Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Które dzielnice Wam się podobają? Ja również z WarszawyMy właśnie w Waw polujemy… ale to już od dłuższego czasu. We dwójkę stad jesteśmy, tutaj mamy rodziców, dziadków itp. Ceny oferowane sa z kosmosu. Nawet jak szukamy czegoś poza Waw, jakiegos domku właśnie, to dopiero 30+ km od granicy jakieś normalne ceny, ale wtedy większość życia spędzasz w samochodzie. My też mamy bardzo wybiórczy gust i tylko w dwóch dzielnicach nam się podoba i w dwóch miasteczkach pod Waw.
Osobiście marzy mi się agroturystyka blisko skał, gdzieś na Jurze Krakowsko-częstochowskiej, bliżej Krakowa![]()
Oj... tak wzdęcie i brak regularnych wizyt w toalecie oraz zgaga jak cholera... Chyba tęsknię za wymiotami.Plecy mnie nie bolą, ale za to mam bolesne wzdęcia, gazy, odbijanie itp.każda coś
Żoliborz i południowe BielanyKtóre dzielnice Wam się podobają? Ja również z Warszawy![]()
Mnie bolą ! Zestresowałam się już w ogóle bo nie dość że te plecy to jeszcze mam wrażenie że objawy mi przeszły … Ale kurczę wierzę że tylko głowa płata figle i się przeciążyłam / coś mnie bierze bo też non stop mi zimno aczkolwiek mi cały czas w ciąży zimno a za chwilę gorąco .Dziewczyny was też plecy bolą? Może nie jakoś bardzo, ale jednak czuć że dają o sobie znać
Już dawno przestałam się wygłupiać i wymieniłam garderobę na ciążowa. 11+4, waga stoi w miejscu, brzuch nie miesci się w nic, nawet gacie. Także spodnie ciążowe, majtki i dwa rozmiary większe (lubię te z wysokim stanem) Dobrze, że zawsze miałam szerokie swetry na zimę to chociaż to jeszcze pasuje.... bo wiosenne ubrania mogę tylko już pooglądać na wieszaku.U mnie bez wymiotów, ale sporo się odbija i jestem albo głodna albo nie mogę patrzeć na jedzenie.No i spodnie mi się nie dopinają… A to dopiero 8+6
. Co to będzie dalej…
U mnie 10+1 i wagowo spadło o 3kg, a w obwodzie brzuch mi wyskoczył i coraz częściej spodnie odciskają ślady, także chyba już bliżej niż dalej do ciążowych... A z chłopcami do samego końca miałam bardzo mały brzuszek jak na wiek ciąży. No ale ta ciąża od początku bardzo się różni.Już dawno przestałam się wygłupiać i wymieniłam garderobę na ciążowa. 11+4, waga stoi w miejscu, brzuch nie miesci się w nic, nawet gacie. Także spodnie ciążowe, majtki i dwa rozmiary większe (lubię te z wysokim stanem) Dobrze, że zawsze miałam szerokie swetry na zimę to chociaż to jeszcze pasuje.... bo wiosenne ubrania mogę tylko już pooglądać na wieszaku.
Wydaje mi się, że tak samo. Ogólnie jedna i druga ciążę znoszę bardzo dobrze zwłaszcza teraz. Na początku czułam tylko zmęczenie.Mnie bolą ! Zestresowałam się już w ogóle bo nie dość że te plecy to jeszcze mam wrażenie że objawy mi przeszły … Ale kurczę wierzę że tylko głowa płata figle i się przeciążyłam / coś mnie bierze bo też non stop mi zimno aczkolwiek mi cały czas w ciąży zimno a za chwilę gorąco .
@Coff witamyja też mam jutro prenatalne , u mnie odwrotna sytuacja bo mam córeczkę a z sanco wyszedł chłopiec. Czekam tylko na jutrzejsze usg żeby się utwierdzić że wszystko jest ok . Przechodzisz tą ciążę inaczej niż ciąże z synkiem ?