reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Ja w poprzedniej miałam +25kg chyba jakoś ale powiem wam, że to nie było tak mocno zauważalne a kilogramy zeszły bardzo szybko.
Ale mam nadzieję, że w tej ciąży jednak bedzie mniej kg na plusie

Który będziesz tc w poniedziałek? Ja mam trochę takie podejście, że dopóki nie pójdę na wizytę i nie dowiem się, że jest źle, to mogę udawać, że jest wszystko dobrze i cieszyć się tym stanem 🥹 Taka to chora głowa po stratach
Według OM 7+0, ja już jedna miałam ale nic konkretnego po niej się nie dowiedziałam. Tyle że ciąża wygląda na młodszą. Teraz się okaże czy wszystko ok. Mam taką nadzieję. Bo kolejnego tygodnia czekania na to co będzie nie wytrzymam.

Według OM 7+0, ja już jedna miałam ale nic konkretnego po niej się nie dowiedziałam. Tyle że ciąża wygląda na młodszą. Teraz się okaże czy wszystko ok. Mam taką nadzieję. Bo kolejnego tygodnia czekania na to co będzie nie wytrzymam.
Oby już było serducho. Ja mam z OM o jeden dzień młodszą ciążę i też na 7+0 we wtorek popołudniu mam wizytę. Mam nadzieję, że już będzie serducho

To jesteś dalej ode mnie. Ja właśnie dlatego przełożyłam wizytę na później, bo w piątek będzie 7+1 i liczę na serduszko. We wtorek mogłoby być za wcześnie, bo ja owulację miałam w 17-18dc

reklama
Ja dziś nie mogę patrzeć na "normalne" jedzenie 🤢 Zaraz się zabieram za obiad i nie wiem, czy będę w stanie cokolwiek zjeść. Najwyżej skończy się na suchym ryżu.
Czy Wy nadal czujecie czasami taki delikatny ból jak na okres?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry