reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oglądałyście moze dziś Uwage??? Było o zakatowanym na śmierć prawie czteroletnim chłopczyku. Znęcali się nad nim matka i umysłowo chory konkubent. Dziennikarz rozmawiał ze sąsiadami czy zgłaszali sprawe na policje czy słyszeli aby dziecko było bite to mieli miny jakby w porty nasrali. Jedna głupia p*** powiedziała, że słyszała jak klapsy dawali jak można słyszeć przez ściane klapsy!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Z pewnością dziecko darło się z bólu i rozpaczy w oczekiwaniu pomocy a Ci co teraz jak się czują!!! Wg mnie dorosły, bez względu na to kim jest wiedząc, że dziecko jest dręczone bite i wyzywane ponosi również wine za nieudzielenie pomocy. A najgorszym katem dla tych ludzi bedzie własne sumienie.

Sorki "Pachnidło" będzie dopiero 28 maja spojrzałam w nie tą gazete co potrzeba :-p

A ja się dziś kąpałam razem z Kubusiem :-) udało mi się wleź do tej wanny co mam na namaczanie troche było ciasno, ale daliśmy rade :-) no mnie było ciasno Kuba czuł się jak rybka w wodzie :-) superowo było jutro powtórka :laugh2:

Oglądałyście moze dziś Uwage??? Było o zakatowanym na śmierć prawie czteroletnim chłopczyku. Znęcali się nad nim matka i umysłowo chory konkubent. Dziennikarz rozmawiał ze sąsiadami czy zgłaszali sprawe na policje czy słyszeli aby dziecko było bite to mieli miny jakby w porty nasrali. Jedna głupia p*** powiedziała, że słyszała jak klapsy dawali jak można słyszeć przez ściane klapsy!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Z pewnością dziecko darło się z bólu i rozpaczy w oczekiwaniu pomocy a Ci co teraz jak się czują!!! Wg mnie dorosły, bez względu na to kim jest wiedząc, że dziecko jest dręczone bite i wyzywane ponosi również wine za nieudzielenie pomocy. A najgorszym katem dla tych ludzi bedzie własne sumienie.
Ja o tym slyszalam kilka dni temu w wiadomosciach.Pokazali tego chlopczyka-az sie poplakalam jak zobaczylam jak jego bezbronne cialko wygladalo.A teraz jak czytalam to, zaczelo mnie serce bolec.Ja mozna cos takiego zrobic dziecku.Po wiadomosciach wzielam i przytulilam i wycalowalam Naomi.

Chłopczyk miał syndrom maltretowanego dziecka :-(:-(:-( Boże i za co go tak bili???? Jak słyszę o biednych katowanych, głodzinych dzieciach i zwierzętach to mi się nóż w kieszeni otwiera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem tak wyczulona na cierpnienie dzieci i zwierząt, że takie osoby bez niczego bym.... ech grrrr

Kasia - ja to bym nawet nie umiala tego obejrzec...ale teraz mam wyrzuty ze tej mojej kolezance reki nie ukrecilam jak tak szarpala tego maluszka...mam mega dola:-(:frown::sad:

Hruda może umów się z nią u niej w domu??? I poobserwuj jej zachowanie... choć po tym spacerkowym incydencie nie można sobie wiele obiecywać :dry:

reklama
Hruda może umów się z nią u niej w domu??? I poobserwuj jej zachowanie... choć po tym spacerkowym incydencie nie można sobie wiele obiecywać :dry:
Ach gdzie do domu...ja z nia tylko na spacery bo znamy sie ze szpitala i raczej nie mamy wiele wspolnych tematow czy wspolnego jezyka...jedyne co moge to jesli nastepnym razem bedzie do mnie dzwonic w kwestii spaceru moge jej powiedziec czego sobie na "tych" spacerach nie zycze ogladac...moze dziewczyna sie zastanowi ale ona ma taki stosunek do wszystkiego wiec nie wroze wielkiej zmiany..:wściekła/y::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry