Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
93Jaki masz cukier na czczo?
Też z synem nie miałam objawówJa w sumie tak miałam z synem i mam przeczucie, że to też chłopak będzie![]()
Ja w spodnie jeszcze bez problemu wchodzę, ale robi mi się taka kuleczka na dole brzucha@Kawka_ ja z synem też nie miałam innych objawów.
A tak apropo niby 9 tydzień a moje jeansy są już na mnie przyciasne ... Fakt że do szczuplakow nie należę ale rozmiar 42/44 w pasie już się robi za ciasny.
Ja mam 97... Więc też będzie ciekawie i pod tym względem. Ale wydaje mi się że 93 to jest tylko 1 więcej bo norma dla ciąży to chyba do 92.
Ale ja robiłam od razu krzywą i każdy wynik mam nieznacznie przekroczony. W poprzedniej ciąży gin mi od razu wpisał cukrzycę jak miałam wyniki na granicy, więc teraz też się tego spodziewam. Co prawda chodzę do innej lekarki, no ale wątpię, żeby to zignorowałaJa mam 97... Więc też będzie ciekawie i pod tym względem. Ale wydaje mi się że 93 to jest tylko 1 więcej bo norma dla ciąży to chyba do 92.
A Ty przy takim wyniku na czczo nie dostałaś od razu skierowania na krzywą?Ja mam 97... Więc też będzie ciekawie i pod tym względem. Ale wydaje mi się że 93 to jest tylko 1 więcej bo norma dla ciąży to chyba do 92.
Ja dziś dostałam dopiero wyniki a wizytę u swojego prowadzącego mam dopiero w przyszłym wtorek.A Ty przy takim wyniku na czczo nie dostałaś od razu skierowania na krzywą?
Mi wyszła glukoza na czczo 105.. robilam krzywa z dwa tygodnie później i juz wyniki wyszły dobrzeJa mam 97... Więc też będzie ciekawie i pod tym względem. Ale wydaje mi się że 93 to jest tylko 1 więcej bo norma dla ciąży to chyba do 92.
Niestety glukoza mocno zależy od stanu, w jakim się to badanie robi. Ja znów poszłam niewyspana i zestresowana... Więc to też dołożyło cegiełkęMi wyszła glukoza na czczo 105.. robilam krzywa z dwa tygodnie później i juz wyniki wyszły dobrzetakże różnie to bywa