Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tym roku 37. Ja już nie pamiętam tamtej ciąży szczerze mówiąc... Była poprostu książkowa. Zero mdłości, nic. Nawet nie wiem co to skurcze bo miałam planowana cc. Urodziłam równo w 40 tygodniu.Ja 34;P więc jeszcze moda mama, hahaha... A tak serio @Rajani też czujesz jakby tamta ciąża była sto razy łatwiejsza niż ta? Czy tylko ja czuję ta różnice wieku?
22, tak samo jak u @Rajani 12lat różnicy. Ale ja ja dobrze pamiętam bo miałam ciężka ciążę i dała mi się w kość, do dziś pamiętam problemy z sercem, wątroba a później wywoływanie i godziny porodu. Oxy co kilka godzin a ostatecznie CC bez przygotowania.Ile miałaś lat przy pierwszej?
15lat to już wogole całkiem duży chłopak, moja ma 12lat i mam wrażenie, że czasami to dziecka nie mam. To nauka, to do koleżanki pojedzie, już swoje życie i swoje sprawy. Ah, a dopiero co, to było takie malusie ..@Rajani ja już też średnio pamiętam jak się dokładnie czułam, bo u mnie to już 15 lat. Jedynie to że jak na mnie to nie mogło być normalnie. Syn dwa miesiące wcześniej , a potem 3 miesiące w szpitalu. Teraz na szczęście wielki chłop i ma się dobrze.
Ja się generalnie teraz czuję jak bym miała 20 lat bo w sumie wszystko nowe można powiedzieć. Ostatnia strata była już tez z 7 lat temu, i też wszystko pomiętam jak za mgłą.15lat to już wogole całkiem duży chłopak, moja ma 12lat i mam wrażenie, że czasami to dziecka nie mam. To nauka, to do koleżanki pojedzie, już swoje życie i swoje sprawy. Ah, a dopiero co, to było takie malusie ..
Dziewczyny jestem po wizycie - jest zarodek , serduszkookazało się że była to ciąża bliźniacza ale nie ma drugiego serduszka , więc lekarz mówił że ten drugi zarodek się wchłonie .