reklama

Wrześniówkowe mamy

hej!

wczoraj znowu mialam dzien pracowity. umylam okno w kuchni, posprzatalam...

Iza, a to duzy chlop, czy maly tak zasnal?
moj P bardzo lubi tak sie zregenerwoac na dywanie. ale spi godzinke, moze troszke tylko dluzej

reklama
Witam, sie i ja z kawusią:-) ja dziś mam abitne plany porobić sałatki do słoików, opróżnić komodę do wywiezienia, przetrzeć okno balkonowe i w sypialni;-) ciekawe co mi z tego wyjdzie;-):-D no i muszę dziś wreszcie zdecydować jaką chce fototapete i ją zamówić;-) no i może przyjdą juz tapety do Tuśki pokoikiu:-) jak ja kocham remonty:-D
Donuś Ty chyba pytałaś dlaczego sprzedali wszystko i co M teraz robi:dry: sprzedali bo zyski z tego marne a tylko powodów do ciągłych sprzeczek dużo, teściu guzik się na tym zna a mądrzył się jakby wszystkie rozumy pozjadał tylko w kurzał ciągle M, a szale goryczy przelał jeden z kierowców który został złapany na handlu paliwem:wściekła/y: i M się wściekł, ze niedość że od rodziny ciągle wysłu****e to jeszcze go pracownik okrada, a reszta potoczyła sie już sama. Myślę, ze M to było bardzo na rękę, bo od dłuższego czasu wiedzieliśmy, że nie będziemy z tym wiązać swoich planów na przyszłość, bo M tak naprawdę woli pracować z wujkiem i już od dłuższego czasu jest jego cichym wspólnikiem;-) teraz kupili wywrotke i M nią jeździ po kamień potem go obrabiają i M dalej wywozi to tka w skrócie;-) ma dużo wiecej czasu zeby się teraz tym zająć, a wujek już też nie pierwszej młodości sam nie do końca ze wszystkim dawał radę.

No dokładnie Donuś;-) ale przyznam, ze po tej rewolucji wcale nie jestem zadowolona, bo M nie ma całymi dniami, a do tego co róż jestem angażowana bo przyjedź po mnie tu, przyjedż po mnie tam:szok: normalnie szofera sobie ze mnie zrobił:-D

Iza salatek poszukaj na watku "Sałatki i inne lekkie przekaski"

Aneta a wiec jak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,czy tak zle i tak nie dobrze???:-D:-D

Monia gdzies nam zwiala!

Wczoraj natchnelo mnie na sprzatanie. Wypralam 2 prali i w miedzy czasie umylam okna. Poszlam przewieszac pranie i...linka mi pekla:szok: na szczescie mokre bylo ciemne,a biale juz suche i pod linka mamy trawe,ale zla bylam i tak. Szybko musialam pedzic do miasta po linke,bo to tesciowej byla. Dzis mam w palnie firany wstawic,po myc podlogi i lazienke wyglancowac,bo sobote chce miec wolna.

Ostatnia edycja:
Iza salatek poszukaj na watku "Sałatki i inne lekkie przekaski"

Szukam i szukam... jestem na 17 str i dopiero Wielkanoc minęła :-D:-D

Zazdroszczę wam zapału, a może bardziej efektów sprzątania. Ja mam górę prasowania i zamglone okna, ale na to za gorąco. Za to całe dnie spędzam w kuchni :-D

dopisane
Po 20 minutach... znalazłam przepisy, są od 36 str.(rok 2008) jeśli ktoś jest zainteresowany.

Dopisane
po kolejnych 20 minutach... str 73 (rok 2009)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobietki!!

oj, u nas dzis parnik od samego rana.
a w nocy musialam zamknac okno w pokoju, bo psy mialy jakies ogolnosasiedzkie klotnie i co chwila szczekaly jak wsciekle!!!!!

weekend-fajowo!

w niedzieel jedziemy pod Lublin do P. kuzyna:-) na ich ranczo

ogladalam wczoraj polski film an TVP Kultura. tylko nie pamietam tytulu, ale utkwil mi w pamieci, bo jedna z glownych bohaterek umierała na raka a miala mala, moze 9-letnia coreczke...ach! szkoda gadac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry