niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Tak, też mi się wydaje, że pisała coś o torbieli. I że miała się wchłonąć. Więc to może ona.A Ty nie wspominałaś, że masz torbiel? Oby nie było to nic groźnego!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, też mi się wydaje, że pisała coś o torbieli. I że miała się wchłonąć. Więc to może ona.A Ty nie wspominałaś, że masz torbiel? Oby nie było to nic groźnego!
Mnie też bolą plecyMnie bolą ! Zestresowałam się już w ogóle bo nie dość że te plecy to jeszcze mam wrażenie że objawy mi przeszły … Ale kurczę wierzę że tylko głowa płata figle i się przeciążyłam / coś mnie bierze bo też non stop mi zimno aczkolwiek mi cały czas w ciąży zimno a za chwilę gorąco .
@Coff witamyja też mam jutro prenatalne , u mnie odwrotna sytuacja bo mam córeczkę a z sanco wyszedł chłopiec. Czekam tylko na jutrzejsze usg żeby się utwierdzić że wszystko jest ok . Przechodzisz tą ciążę inaczej niż ciąże z synkiem ?
Super , że wszystko dobrze,serduszko najważniejszeJestem po.
Dostałam luteinę i progesteron.
Z dzidziem wszystko ok serduszko bije.
Mam jakiegoś krwiaczka, ale nie duży.
Torbiel nie krwawi jak mi lekarka mówiła na wizycie. A nie zmniejszyła się ani nic. Dalej jest.
PewnieCześć Dziewczyny! Czy mogłabym dołączyć? Podobnie jak @Coff, myślami początkowo w sierpniowych, ale jednak termin 1.09Pierwsza ciąża, czuje się w miarę ok. @Pchelka25 plecy bola także i to bardzo
Przeczytałam trochę wątków wstecz, żeby Was trochę poznać. Przykro było czytać ostatnie posty. Dziewczynom życzę dużo siły, zdrowia i wiary, ze Wasz czas wkrótce nadejdzie. Jestem tego pewna.
Pozostałym dziewczynom, które trapią choroby życzę dużo zdrowia również!
Najważniejsze, że wszytsko w porządku! A ta torbiel to wredna świnia, już mogłaby zniknąć.Jestem po.
Torbiel nie krwawi jak mi lekarka mówiła na wizycie. A nie zmniejszyła się ani nic. Dalej jest.
Ufff , bardzo dobra informacja że z dzidziolem wszystko dobrzeJestem po.
16:40Dziewczyny o której dziś wizytujecie ?![]()
10:00Dziewczyny o której dziś wizytujecie ?![]()