Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W którym tyg dostałaś skierowanie?Tak, ja prowadze prywatnie i dostałam pod koniec stycznia skierowanie do kliniki, gdzie robia prenatalne na nfz. Mi gin kazał sie zapisać na ostatni tydzień lutego.
Ja jestem zachodniopomorskie ale u mnie do prenatalnych to jeszcze kawałek bo ja 7+3, jutro dopiero wizyta i zobaczę co i jak. Tyle, że ja w Szczecinie będę robiłaJa jeszcze nie mam skierowania na prenatalne ale myślę że w poniedziałek na wizycie dostanę. Nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja u mnie z terminami. W moim mieście na pewno nie ma bo ostatnio położna mówiła że do Koszalina albo Drawsko. Jest któraś z dziewczyn z tych okolic może? Zachodniopomorskie
Wtedy bylam 8+5W którym tyg dostałaś skierowanie?
To mamy podobny termin bo ja na dziś 7+5. Mamy jeszcze kawałek do prenatalnych. Ja już bym chciałaJa jestem zachodniopomorskie ale u mnie do prenatalnych to jeszcze kawałek bo ja 7+3, jutro dopiero wizyta i zobaczę co i jak. Tyle, że ja w Szczecinie będę robiła
Wtrace się, teraz każda kobieta bez względu na wiek może mieć pierwsze i drugie prenatalne za darmo, obojętnie czy skierowanie ma od lekarza prywatnego czy tego na nfz, sama wybiera placówkę w której chce to prenatalne zrobić tylko wiadomo musi być kontrakt z funduszem.