niecierpliwamatka
Fanka BB :)
U mnie wystarcza. Robiłam już kilka badań i 3h jest ok. A co do krzywej to też jestem ciekawa, swoją drogą lekarz Ci kazał czy sama z siebie? Mój jeszcze nic nie mówił o krzywej, ale fakt mówiłam mu, że poranki są bardzo specyficzne i żeby się zlitował z badaniami na czczo puki co. Zrobiłam kiłę, HIV, różyczkę, toksoplazmozę i inne pierdoły do których mogłam podejść po lekkim śniadaniu. Powiem Wam tak: jak zjem śniadanie to albo zwrócę, albo nie ale później jest lepiej z mdłościami. Ale jeśli nie zjem śniadania czy przesune o kilka godzin to cały dzień mam mdłości i to jak cholera. A wymioty trzymają mnie do późnych godzin nocnych. Więc jeszcze z zamkniętymi oczami jem pierwsze dwa gryzy sucharkow/paluszków lub jeśli mąż przyniesie skyru. Tak czy inaczej kiedy robisz krzywa, daj koniecznie znać jak poszło.O, fajne to
Dziewczyny, jak to jest z badaniem moczu jak się w nocy co chwilę chodzi sikać? Ja już nie pamiętam, jak to było. Czy taki 2/3-godzinny mocz wystarczy? Dłużej nie wytrzymam![]()
A idę jutro zrobić te wszystkie badania, w tym krzywą cukrową i już się stresuję. Z synem nie miałam mdłości, a i tak ciężko mi ta glukoza weszła, to ciekawe, co będzie teraz :/