annos
Zaciekawiona BB
O to tak jak ja prenatalneJa 23 lutego wizyta na NFZ a 3.03 prenatalne. Badania wczorajsze wyszły dobrze. Brak cukrzycy. Ufff. Cały czas mam stres przy tych bliźniakach. Ale jakoś leci dzisiaj 8+3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to tak jak ja prenatalneJa 23 lutego wizyta na NFZ a 3.03 prenatalne. Badania wczorajsze wyszły dobrze. Brak cukrzycy. Ufff. Cały czas mam stres przy tych bliźniakach. Ale jakoś leci dzisiaj 8+3
Mam zwolnienie z pracy także tylko w pracy wiedzą. Po prenatalnych chcemy powiedzieć mam nadzieje, że 7.03 marca powiemy. Chcemy włączyć to córkę która ma 2lata i 3 miesiące. Może macie jakieś fajne pomysły jak to zrobić ?O to tak jak ja prenatalnewszystkie idą podobnie, będzie co opowiadać
może jakieś ładne zdjęcia wyjdą.. super zawsze chciałam bliźniaki a jak rodzinka się z tym czuje że nie jest jeden a dwoje okruszków?
![]()
Będzie dobrzeRozumiem, mam podobnie. Też mi tak wyszło, że wizyty na NFZ co 3 tygodnie, więc pomiędzy poszłam prywatnie, czyli ostatecznie wychodzi co 1,5 tygodnia. Teraz wizyta w poniedziałek, to będzie 9+4, a te moje stracone ciąże kończyły się max w 6tc, w ogóle nie było nawet serduszka, więc może mnie ta poniedziałkowa wizyta w końcu uspokoi na dłużej. Ale zobaczymy, jak nie, to jeszcze się przejdę prywatnie.
My w niedzielę powiedzieliśmy teściom, bo byłam pewna, że się domyślają, a nie chciałam, żeby pojawiło się jakieś głupie gadanie. Okazało się, że się nie domyślaliI tak sobie później plułam w brodę, że mogliśmy jednak nie mówić. No już trudno. Trzymam kciuki, żeby u nas wszystkich było dobrze
A przypomnij mi proszę (już chyba o to pytałam, przepraszam), Wy badaliście kariotypy?