*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
No właśnie zamia nie lubi za dużo wody i trzeba z nią bardzo uważać. A kwitła Ci już?
Co???
Zamia kwitnie??? Pewnie świadczy to wtedy o dobrym "traktowaniu"??Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie zamia nie lubi za dużo wody i trzeba z nią bardzo uważać. A kwitła Ci już?
Zamia kwitnie??? Pewnie świadczy to wtedy o dobrym "traktowaniu"??Co???Zamia kwitnie???
na szczęście przynajmniej jak dla mnie bardzo żadko, Ja mam swoją już ponad 4 lata i do tej pory kwitła raz ale bardzo mi się nie podobają jej kwiaty takie białe fiuty
przepraszam za określenie i skojarzenie
No kwitniena szczęście przynajmniej jak dla mnie bardzo żadko, Ja mam swoją już ponad 4 lata i do tej pory kwitła raz ale bardzo mi się nie podobają jej kwiaty takie białe fiuty
![]()
ja mam swoją na razie 2 miesiące. Przesadzasz ją systematycznie do coraz to większych donic??Co???Zamia kwitnie??? Pewnie świadczy to wtedy o dobrym "traktowaniu"??

ja mam ja 2-3lata. moze dlatego jednak nie kwitla, ze ciagle ktoras galazka gubila listki i ginela:-(teraz musze cierpliwie czekac na "dzieci"

potraktuj ją jako oslonkęAha : ) no to musze zainwestować w nową doniczke, a ta mi się tak bardzo podoba
to musimy z Hrudzią kupić taką zamięNo kwitniena szczęście przynajmniej jak dla mnie bardzo żadko, Ja mam swoją już ponad 4 lata i do tej pory kwitła raz ale bardzo mi się nie podobają jej kwiaty takie białe fiuty
![]()
My jako słomiane wdowy

to musimy z Hrudzią kupić taką zamięMy jako słomiane wdowy
![]()

Pobudkę zrobił o 5

:-) chociaż tyle dobrego z dzisiejszego pół dnia
Bardzo fajny zestawik;-)
Było dzisiaj bardzo fajnie:-)Witam Bebonki :-)
Gagulec - miłej pracy![]()
Tak bywaNie ma to jak oddzielne mieszkanie, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Tak już chyba jest, że babcie ciągną bardziej do![]()
A co do drugiej części-sa wyjątki-moja mama
co prawda u synowej nie ma jeszcze dzieci,ale to nie stoi na przeszkodzie