anetasa
Wrześniowe mamy`07
Witam sie i ja:-) za oknem słoneczko i wreszcie ludzkie temperatury
jest czym oddychac i odrazu inaczej człowiek funkcjonuje;-) wreszcie ostatecznie zdecydowałam sie na wygląd ścian w Tuski pokoju nawiasem mówiąc M miał mnie już dośc i mojego wymyslania
wiec ostatecznie dokonuje dzisiaj zakupu i klamka zapadła nie ma odwrotu
zrarz muszę posprzatać po śniadaniach i mam nadzieję na spokojny dzień w pracy, bo chciałabym powoli szykować rozliczenie za Marty urlop, bo znając moje szczęscie będę miała w środe zamieszanie i potem będę siedzieć po 22 i to robić 
Donus ciesze się, że mogłam Cię pocieszyć
Tuśka często sie budzi sie i mówi że słyszała coś i zazwyczaj albo to deszcz stuka o parapet albo Mafik chrapie
i tez jej tłumacze, ze nie ma tych wszystkich dziwadeł i nie istnieją, że to tylko bajki, ale mogę sobie pogadać
musimy to przetrwać i tyle;-) a co do fajek zleciało strasznie. Na poczatku było cięzko ale teraz już wogóle o tym nie myśle i nawet mnie nie ciągnie jak inni koło mnie palą;-) za to zaczynam powoli odzyskiwać węch
zastanawiam sie po jakim czasie można uznać, ze się jest już wolnym od nałogu
jest czym oddychac i odrazu inaczej człowiek funkcjonuje;-) wreszcie ostatecznie zdecydowałam sie na wygląd ścian w Tuski pokoju nawiasem mówiąc M miał mnie już dośc i mojego wymyslania
wiec ostatecznie dokonuje dzisiaj zakupu i klamka zapadła nie ma odwrotu
zrarz muszę posprzatać po śniadaniach i mam nadzieję na spokojny dzień w pracy, bo chciałabym powoli szykować rozliczenie za Marty urlop, bo znając moje szczęscie będę miała w środe zamieszanie i potem będę siedzieć po 22 i to robić 
Donus ciesze się, że mogłam Cię pocieszyć
Tuśka często sie budzi sie i mówi że słyszała coś i zazwyczaj albo to deszcz stuka o parapet albo Mafik chrapie
i tez jej tłumacze, ze nie ma tych wszystkich dziwadeł i nie istnieją, że to tylko bajki, ale mogę sobie pogadać
musimy to przetrwać i tyle;-) a co do fajek zleciało strasznie. Na poczatku było cięzko ale teraz już wogóle o tym nie myśle i nawet mnie nie ciągnie jak inni koło mnie palą;-) za to zaczynam powoli odzyskiwać węch
zastanawiam sie po jakim czasie można uznać, ze się jest już wolnym od nałogu
ja mam dosyć a co dopiero Omar. ma tak słabe zęby, że sie zastanawiam co będzie ze stałymi. Nie wiem czy opowiadałam, ale ostatnio to mi alarm podniósł w weekend jak byliśmy u rodziców moich. Ledwo znalazłam stomatologa który przyjmie od razu. Czekaliśmy w poczekalni 3 godz a na fotelu spędziliśmy 3 min. Tylko znieczuliła ząbek, czymś maznęła i kazała umówić sie do naszej dentystki żeby nie wystraszyć dziecka. ta przyjemność kosztowała mnie 20 zł bo nie miałam dokumentów. Okazało się że to był już drugi martwy ząbek, jutro idziemy go wypełnić i może dotrwa do wypadnięcia. Zostały jeszcze 2 do leczenia, mam nadzieję że już nie będą martwe 

a dzisiaj moja malutka córeczka która dopiero co się urodziła poszła pierwszy raz do przedszkola strasznie czekałam na ten dzień , a teraz mam płacz na końcu nosa