Inez81
Wrześniowe mamy'07
Hej Kobitki:-)
Widzę, że już chyba większość z nas zna płeć Dzidziusia. Zazdroszczę..Ja ide na USG w poniedziałek i jeśli Dzidziuś będzie odpowiednio odwrócony, wtedy może dowiemy się, jakiej jest płci.
Ruchy czuję już od dwóch tygodni i nawet zaczynam sie po trochu z Maleństwem 'bawić'. Kiedy mnie kopnie, delikatnie pukam w to miejsce i czekam na kolejny ruch. To niesamowite, ale takie maleństwo już reaguje na mój dotyk
Pozdrawiam słonecznie.
Widzę, że już chyba większość z nas zna płeć Dzidziusia. Zazdroszczę..Ja ide na USG w poniedziałek i jeśli Dzidziuś będzie odpowiednio odwrócony, wtedy może dowiemy się, jakiej jest płci.
Ruchy czuję już od dwóch tygodni i nawet zaczynam sie po trochu z Maleństwem 'bawić'. Kiedy mnie kopnie, delikatnie pukam w to miejsce i czekam na kolejny ruch. To niesamowite, ale takie maleństwo już reaguje na mój dotyk
Pozdrawiam słonecznie.
. A poza tym u nas w Zgolcu taka padaka ze sklepami odzieżowymi, nawet tymi nie-ciążowymi, że nic ciekawego nie da się kupić. Wszystko w stylu "spódniczka pod tyłek" albo "bebech na wierzchu", nie mój styl, niestety. Bardzo podobają mi się sukienki z 9fashion ale u nas nie ma sklepu z odzieżą tej firmy (chyba tylko spodnie można kupić) więc i tak czeka mnie wyprawa do Wrocka, albo do J. Góry, żeby coś wybrać. Przed ciążą też najczęściej na zakupy wybierałam się w tym kierunku. W przerwie między zajęciami na uniwerku buszowałam po Świdnickiej i okolicach. Na więcej nie było czasu ale i tak nie raz coś fajnego dorwałam. Teraz, bluzki i takie tam, kupuję w Niemczech na Berlińskiej albo w CityCenter. Mają tam "rozległe" rozmiary i rzeczywiście zawsze coś tam dopasuję do siebie za parę Euro. Ale sukienek tam fajnych nie widziałam, niestety...