reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Mnie dopadlo jakies okropne zatrucie/jelitowka 😩 pol dnia w toalecie, nie mam juz sily. W sumie 3 dzien czuje sie fatalnie, mam nadzieje ze juz odpusci. Leze i pije elektrolity 😔
Niestety teraz jakiś wirus wszędzie panuje. My to przeszliśmy tydzień temu. Ale cieszę się, że to była jelitówka, bo już miałam zawał, że te wymioty to od ciąży i że tak codziennie będzie 😅

reklama
Hej, u mnie też ta ciąża jest całkiem inna niż ciąże z synami i też mi głowa pęka, zwłaszcza wieczory są u mnie ciężkie bo wtedy nasilają się mdłości i do tego te bóle głowy. Wczoraj wieczorem do męża się żaliłam, że tak to bym wzięła coś mocniejszego na ten ból i poszła spać, a że nie mogę, to tylko się męczę i sama nie wiem czy to na jakąś zmianę pogody/z nerwów/od hormonów czy jeszcze coś innego.
Też się wczoraj żaliłam do męża 😅

Dziś mój mąż stwierdził, że jest piątek i kupi sobie piwko żeby go uczcić.. hmmm .. jest 12:45 udało mi się wypić całą szklankę wody i nie zwrócić. Chyba to uczcze sucharkiem. Jak mi przyniesie do domu jakaś pizzę albo coś to zamorduje.

Ja Wam powiem, że w tym pierwszym trymestrze to najchętniej chodziłabym na wizytę co tydzień... Jakoś tak znowu stres mnie złapał, czy na pewno wszystko jest dobrze

To normalne, ja byłam na wizycie 2 dni temu i najchętniej tez bym juz niedługo poszla znowu 😅 a tu dopiero 18.02. Ale jestem juz tez umówiona na prenatalne na koniec lutego 🫣

Dziś mój mąż stwierdził, że jest piątek i kupi sobie piwko żeby go uczcić.. hmmm .. jest 12:45 udało mi się wypić całą szklankę wody i nie zwrócić. Chyba to uczcze sucharkiem. Jak mi przyniesie do domu jakaś pizzę albo coś to zamorduje.
Ja ostatnio nie wiedziałam czy lepiej leżeć w sypialni bo boli głowa czy wisieć nad WC bo modliło niemiłosiernie. To co? Mojemu mężowi kebaba zamówić się zachciało

Niestety teraz jakiś wirus wszędzie panuje. My to przeszliśmy tydzień temu. Ale cieszę się, że to była jelitówka, bo już miałam zawał, że te wymioty to od ciąży i że tak codziennie będzie 😅
Tak, ja też przeszłam ostatnio silną jelitówkę. Jeszcze mi dołem szło, a potem zapach powodował wymioty i wychodziłam ledwo żywa z tej łazienki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry