Przez torbiel, zakaz dźwigania, skakania i nadmiernego rozciąganiaJa jeszcze nie mam wyników z soboty :/ dziwne trochę.
A dlaczego masz zakaz? Właśnie ja się trochę boję, no bo jednak mam za sobą poronienia, ale nie wiem, czy to ma jakiś związek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przez torbiel, zakaz dźwigania, skakania i nadmiernego rozciąganiaJa jeszcze nie mam wyników z soboty :/ dziwne trochę.
A dlaczego masz zakaz? Właśnie ja się trochę boję, no bo jednak mam za sobą poronienia, ale nie wiem, czy to ma jakiś związek
Mi ostatnio stresu i zmartwień też nie brakuje.Niestety glukoza mocno zależy od stanu, w jakim się to badanie robi. Ja znów poszłam niewyspana i zestresowana... Więc to też dołożyło cegiełkę
Dokładnie, ja tez bylam mocno zmęczona i niewyspana, mysle ze to dlatego.Niestety glukoza mocno zależy od stanu, w jakim się to badanie robi. Ja znów poszłam niewyspana i zestresowana... Więc to też dołożyło cegiełkę
Dałaś mi nadzieję !Dokładnie, ja tez bylam mocno zmęczona i niewyspana, mysle ze to dlatego.
Ja miałam tylko pierwszy wynik przy krzywej przekroczony i już mam wpisaną cukrzycę… dostałam glukometr zrobiłam zakupy cukrzycowe ale powiem Wam że ciężko mi się przestawić na maxaAle ja robiłam od razu krzywą i każdy wynik mam nieznacznie przekroczony. W poprzedniej ciąży gin mi od razu wpisał cukrzycę jak miałam wyniki na granicy, więc teraz też się tego spodziewam. Co prawda chodzę do innej lekarki, no ale wątpię, żeby to zignorowała
Bo wiesz, z bliźniakami to napewno przyrost będzie większy, ale w poprzedniej 6to naprawdę malutko. Stanik też musiałam już wymieni , dokładnie to 3tyg. Temu.Ja przy mojej dużej wadze też się boję cukrzycy , i boję się dużo przytyć :/ ostatnio przytyłam 6 kg . A teraz z bliźniakami to nie wiem jak będzie. Ubrania to może aż tak nie czuję zmiany za to stanik musiałam zmienić bez fiszbin bo mnie wszystko ciśnie