reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Kurczę ja dziewczyny w poprzedniej ciąży miałam cukier na granicy 91,6 bodajże , zrobiłam krzywą a tam 88-(po1h ) 126-(po 2 h) -72 ( gin powiedział że super ale mi się ten ostatni wynik nie podobał , musiałam szybko coś zjeść bo było mi słabo ) . Chyba w krzywej też ten ostatni wynik nie powinien być tyle niższy co naczczo ? Teraz mam podobnie - na czczo 91 , ale już widzę że jak coś zjem słodkiego to zaraz mam zjazd i muszę zjeść coś normalnego …. 😩

Ale ja robiłam od razu krzywą i każdy wynik mam nieznacznie przekroczony. W poprzedniej ciąży gin mi od razu wpisał cukrzycę jak miałam wyniki na granicy, więc teraz też się tego spodziewam. Co prawda chodzę do innej lekarki, no ale wątpię, żeby to zignorowała
Ja miałam tylko pierwszy wynik przy krzywej przekroczony i już mam wpisaną cukrzycę… dostałam glukometr zrobiłam zakupy cukrzycowe ale powiem Wam że ciężko mi się przestawić na maxa

Jeju Wy się jeszcze mieście w ciuchy? Ja za żadne skarby, kupiłam już dwie pary spodni ciążowych bo mam brzuch jak w 5miesiacu. Waga stoi w miejscu ale brzuch jak piłka ale tak nisko. Eh...

Ja przy mojej dużej wadze też się boję cukrzycy , i boję się dużo przytyć :/ ostatnio przytyłam 6 kg . A teraz z bliźniakami to nie wiem jak będzie. Ubrania to może aż tak nie czuję zmiany za to stanik musiałam zmienić bez fiszbin bo mnie wszystko ciśnie

Ja przy mojej dużej wadze też się boję cukrzycy , i boję się dużo przytyć :/ ostatnio przytyłam 6 kg . A teraz z bliźniakami to nie wiem jak będzie. Ubrania to może aż tak nie czuję zmiany za to stanik musiałam zmienić bez fiszbin bo mnie wszystko ciśnie
Bo wiesz, z bliźniakami to napewno przyrost będzie większy, ale w poprzedniej 6to naprawdę malutko. Stanik też musiałam już wymieni , dokładnie to 3tyg. Temu. :p

reklama
Nie zgadnięcie kto wrócił po prawie tygodniu nieobecności. MDLOSCI! fenomenalnie, a ja myślałam, że to definitywny koniec romansu... Oczywscie skończyły mi się tabletki imbirowe. I tak siedzę przy biurku z kubkiem mięty i się zastanawiam będzie lepiej czy gorzej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry