Ja w 2025 miałam -11kg i też pewnie wiele z tego nie zostanie. Choć z chłopcami mimo wielowodzia i makrosomii miałam po 9kg na plusieTego właśnie się obawiama przed wykryciem ciąży
udało mi się w końcu schudnąć 10kg. A tu taki przypadek
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w 2025 miałam -11kg i też pewnie wiele z tego nie zostanie. Choć z chłopcami mimo wielowodzia i makrosomii miałam po 9kg na plusieTego właśnie się obawiama przed wykryciem ciąży
udało mi się w końcu schudnąć 10kg. A tu taki przypadek
![]()
Według OM 7+0, ja już jedna miałam ale nic konkretnego po niej się nie dowiedziałam. Tyle że ciąża wygląda na młodszą. Teraz się okaże czy wszystko ok. Mam taką nadzieję. Bo kolejnego tygodnia czekania na to co będzie nie wytrzymam.Który będziesz tc w poniedziałek? Ja mam trochę takie podejście, że dopóki nie pójdę na wizytę i nie dowiem się, że jest źle, to mogę udawać, że jest wszystko dobrze i cieszyć się tym stanemTaka to chora głowa po stratach
Jeśli tak czujesz i masz możliwość to idź, każdy rozumie, że szukasz pomocy, spsobu bo Ci zależy. Ja bym szukała więc się nie dziwię.Ja się zastanawiam czy w tyg nie iść do jednego lekarza jeszcze się skonsultować z wynikami zobaczyć co on powie...![]()
Oby już było serducho. Ja mam z OM o jeden dzień młodszą ciążę i też na 7+0 we wtorek popołudniu mam wizytę. Mam nadzieję, że już będzie serduchoWedług OM 7+0, ja już jedna miałam ale nic konkretnego po niej się nie dowiedziałam. Tyle że ciąża wygląda na młodszą. Teraz się okaże czy wszystko ok. Mam taką nadzieję. Bo kolejnego tygodnia czekania na to co będzie nie wytrzymam.
Też mam taką nadzieję, bo ten tydzień czekania mnie wykończył.Oby już było serducho. Ja mam z OM o jeden dzień młodszą ciążę i też na 7+0 we wtorek popołudniu mam wizytę. Mam nadzieję, że już będzie serducho
To jesteś dalej ode mnie. Ja właśnie dlatego przełożyłam wizytę na później, bo w piątek będzie 7+1 i liczę na serduszko. We wtorek mogłoby być za wcześnie, bo ja owulację miałam w 17-18dcWedług OM 7+0, ja już jedna miałam ale nic konkretnego po niej się nie dowiedziałam. Tyle że ciąża wygląda na młodszą. Teraz się okaże czy wszystko ok. Mam taką nadzieję. Bo kolejnego tygodnia czekania na to co będzie nie wytrzymam.