reklama

Wrzesniowe mamy 2026

@Kawka_ ja z synem też nie miałam innych objawów.

A tak apropo niby 9 tydzień a moje jeansy są już na mnie przyciasne ... Fakt że do szczuplakow nie należę ale rozmiar 42/44 w pasie już się robi za ciasny.

reklama
Ja w sumie tak miałam z synem i mam przeczucie, że to też chłopak będzie 🤭🤭
Też z synem nie miałam objawów :D Teraz mam, więc może dziewczynka 🤭
@Kawka_ ja z synem też nie miałam innych objawów.

A tak apropo niby 9 tydzień a moje jeansy są już na mnie przyciasne ... Fakt że do szczuplakow nie należę ale rozmiar 42/44 w pasie już się robi za ciasny.
Ja w spodnie jeszcze bez problemu wchodzę, ale robi mi się taka kuleczka na dole brzucha ;)

Ja mam 97... Więc też będzie ciekawie i pod tym względem. Ale wydaje mi się że 93 to jest tylko 1 więcej bo norma dla ciąży to chyba do 92.
Ale ja robiłam od razu krzywą i każdy wynik mam nieznacznie przekroczony. W poprzedniej ciąży gin mi od razu wpisał cukrzycę jak miałam wyniki na granicy, więc teraz też się tego spodziewam. Co prawda chodzę do innej lekarki, no ale wątpię, żeby to zignorowała

Taki plus, że dzięki diecie cukrzycowej prawie nic nie przytyłam w ciąży, tyle co trochę pod koniec jak już było mniej ruchu i dziecko szybciej rosło. Ale ja też trzymałam się tej diety bardzo restrykcyjnie, to było aż chore i teraz nie zamierzam tak panikować. Na pewno chciałabym sensor, jeśli jest refundowany, będzie łatwiej to ogarnąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry