Angiee
Fanka BB :)
Mój na roczek też ładnie spał u siebie praktycznie bez pobudek, a później były takie cyrki, że nawet mi się o tym myśleć nie chceHaha o buncie 13 latka nawet nie myślę - to musi być hardcore !
My właśnie z myślą o kolejnym bobo przenieśliśmy małą do swojego pokoju , śpi sama w łóżeczku ( wcześniej pół nocy spała z nami a pól w swoim , ale ciekawa jestem jak urodzi się bobo jak to będzie ) .
Macie jakieś przeczucia co do płci ? We wszystkich moich ciążach jakoś miałam przeczucie a teraz mam totalnie mieszane uczucia ! ( oczywiście uważam że to nie jest ważne , najważniejsze żeby dziecko bylo zdrowe ) ale może macie porównanie jak było w poprzednich ciążach i czy sprawdziły wam się przesądy ? Mi w mojej ciąży donoszonej dużo rzeczy się sprawdzało : brzydka cera na dziewczynkę , okrągły brzuch , słodkie non stop , moja intuicja też mi mówiła że to córeczka![]()
Co do płci to jeszcze ostatnio pisałam, że ja jakoś emocjonalnie jestem odklejona od tego dziecka (w takim sensie, że głowa się broni po tych wszystkich stratach) a wczoraj tak sobie myślałam i nagle uderzyło mnie takie mocne przekonanie, że to dziewczynka. Jak myślałam o tym, jak to będzie jak się urodzi, to zupełnie nie widziałam chłopca tylko właśnie dziewczynkę, inaczej nie umiałam sobie wyobrazić. No i objawy też są inne niż przy synu, więc może może