reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć kobitki. Moze uda mi sie was zaraz poczytać ale pierwsze co to powiedzcie mi czy któraś z was daje albo dawała maleństwo do żłobka?

reklama
a ja mam zamiar dać małą do żłobka jak będzie mieć tak około 1,5 lub 2 lat
uważam, że to jest dobra instytucja jedyny minus, że dzieci chorują
mam koleżanki które dają swoje dzieci i są baaardzo zadowolone:tak::tak:
tylko musi być to dobrzy żłobek:-D

Enia ja mam dylemat nieziemski, Jak sie patrze na tą moją kluskę to aż mi się ryczeć chce , że będę musiała go oddać ale z drugiej strony nie mam innego wyjścia:baffled::baffled: Wszystko okaże sie w poniedziałek a do tej pory oszaleję.

Cześć kobitki. Moze uda mi sie was zaraz poczytać ale pierwsze co to powiedzcie mi czy któraś z was daje albo dawała maleństwo do żłobka?
tak ja daje do przedszkola bo u nas nie ma czegos takiego jak zlobek
Enia a dlaczego szkoda ci maluszka ja zauwazylam ze hanifka lubi by w przedszkolu bo teraz chodzi w srody i piatki na dwie godzinki nie placze bawi sie z innymi dziecmi obserwuje, o mamie nie pamieta a w domu non stop widziecn mnie musi

, Znajoma odebrała dzisiaj ciuszki z punktów Pampersa. Powiedziała,że ogólnie są fajne tylko nie wie,czy jej córka zmieści się w nie,bo bardzo wąskie są.

O właśnie miałam zapytać czy któraś już odebrała ciuszki za punkty z pampersa bo mi napisali że do 20 maja będą na pewno a tu nic głucho.
Monia dostałaś ciuszki??????

wlaśnie dostalam sms że ciuszki są już do odbioru w sklepie:tak:ciekawe jakie będą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry