Asiaxz
Fanka BB :)
A może to drugie się jeszcze pojawi?Dziewczyny jestem po wizycie - jest zarodek , serduszkookazało się że była to ciąża bliźniacza ale nie ma drugiego serduszka , więc lekarz mówił że ten drugi zarodek się wchłonie .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A może to drugie się jeszcze pojawi?Dziewczyny jestem po wizycie - jest zarodek , serduszkookazało się że była to ciąża bliźniacza ale nie ma drugiego serduszka , więc lekarz mówił że ten drugi zarodek się wchłonie .
Jak się z tym czujesz?Dziewczyny jestem po wizycie - jest zarodek , serduszkookazało się że była to ciąża bliźniacza ale nie ma drugiego serduszka , więc lekarz mówił że ten drugi zarodek się wchłonie .
Witaj w klubieJa, w tym roku już 38
Na pewno się udaFajnie tak czytać Wasze historie i wiedzieć, że macie już dzieciaki.
U mnie pomimo wieku, dwóch poronień… to jest duże oczekiwanie i wielkie marzenie, żeby w końcu być mamą po raz pierwszy. Oby to był nasz rok!
Uda się!! Mi na pewno ciężej w tym pierwszym trymestrze pogodzić opiekę nad 4latkiem i obecną senność i mdłościFajnie tak czytać Wasze historie i wiedzieć, że macie już dzieciaki.
U mnie pomimo wieku, dwóch poronień… to jest duże oczekiwanie i wielkie marzenie, żeby w końcu być mamą po raz pierwszy. Oby to był nasz rok!
A może to drugie się jeszcze pojawi?
Dr powiedział że jest za duża różnica między wymiarami ( jeden zarodek ma 16,5 mm a drugi niecałe 5mm i brak akcji serca). Mysle że tak miało być i cieszyć się z tego serduszka i zarodka który jestJak się z tym czujesz?
Duży zarodek! Który tydzień?Dr powiedział że jest za duża różnica między wymiarami ( jeden zarodek ma 16,5 mm a drugi niecałe 5mm i brak akcji serca). Mysle że tak miało być i cieszyć się z tego serduszka i zarodka który jestja jestem trochę obciążona kardiologicznie , ciąża bliźniacza jest ciążą wysokiego ryzyka (moja siostra ma bliźniaki ) więc wiem jak ta końcówka była dla niej ciężka. Chciałabym tylko żeby bobo który jest rozwijał się dobrze i zdrowo
![]()
4 lata, 3 poronienia za mnąFajnie tak czytać Wasze historie i wiedzieć, że macie już dzieciaki.
Najdłuższe 14 dni mojego życiaSuper
Objawami lepiej się nie cieszyć teraz bo wszystko jeszcze przed Tobąale oby było spokojnie
![]()