrze,serduszko najważniejsze ❤️ mi ostatnio na wizycie gin mówiła że można po troszku jeszcze krwawić, żebym się nie przestraszyła..

Cześć Dziewczyny! Czy mogłabym dołączyć? Podobnie jak @Coff, myślami początkowo w sierpniowych, ale jednak termin 1.09 :) Pierwsza ciąża, czuje się w miarę ok. @Pchelka25 plecy bola także i to bardzo :)

Przeczytałam trochę wątków wstecz, żeby Was trochę poznać. Przykro było czytać ostatnie posty. Dziewczynom życzę dużo siły, zdrowia i wiary, ze Wasz czas wkrótce nadejdzie. Jestem tego pewna.

Pozostałym dziewczynom, które trapią choroby życzę dużo zdrowia również!
Pewnie 😊 zapraszamy..ja mam blisko termin bo na 4.09😏 na prenatalne jesteś juz umówiona też?

Jestem po.
Dostałam luteinę i progesteron.
Z dzidziem wszystko ok serduszko bije.
Mam jakiegoś krwiaczka, ale nie duży.

Torbiel nie krwawi jak mi lekarka mówiła na wizycie. A nie zmniejszyła się ani nic. Dalej jest.
Ufff , bardzo dobra informacja że z dzidziolem wszystko dobrze ❤️ ja w poprzedniej ciąży też miałam krwiaka - wchłonął się do prenatalnych , ale też najadłam się dużo strachu.
Jesli chodzi o torbiel- częste są te z ciałka żółtego - zwykle się wchłaniają do 13 tyg ciąży , może też być jakaś hormonalna - oby zniknęła 🤞 w którym jesteś tc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry