paula54321
Zaciekawiona BB
Tak, ja prowadze prywatnie i dostałam pod koniec stycznia skierowanie do kliniki, gdzie robia prenatalne na nfz. Mi gin kazał sie zapisać na ostatni tydzień lutego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W którym tyg dostałaś skierowanie?Tak, ja prowadze prywatnie i dostałam pod koniec stycznia skierowanie do kliniki, gdzie robia prenatalne na nfz. Mi gin kazał sie zapisać na ostatni tydzień lutego.
Ja jestem zachodniopomorskie ale u mnie do prenatalnych to jeszcze kawałek bo ja 7+3, jutro dopiero wizyta i zobaczę co i jak. Tyle, że ja w Szczecinie będę robiłaJa jeszcze nie mam skierowania na prenatalne ale myślę że w poniedziałek na wizycie dostanę. Nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja u mnie z terminami. W moim mieście na pewno nie ma bo ostatnio położna mówiła że do Koszalina albo Drawsko. Jest któraś z dziewczyn z tych okolic może? Zachodniopomorskie
Wtedy bylam 8+5W którym tyg dostałaś skierowanie?
To mamy podobny termin bo ja na dziś 7+5. Mamy jeszcze kawałek do prenatalnych. Ja już bym chciałaJa jestem zachodniopomorskie ale u mnie do prenatalnych to jeszcze kawałek bo ja 7+3, jutro dopiero wizyta i zobaczę co i jak. Tyle, że ja w Szczecinie będę robiła
Wtrace się, teraz każda kobieta bez względu na wiek może mieć pierwsze i drugie prenatalne za darmo, obojętnie czy skierowanie ma od lekarza prywatnego czy tego na nfz, sama wybiera placówkę w której chce to prenatalne zrobić tylko wiadomo musi być kontrakt z funduszem.