reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem nowa.
Termin według OM 30.09 :))
Wczoraj zrobiłam pierwszy test a dziś beta 114.3. w poniedziałek powtórzę i środę. Bardzo się boję ponieważ 3 miesiące temu poroniłam w 6tc.
Prog.18
Został mi jeden blister progesteronu i myślę czy chociaż nie brać po 1 tabletce do wizyty.

Oby wrzesień był nasz ♥️
Hej, witaj :) A jesteś pewna, że termin wychodzi na wrzesień? :D Oczywiście nie mam zamiaru Cię stąd wyrzucać, ale ja miałam taką betę jak Ty 3 tygodnie temu i termin mam na 18.09 😅

Dziewczyny apropo tych dat i terminów, pamiętam że kilkanaście lat temu była możliwość dodania takich jak by linijek gdzie samo odliczało dni do porodu. Nie wiem czy teraz też jest dalej. Wie któraś i co mi chodzi??😝

Kurczę, zbieranie tych dat to będzie teraz kocioł. Moim zdaniem już nie ma co, wrzucimy je sobie jak przejdziemy na wątek prywatny, a teraz proponuję, żebyście po prostu pisały, w którym jesteście tc jeśli byłyście np na wizycie, żeby każda mogła się mniej więcej zorientować ;)

Hej, witaj :) A jesteś pewna, że termin wychodzi na wrzesień? :D Oczywiście nie mam zamiaru Cię stąd wyrzucać, ale ja miałam taką betę jak Ty 3 tygodnie temu i termin mam na 18.09 😅
No według OM wychodzi na 30.09.
Może owulacja była później i zahacze na październik tylko u mnie to będzie CC więc zapewne i tak złapie się na wrzesień 🤭 w sumie mam dwójkę dzieci już i też z września 🫣

reklama
Nie robiłam żadnych badań.
W październiku poroniłam samoistnie na początku 6tc nie było nawet zarodka.
To u mnie identycznie. Nie było zarodka. Pęcherzyk 3mm. Poronienie zaczęło się samo. Trzymam bardzo mocno kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze i pokazało się piękne serduszko. Ja zamierzam zrobić wyniki TSH, prolaktyna i progesteron i znów zacząć się starać w okolicach kwietnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry