Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuchnia Izy: Zupa z czerwonej soczewicy
no i muszę dziś wreszcie zdecydować jaką chce fototapete i ją zamówić;-) no i może przyjdą juz tapety do Tuśki pokoikiu:-) jak ja kocham remonty
sprzedali bo zyski z tego marne a tylko powodów do ciągłych sprzeczek dużo, teściu guzik się na tym zna a mądrzył się jakby wszystkie rozumy pozjadał tylko w kurzał ciągle M, a szale goryczy przelał jeden z kierowców który został złapany na handlu paliwem
i M się wściekł, ze niedość że od rodziny ciągle wysłu****e to jeszcze go pracownik okrada, a reszta potoczyła sie już sama. Myślę, ze M to było bardzo na rękę, bo od dłuższego czasu wiedzieliśmy, że nie będziemy z tym wiązać swoich planów na przyszłość, bo M tak naprawdę woli pracować z wujkiem i już od dłuższego czasu jest jego cichym wspólnikiem;-) teraz kupili wywrotke i M nią jeździ po kamień potem go obrabiają i M dalej wywozi to tka w skrócie;-) ma dużo wiecej czasu zeby się teraz tym zająć, a wujek już też nie pierwszej młodości sam nie do końca ze wszystkim dawał radę.ja dziś mam abitne plany porobić sałatki do słoików,
pliiiiis

na szczescie mokre bylo ciemne,a biale juz suche i pod linka mamy trawe,ale zla bylam i tak. Szybko musialam pedzic do miasta po linke,bo to tesciowej byla. Dzis mam w palnie firany wstawic,po myc podlogi i lazienke wyglancowac,bo sobote chce miec wolna.Iza salatek poszukaj na watku "Sałatki i inne lekkie przekaski"