reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Ja ostatnio nie wiedziałam czy lepiej leżeć w sypialni bo boli głowa czy wisieć nad WC bo modliło niemiłosiernie. To co? Mojemu mężowi kebaba zamówić się zachciało
Też bym zjadła kebaba, ale chyba tylko mentalnie. Fizycznie już czuję co mój żołądek by zrobil, nie wspomnę, że to nocy to by mnie nawet d. Swedziala w nie tylko stopy;p nasi mężowie czasem nie myślą, nie wiem czy to kwestia płci czy co.

Cześć dziewczyny! Jestem nowa.
Termin według OM 30.09 :))
Wczoraj zrobiłam pierwszy test a dziś beta 114.3. w poniedziałek powtórzę i środę. Bardzo się boję ponieważ 3 miesiące temu poroniłam w 6tc.
Prog.18
Został mi jeden blister progesteronu i myślę czy chociaż nie brać po 1 tabletce do wizyty.

Oby wrzesień był nasz ♥️

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem nowa.
Termin według OM 30.09 :))
Wczoraj zrobiłam pierwszy test a dziś beta 114.3. w poniedziałek powtórzę i środę. Bardzo się boję ponieważ 3 miesiące temu poroniłam w 6tc.
Prog.18
Został mi jeden blister progesteronu i myślę czy chociaż nie brać po 1 tabletce do wizyty.

Oby wrzesień był nasz ♥️
A czy Twój lekarz nie może Cię przyjąć szybciej albo skonsultować telefonicznie? Jeśli się bardzo boisz. Chociaż progesteron 18 to dobry wynik i mi się wydaje, że nie potrzebujesz dodatkowego ale nie jestem lekarzem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry