reklama

Wrześniówkowe mamy

eh, ale smaka robisz Tygrysku.

ja ostatnio w Biedronce (!) kupilam super swietna ciastkownice. Pyszne, a la biszkoptowe ciastka wychodza. I tylko 30 zlotych z to..

w ogole Tygrysku, czy ja dobrze widze? ty schudlas juz 18 kilo?! SZOK!!! I gratulacje!:)

reklama
Wpadam się przywitam i poczytać dzisiejsze zaległości :-) rodzinka na grila przyjechała :-)

Agulka i tak już będzie :dry: jak się nie przewrócą Nasze maluchy to się nie nauczą :-) Kuba już kojarzy upadek z bólem i coraz ładniej łapie równowage a i skodur zaczoł się puszczać i ją łapać :dry::baffled: potrafi trochę postać nie trzymając się a to trochę to tak 4 sekundy :laugh2:

My juz spowrotem jestesmy jestem pozytywnie zaskoczona...Karina i jej coreczka Sophia sa swietne nigdy nie spotkalam osoby ktora ma tyle wspolnego obie urodzilysmy sie 04.09.1986 obie zodiakalne panny jestesmy obie mamy coreczki w podobnym wieku Sophia ur15.09.2007, obie panny, nasze dzieci maja takie same sukieneczki z polski takie same zabawki nasi mezowie maja po 32 lata :szok::szok::szok:
Bylysmy w centrum na kawce mrozonej potem pojechalysmy do kariny ogolnie bylo super i juz planujemy kolejne spotkania...
A tu Hani i Sophia

Ale mnie dziewczyny ubawiło, ze sie Wam przyśniłam, mam nadzieje ze to nie były koszmary :-D

Kochane Trojmiejskie Bebony - jutro Orłowo godz. 11:00, przy molo oczywista. Jakby sie cos zmienilo to prosze eskiem na komoreczke.

Milego wieczorku!

Witam was BaBony:-)
Klavell - super ze spotaknie sie udalo, sliczne fotki
Tygrysku - no wlasnie! gratulacje 18kg na minusie - suuuper
Carioca, Nuska - bardzo was przepraszam ale jesli moge mozemy przelozyc godzine na 11.30? musze zalac auto, a przed tym do kantoru wymienic mamone a Stasiek o 10 je II sniadanko...jesli to problem to postaram sie sprezyc ale byloby najs...
A moj nastroj duuuuuzo lepszy, zeby nie zapeszyc wyborny:-) bo na Zachodzie sie odmienilo, olsnilo i w ogole cacusnie:-):-):-)

uważam że te gratulacje się nie niealezą bo ja nie wiem jak to się zgubiło i najgorsze że cos nie może spaść poniżej 80 blllelele
poddaje się miną stresy i nadmiar obowiązków to może znów wezme się za 6 weidera
teraz mam za dużo śmieci w głowie i zmartwień a to w moim przypadku raczej sprzyja jojo i zbieraniu kilogramów
i ostatni prawie codziennie boli mnie głowa chyba to raczej coś w rodzaju nerwo bólu z nadmiaru wrażeń albo jakaś migrena (brat mój ma takie migreny że jak ma atak to dobe plackiem lezy) i boję się troszkę

Witajcie dziewczynki :)
zazdroszczę wam takich spotkań. Ja niestety nie mam w okolicy znajomych z małymi bobaskami :-( Przyszły do mnie wczoraj butki ;-) Bałam się, że nie będą mi pasowac ale są idealne :)
2_546bf0ce84e838c812d76386b3a5e032.jpg

2_8ca4aadbb2f771d3567b2557162b8856.jpg

Ceny też w miarę ok :) Za jakiś czas znowu coś zamówię tylko pieniążki mi się na koncie rozmnożą :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry