Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jak współczuję, ja mam mdłości na wieczór i czasem wymioty. Właśnie siedzę na krzywej - zapomniałam że w ciągu 3 minut trzeba wypić ten ulepekNie zgadnięcie kto wrócił po prawie tygodniu nieobecności. MDLOSCI! fenomenalnie, a ja myślałam, że to definitywny koniec romansu... Oczywscie skończyły mi się tabletki imbirowe. I tak siedzę przy biurku z kubkiem mięty i się zastanawiam będzie lepiej czy gorzej.
Grupa typu A która teraz panuje. Mój młody od niedzieli był chory i cała niedzielę przeleżał z temperaturą i wymiotami.Kurczę, męża coś od weekendu brało, ale jakiś lekki katar, trochę gardło bolało. A od wczoraj ból stawów i objawy jak na jelitówkę. Gorączki brak. Zrobiłam mu test combo, ale nic nie wyszło. Co to może być? Boję się, żebym nie złapała
No właśnie na teście nie wyszło. Ale nie wiem, może za słabo zrobiłamGrupa typu A która teraz panuje. Mój młody od niedzieli był chory i cała niedzielę przeleżał z temperaturą i wymiotami.
Nic nie załapałam jak narazie a jemu powoli przechodzi bo bierze leki.
Ja mam dopiero jutro wizytę serduszkowaCześć dziewczyny!
U mnie bez zmian zero objawów jedynie cyc trochę boli ...
Ja dziś zrobiłam beta i proga bo tylko to mi na razie pozwala i próg 20.4 ładnie poszło do góry i beta 5547 na czwartek mam wizytę pierwszajak to brzmi jak ja tak w tyle od was
![]()
Jak od początku nie masz objawów, to nie jest nic niepokojącego. Ja w poprzedniej ciąży tak miałam, że w sumie byłam bardziej zmęczona, ale w porównaniu do teraz to było takie nic. Ja pytałam o bieżnię i ćwiczenia, dzięki za polecenie10+4. U mnie niepokojącą cisza. Z objawów ciągle tylko szybkie zmęczenie i brzuch jak balon. Waga stoi w miejscu, ale mam mocne wzdęcia też
Wróciłam do regularnego spacerowania, w mrozy coś mi się nie chciało. Ktoś pytał o bieżnię - ja mam i korzystam, ale ja jestem sportowy świr. Ćwiczę też w domu i z koleżanką trenerką. Polecam tę paniąwypróbowałam kilka treningów, każdy mądry, sprawdzony i ok.
W pracy się obijam, bo coś nie mogę się skupić przez dłuższy czas… i glupio mi brać kolejne projekty na siebie… 20.02 mam prenatalne i po nich powiem w pracy.
Chciałbym już podejrzeć kruszonkę. A tu jeszcze tyyyyle czasu…. Powinnam jechać odebrać wyniki swoje z krwi, bo miały być na początku tygodnia, ale 12.02 mam teleporade z doktor prowadzącą i mi powie o wynikach… więc nie mam motywacji, żeby jechać odebrać. Chociaż ciekawa jestem tej glukozy i tsh… ale już sie opanowałam ze słodyczami i wróciłam na swoje stare nawyki.
Rozumiem. No to faktycznie musisz uważać.Przez torbiel, zakaz dźwigania, skakania i nadmiernego rozciągania
No właśnie :/ ja z kolei słabo śpię, bo nie dość, że we trójkę w łóżku to czasami jestem spychana, to do tego ze 3 razy w nocy chodzę do łazienki i za którymś razem już przez godzinę lub dłużej nie mogę zasnąć. Uroki ciąży niestety, z synem to samo miałam.Mi ostatnio stresu i zmartwień też nie brakuje.
Oczywiście, że nie powinien być tak niski. Może nie jest to jeszcze alarmujące, ale powinno być skontrolowane. Mi ginekolog przy 92 na czczo już wpisał cukrzycę :/Kurczę ja dziewczyny w poprzedniej ciąży miałam cukier na granicy 91,6 bodajże , zrobiłam krzywą a tam 88-(po1h ) 126-(po 2 h) -72 ( gin powiedział że super ale mi się ten ostatni wynik nie podobał , musiałam szybko coś zjeść bo było mi słabo ) . Chyba w krzywej też ten ostatni wynik nie powinien być tyle niższy co naczczo ? Teraz mam podobnie - na czczo 91 , ale już widzę że jak coś zjem słodkiego to zaraz mam zjazd i muszę zjeść coś normalnego ….![]()
Rozumiem, ja w pierwszej ciąży też miałam z tym problem. Teraz o tyle lepiej, że teorię znam, już wiem, co mi służy a co nie. Tylko że czasu na gotowanie jest dużo mniej, nie zawsze mam możliwość zjeść co te 3h, więc na pewno będzie trudniej.Ja miałam tylko pierwszy wynik przy krzywej przekroczony i już mam wpisaną cukrzycę… dostałam glukometr zrobiłam zakupy cukrzycowe ale powiem Wam że ciężko mi się przestawić na maxa
Ja przed ciążą kupowałam spodnie i jeden rozmiar był taki, że nie mogłam się dopiąć a te większe z kolei za duże... Więc je nosiłam z paskiem, a teraz już bezJeju Wy się jeszcze mieście w ciuchy? Ja za żadne skarby, kupiłam już dwie pary spodni ciążowych bo mam brzuch jak w 5miesiacu. Waga stoi w miejscu ale brzuch jak piłka ale tak nisko. Eh...
@Kawka_ ja z synem też nie miałam innych objawów.
A tak apropo niby 9 tydzień a moje jeansy są już na mnie przyciasne ... Fakt że do szczuplakow nie należę ale rozmiar 42/44 w pasie już się robi za ciasny.
O matko współczuję. Jak o tym pomyśle to Man większe mdłości jak ranoO jak współczuję, ja mam mdłości na wieczór i czasem wymioty. Właśnie siedzę na krzywej - zapomniałam że w ciągu 3 minut trzeba wypić ten ulepek![]()
Ja dziś kupiłam jakieś leginsy bo najwygodniej hehe a to 3 ciąża więc brzuch jak balonNo wlasnie, ja już w swoje jeansy się nie zapnę.. kupiłam takie z niskim stanemwiem, że w 2 ciąży brzuch rośnie szybciej, ale masakra. W pracy muszę już sie kamuflować.