reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Ja 34;P więc jeszcze moda mama, hahaha... A tak serio @Rajani też czujesz jakby tamta ciąża była sto razy łatwiejsza niż ta? Czy tylko ja czuję ta różnice wieku?
Ja w tym roku 37. Ja już nie pamiętam tamtej ciąży szczerze mówiąc... Była poprostu książkowa. Zero mdłości, nic. Nawet nie wiem co to skurcze bo miałam planowana cc. Urodziłam równo w 40 tygodniu.
Teraz jest trudniej ze względu na to co się poprostu dzieje, że nie może być poprostu dobrze.

@Rajani ja już też średnio pamiętam jak się dokładnie czułam, bo u mnie to już 15 lat. Jedynie to że jak na mnie to nie mogło być normalnie. Syn dwa miesiące wcześniej , a potem 3 miesiące w szpitalu. Teraz na szczęście wielki chłop i ma się dobrze.

@Rajani ja już też średnio pamiętam jak się dokładnie czułam, bo u mnie to już 15 lat. Jedynie to że jak na mnie to nie mogło być normalnie. Syn dwa miesiące wcześniej , a potem 3 miesiące w szpitalu. Teraz na szczęście wielki chłop i ma się dobrze.
15lat to już wogole całkiem duży chłopak, moja ma 12lat i mam wrażenie, że czasami to dziecka nie mam. To nauka, to do koleżanki pojedzie, już swoje życie i swoje sprawy. Ah, a dopiero co, to było takie malusie ..

15lat to już wogole całkiem duży chłopak, moja ma 12lat i mam wrażenie, że czasami to dziecka nie mam. To nauka, to do koleżanki pojedzie, już swoje życie i swoje sprawy. Ah, a dopiero co, to było takie malusie ..
Ja się generalnie teraz czuję jak bym miała 20 lat bo w sumie wszystko nowe można powiedzieć. Ostatnia strata była już tez z 7 lat temu, i też wszystko pomiętam jak za mgłą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry