KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Oby , oby 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w piątek miałam 7 tydzień 1dzieńA który to tydzień ??
nie mam wpisanych wymiarów maluszka bo nie zrobił mi usgDziewczyny , które mają kartę ciąży, mam takie pytanie. Jak gin Wam zakładał tą kartę, to pisał wymiary maluszka?
Mój mnie uprzedził że mogą pojawić się plamienia po tym badaniuJa na pierwszej ani drugiej wizycie nie miałam cytologii, bo moja gin jest zdania, że woli poczekać aż się kobieta oswoi z myślą o ciąży i dopiero wtedy robi cytologię, bo po cytologii często zdarzają się plamienia i może to zaniepokoić młodą mamę na początku. Mam mieć robioną cytologię 23 lutego, na następnej wizycie![]()
Tez mi "urosl". Co prawda nigdy nie miałam jakiegoś extra płaskiego ale teraz widzę ze jest dużo wiekszyDziewczyny też macie wzdęte brzuszki???
Dziewczyny też macie wzdęte brzuszki???
widziałam że sprzęt ma ale to była wizyta na NFZ i podobno ten lekarz nie jest skory do jego wykonywania...maksymalnie wykonuje je 3 razy w czasie całej ciążyaluśka to w gabinecie nie ma usg ?