reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam Klavell ja mam urodzinki 31 sierpnia a termin na 2 września, poprzedni termin miałam na 4 wrzesnia a szymonek urodził sie 7 września dzień przed moimi imieninkami, zobaczymy tym razem jak to będzie

reklama
Klaviell, odważna jesteś tyle się mówi o tej kulturze a ty masz męza turka i spodziewasz się dziecka, mam nadzieję że twój mąż jest bardziej cywilizowany niż tamci panowie co pozabierali żonom dzieci i powrócili do swojego kraju ojczystego, przepraszam jeżeli poczujesz się tym urażona ale to typowa Polka i nie ciągnie mnie za granice ani do obcokrajowców.
szkodas ze nie mamy nr telefonu do haRSHARANI ALBO JEJ SIOSTRY.

Nie urazilas mnie przywyklam juz do tego...kazdy ma prawo wyrazac wlasne zdanie.
Ja jestem bardzo szczesliwa i nie zaluje ani jednej chwili spedzonej z moim mezem. Przeciez nie kazdy turek jest zly sa i dobrzy i zli tak jak nasi rodacy, ile to jest polakow znecajacych sie nad swoimi rodzinami, alkoholikow, narkomanow itp. co kraj to obyczaj...

Atruviell-to super pomysł:-)
Klavell-witaj wsród nas, 2 dni to mała różnica, zwłaszcza, że mało kiedy udaje się urodzić równiutko w terminie i może będziesz miałą cudowny prezent na swoje urodziny:-)
Majandra-bardzo jestem ciekawa tej tableki

Moj przewidywany termin porodu to 2 wrzesnia coreczka Hanife, mam nadzieje ze dopiszesz mnie w tej tabelce...z gory dziekuje i pozdrawiam:-)

i tu masz rację klaviell że facet facetowi ni erówny i że Polak teżmoże by niedob ry dla żony, np. mój brat jest alkoholikiem i ustawia swoją rodzinkę po kontach a jka chciałam żebyśmy wszyscy (tzn, rodzice bratowa rodzeństwo ) coś z tym zrobili to wyszlo na to że to ja powinnam się leczy a on jest ok.

Może dlatego, że ludzie boja się pogodzić się z czymś takim i pewnie lepiej zaprzeczać i ignorować, niż przyjąć prawdę i coś zacząć robić.

wiesz masz rację tylko ja takiego ze zawsze coś chlapnełam tzn powiedziąłm prawdę i do dziś przez ten mój niewypażony jęzor nie zyskuje sobie przyjaciół, ale wolę byc szczera niż byc hipokrytą.

witajcie w niedzielny poranej
klavell witam cię serdecznie wśród nas.
Nie chciałabym aby na naszym wątku powstał konflikt ale troszkę sie zdenerwowałam. Nie dlatego, że moja siostra mieszka w Turcji i ma męża Turka ale dlatego że wszyscy Turcy są niecywilizowani (czyt. muzułmanie), wszyscy Polacy to alkoholicy. To się nazywa hipokryzja.

odważna jesteś tyle się mówi o tej kulturze a ty masz męza turka i spodziewasz się dziecka

dokładnie... tyle się mówi o kulturze... ale tylko sie mówi
:zawstydzona/y:

reklama
Klavell - witaj w naszym gronie!!! Wiesz, moja mieszkająca w Niemczech chrzestna wyszła ostatnio za mąż za Kenijczyka, a wcześniej spotykała się z Dominikańczykiem. Nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby ona nie miała 60 lat a oni po 30 :-D:-D:-D. W każdym razie mnie nie przeszkadza żadna konfiguracja. Mam przyjaciół gejów i znam się z lesbijkami, chociaż jestem jak najbardziej hetero. Jeśli chodzi o narodowości i stereotypy z nimi związane, to nie lubię, kiedy ktoś nazywa Polaka złodziejem i pijakiem, więc sama nie dolepiam nikomu etykietek. A Turków szanuję za kulturę i wkład w historię (a że jestem z wykształcenia historykiem to trochę się znam na tym).

Tygrysku - nie bądź dla siebie taka surowa. Każdy ma prawo wypowiadać swoje sądy na różne tematy i to właśnie twoja szczerość sprawiła, że bardzo cię polubiłyśmy na tym forum.

Do góry