maluszek2012
Fanka BB :)
*MARTUSIA* ANSURE &&&&&&&& za dobre wiesci !!!
TYGRYSEK oby wkoncu zrobil Ci te USG !!! &&&&&&&&&&&&&&&
TYGRYSEK oby wkoncu zrobil Ci te USG !!! &&&&&&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i mi nie zrobił, a obecna pani doktor powiedziała, że on chyba jakiś nienormalny jest, no ale teraz już bezsensu robić, tym bardziej że miała super Usg teraz w klinice robione, Malutka rośnie normalnie, więc zagrożenia raczej nie ma.
Tu za to mają cały asortyment, wanne, specjalne masaże, krzesła, piłki, leki homeopatyczne, ZZO, akupunkture, taką wielką wiszącą szmatkę na której pod pachami można się powiesić, kucnąć i przeć, i to wszystko można próbować, i zmieniać zdanie co pięć minut na co masz ochotę, a oni będą grzecznie za Tobą biegać i spełniać Twoje zachcianki. Kosmos co?Ryba! Ja nic w zasadzie, z poprzednią trójką nigdy nic nie próbowałam, bo kazali się położyć i leżećTu za to mają cały asortyment, wanne, specjalne masaże, krzesła, piłki, leki homeopatyczne, ZZO, akupunkture, taką wielką wiszącą szmatkę na której pod pachami można się powiesić, kucnąć i przeć, i to wszystko można próbować, i zmieniać zdanie co pięć minut na co masz ochotę, a oni będą grzecznie za Tobą biegać i spełniać Twoje zachcianki. Kosmos co?