reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
My właśnie w Waw polujemy… ale to już od dłuższego czasu. We dwójkę stad jesteśmy, tutaj mamy rodziców, dziadków itp. Ceny oferowane sa z kosmosu. Nawet jak szukamy czegoś poza Waw, jakiegos domku właśnie, to dopiero 30+ km od granicy jakieś normalne ceny, ale wtedy większość życia spędzasz w samochodzie. My też mamy bardzo wybiórczy gust i tylko w dwóch dzielnicach nam się podoba i w dwóch miasteczkach pod Waw.

Osobiście marzy mi się agroturystyka blisko skał, gdzieś na Jurze Krakowsko-częstochowskiej, bliżej Krakowa :)
Które dzielnice Wam się podobają? Ja również z Warszawy ☺️

Dziewczyny was też plecy bolą? Może nie jakoś bardzo, ale jednak czuć że dają o sobie znać
Mnie bolą ! Zestresowałam się już w ogóle bo nie dość że te plecy to jeszcze mam wrażenie że objawy mi przeszły … Ale kurczę wierzę że tylko głowa płata figle i się przeciążyłam / coś mnie bierze bo też non stop mi zimno aczkolwiek mi cały czas w ciąży zimno a za chwilę gorąco .

@Coff witamy ❤️ ja też mam jutro prenatalne , u mnie odwrotna sytuacja bo mam córeczkę a z sanco wyszedł chłopiec. Czekam tylko na jutrzejsze usg żeby się utwierdzić że wszystko jest ok . Przechodzisz tą ciążę inaczej niż ciąże z synkiem ?

U mnie bez wymiotów, ale sporo się odbija i jestem albo głodna albo nie mogę patrzeć na jedzenie. 😂 No i spodnie mi się nie dopinają… A to dopiero 8+6 🙈. Co to będzie dalej…

U mnie bez wymiotów, ale sporo się odbija i jestem albo głodna albo nie mogę patrzeć na jedzenie. 😂 No i spodnie mi się nie dopinają… A to dopiero 8+6 🙈. Co to będzie dalej…
Już dawno przestałam się wygłupiać i wymieniłam garderobę na ciążowa. 11+4, waga stoi w miejscu, brzuch nie miesci się w nic, nawet gacie. Także spodnie ciążowe, majtki i dwa rozmiary większe (lubię te z wysokim stanem) Dobrze, że zawsze miałam szerokie swetry na zimę to chociaż to jeszcze pasuje.... bo wiosenne ubrania mogę tylko już pooglądać na wieszaku.

Już dawno przestałam się wygłupiać i wymieniłam garderobę na ciążowa. 11+4, waga stoi w miejscu, brzuch nie miesci się w nic, nawet gacie. Także spodnie ciążowe, majtki i dwa rozmiary większe (lubię te z wysokim stanem) Dobrze, że zawsze miałam szerokie swetry na zimę to chociaż to jeszcze pasuje.... bo wiosenne ubrania mogę tylko już pooglądać na wieszaku.
U mnie 10+1 i wagowo spadło o 3kg, a w obwodzie brzuch mi wyskoczył i coraz częściej spodnie odciskają ślady, także chyba już bliżej niż dalej do ciążowych... A z chłopcami do samego końca miałam bardzo mały brzuszek jak na wiek ciąży. No ale ta ciąża od początku bardzo się różni.

reklama
Mnie bolą ! Zestresowałam się już w ogóle bo nie dość że te plecy to jeszcze mam wrażenie że objawy mi przeszły … Ale kurczę wierzę że tylko głowa płata figle i się przeciążyłam / coś mnie bierze bo też non stop mi zimno aczkolwiek mi cały czas w ciąży zimno a za chwilę gorąco .

@Coff witamy ❤️ ja też mam jutro prenatalne , u mnie odwrotna sytuacja bo mam córeczkę a z sanco wyszedł chłopiec. Czekam tylko na jutrzejsze usg żeby się utwierdzić że wszystko jest ok . Przechodzisz tą ciążę inaczej niż ciąże z synkiem ?
Wydaje mi się, że tak samo. Ogólnie jedna i druga ciążę znoszę bardzo dobrze zwłaszcza teraz. Na początku czułam tylko zmęczenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry