reklama

Wrześniówki u lekarza.

USG zwykłe, nie wiem ono 2d się nazywa chyba. W każdym razie na 3d i 4d czy na nagrywanie ja nie chodzę, bo te czarno-białe zdecydowanie bardziej mi się podobają. Taki jakiś sentyment mam do nich. Ale fakt, że zdjęcia u tego dr wychodzą bardzo wyraźne.

Nad imieniem gdybamy. ;-)

reklama
a ja mam 8 maja usg z NFZ a od jakiegoś czasu mam taką schizę,że płód martwy :no:, bo jakos wydaje mi sie,że mam brzuch mniejszy...
poza tym 2 tyg temu wypiłam ten syrop na przeczyszczenie, efektu n ie było,ale brzuch mnie tak bolał,że masakra i ie wiem czy to dziecku nie zaszkodziło jednak.... :-(

trzymam kciuki bo jutro poźno bede

DO_IT 7 maja badania połówkowe

KRAKOWIANKA 7 maja godz. 15:45

DEMETRIOS 7 maja godz.16:00

RYBA 7 maja godz.19:00

MARTA 7 maja godz:10:40

ja mam stracha przed wtorkową wizytą cos czuje, ze szyjka mi sie skraca oby nie...

Pajeczko trzymam kciuki obys sie myliła i wszystko ok było :tak:.

Za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u nas też to będzie I dziewczynka i mój M. mówi, np, jak wychodzi z domu "do zobaczenia moje dziewczynki itd" Do tej pory nikt mi nic przykrego na ten temat nie powiedział, a jeżeliby spróbował to lepiej niech się ma na baczności....kobiety w ciąży potrafią być groźne hehe Dziewczyny a Wy głowy do góry!! i nie przejmujcie się ludzkim gadaniem, bo to są zwykli zazdrośnicy!
Moja MARYSIA dała mi dziś do wiwatu rano i do tej pory kopała, aż wstałam i zjadłam kanapkę...aktywna dzisiaj jest niesamowicie. A ja mam do napisania zaległy test i muszę się do 13 uczyć, a jak mam to zrobić jak jestem okopywana hehe ;)
poza tym u nas z karaibskiej pogody dziś zostało zaledwie 10 stopni..

reklama
Pajeczko Ty nam sie tu na zapas nie martw, pamietaj bo Ci dupsko zlejemy kazda z osobna:-D

Lilijanna u nas bylo dokladnie takie samo gadanie takze rozumiem a Corunia miod malina :*

stokrotka czyt. co napisalm Pajce bo bedziesz nastepna do lania tylka NIE ZAMARTWIAC SIE NA ZAPAS WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE MUSI BYC TYLE TU KCIUKOW CODZIENNIE PUCHNIE ZE MUSI MOWIE WAM:***

Czekamy na dzisiejsze nowinki od wizytujacych:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry