niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Ja się już totalnie przywiązałam. Wszyscy w pracy mi ciągle gratulują, kombinują jak mnie zastąpić na te kilka miesięcy, robimy plany i awaryjne postępowanie. W domu myślę, gdzie postawie łóżeczko itp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak samo.. czyli powiedziałaś juz w pracy?Ja się już totalnie przywiązałam. Wszyscy w pracy mi ciągle gratulują, kombinują jak mnie zastąpić na te kilka miesięcy, robimy plany i awaryjne postępowanie. W domu myślę, gdzie postawie łóżeczko itp.
Nie umiałam już dłużej kłamać bo wszyscy na mnie patrzeli jak na pomylona. Widać po mnie jak cholera;pJa mam tak samo.. czyli powiedziałaś juz w pracy?Ja jeszcze czekam do przyszłego tygodnia i po wizycie mam zamiar powiedzieć.
Do samego końca. Jeśli mi dzidziuś pozwoli to z dwa tygodnie przed wezmę chwilę wolnego żeby wyspac się i trzy razy sprawdzić wyprawkę.Ja powoli mówię, ale póki co managerom. Do kiedy planujecie/chcecie pracować?
Ja tak pewnie w maju będę się zbierać. Syn 4ro latek będzie ze mną przez całe wakacje więc wcześniej muszę mieć czas wszystko ogarnąć.Ja powoli mówię, ale póki co managerom. Do kiedy planujecie/chcecie pracować?
A w pracy tak szeroko powiem za 2 tyg po prenatalnych bo teraz na takiej grupie fb wrześniowe mamy naczytałam się dużo zatrzymań serduszka i tego się boję że powiem i ooo. Wie teraz mój manager już od miesiącaJa powoli mówię, ale póki co managerom. Do kiedy planujecie/chcecie pracować?