reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Skubany nawet opanował zejście z łóżka :szok: na podłogę i wejście na łózko. Kładzie sie na brzuchu i ześlizguje na podłoge. Oczywiście trzymam go, ale niedługo sam bedzie złaził. A wchodzi tak, że chwyta się czegoś wkłada jedną nóżke i podciąga się (naturalnie asekuruje go) :baffled: normalnie akrobata. Dziś wlazł na pólke pod ławą, wiecie pólke pod blatem stołu bo chciał przejść na drugą stronę do okna :dry:
Oj rośnie Ci ziółko:-D:-D

klavell gratulacje dla Hani. A tak w ogole to mam pytanie, taie moze dziwne ale co tam zapytam. Ty juz wiesz kiedy posadzic mala na nocnik? to znaczy czy sadzasz bo Hani ma mniej wiecej stale pory czy poprostu widzisz, ze sie cos zaczyna i szybko szybko?
Sorki za porównanie:sorry2: Maluchy sadza się na nocniczek tak jak małe pieski : po jedzeniu, po spaniu, po zabawie. My zaczniemy przygodę z nocniczkiem jak Matys zacznie porządnie siedzieć,bo jeszcze nie opanował tej sztuki.

Byliśmy dzisiaj u mamy. Taka durna pała jestem,bo mama jest przeziębiona i chyba coś podłapałam:baffled:

o nie ma 10 ciu stron do nadrabiania, opuszczacie sie skandalicznie Marianny :sorry2:

Tygrysku - Ty dzis do sziptala z Szymem, trzymam kciuki za synka. Szybko wracajcie.
Justyna - czosnek, mleko z miodem i masłem i uwazaj na siebie. Dobrze, ze Matys nic nie podłapał.
Tmadzik - te pierwsze butki bardzo ciekawe. Tez szukam butow do "latania". Chyba zgapie od Hrudy i poszukam espadryli na koturnie.

Cześć dziewczyny :D

Czy Wasze maluchy też tak wrzeszczą???? Kuba siedzi na podłodze i krzyczy po swojemu do misia :dry: chyba się misiowi o cos obrywa :-)

Tamandzik koniecznie napisz gdzie kupiłaś te butki i za ile bo to również mój styl!!!!! :tak:

Klavell bardzo się cieszę, że tak fajnie spedziłyście czas, a maluszki pff widać, że przyjaciółki na śmierć i życie :-)

dzien doberrrrek:-)
Witam sie krociutko bo do roboty, sprezac ruchy co by BaBonom nogi nie przyrosly do tego mola w Orlowie w oczekieaniu na 3go BaBona hehe...a czy tam sa goferki? ;-)
Taaak Marianny sie opuszczaja, bo jakos sie wykruszyly a i ja juz nie w formie:baffled::rofl2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To do pozniej!

Witam BBabeczki.
Mi udało sie dostać do kompa to sie chociaż przywitam. U nas jakoś nic sie nie chce dziać- jakiś marazm nas opętał czy co:baffled: Mały gada jak najęty, dupkę podnosi do góry ale coś raczkować czy chodzić mu nie śpieszno :cool:
Coś nie mam weny do pisania jakiś taki pochmurny dzień dzisiaj.
Idę Was poczytać

BBony z 3miasta udanego i owocnego w gofry spotkania.

Cześć dziewczyny :D

Czy Wasze maluchy też tak wrzeszczą???? Kuba siedzi na podłodze i krzyczy po swojemu do misia :dry: chyba się misiowi o cos obrywa :-)

Tak Kasiu moja Jula też krzyczy i to jak jest niezadowolona, ale to nie jest płacz, marszczy do tego jeszcze tak śmiesznie nosek- ubaw mam niezły wówczas z niej:tak::-D

HRUDA cieszę się, że już lepiej u Ciebie:tak::tak: mój związek to też są ciągłe wzloty i upadki:happy:

KLAVELL super ,że spotkanko się uadło:-D

a mamusią z trójmiasta to taaaaaaaaaaaaak zazdroszczę spotkanka:-(

Szukam właśnie na Allegro czerwonego dresu dla Kubalki najlepiej welurowy, ale kuźwa nic nie ma :dry: a jak jesy to ogromne :-( muszę poszukać w skepach.

A i wystawiłam ogrodniczki i kapelusik do sprzedania :-) ciekawe czy znajde kupca :baffled:

Miłego spotkania!!! :-D:tak::-D Zazdroszczę Wam i spotkania i morza :tak:

Gagulec - przed skokiem rozwojowym z reguły jest chwila ciszy, wiec szykuj sie do jakiegos spoektakularnego osiagniecia :tak:

U nas szpital. Łukasz chory i ja tez :( Z Łukaszem byłam w nocy u lekarza. Ma zapalenie oskrzeli - dostał anty i syropy jakies i leczymy sie :-( Od rana choruje i ja, chyba na to samo ale trzymam sie lepiej. Wezwałam mame do pomocy i leze w łóżku czesto wstajac - bo lekarstwa dla Łukasza, bo włączyć/wyłączyć coś Pawełkowi, bo kupka, bo zupka, bo pranie, bo ... :crazy:

reklama
Za czarne dałam 39 zł za kwieciste 109 zł + 11 zł przesyłka UPS. Butki kupiłam na tej stronce DeeZee. W zeszłym roku kupowałam butki na lato z tej stronki KLIK. Butki się opłaca kupić i są dobrej jakości na allegro sprzedają je ze sporym zyskiem.
Musze teraz jakieś klapki wypatrzyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry