ruda-iza
wrzesień '07 grudzień '12
Witam i ja
U nas też jest gorąco. Od rana wiatrak miętoli to ciepłe powietrze.
Ja nie mogę oglądać teraz smutnych filmów i filmów o dzieciach, rozwalają mnie totalnie
My dziś się pakujemy i w drogę, na tydzień jedziemy do rodziców, może będę mogła do was zaglądać. Już sie nie mogę doczekać
basen przygotowany, musimy zajechać po siedzisko do huśtawki dla Omara, 2 wiadra jabłek czekają, brzoskwinie na dżemy dziś też maja czekać. Biore ze sobą sokownik i sokowirówkę 
A propos rancza. Moja ciotka rozmawiała z siostry córeczką. Powiedziała że musi jechać "wypasać robaki i inne szkodniki (nie pamiętam dokładnie jakie)" A mała siostry: "BABCIU TO TY MASZ RANCZO??"

Miłego dnia i miłego weekendu życzę.
U nas też jest gorąco. Od rana wiatrak miętoli to ciepłe powietrze.
Ja nie mogę oglądać teraz smutnych filmów i filmów o dzieciach, rozwalają mnie totalnie

My dziś się pakujemy i w drogę, na tydzień jedziemy do rodziców, może będę mogła do was zaglądać. Już sie nie mogę doczekać
basen przygotowany, musimy zajechać po siedzisko do huśtawki dla Omara, 2 wiadra jabłek czekają, brzoskwinie na dżemy dziś też maja czekać. Biore ze sobą sokownik i sokowirówkę 
A propos rancza. Moja ciotka rozmawiała z siostry córeczką. Powiedziała że musi jechać "wypasać robaki i inne szkodniki (nie pamiętam dokładnie jakie)" A mała siostry: "BABCIU TO TY MASZ RANCZO??"

Miłego dnia i miłego weekendu życzę.
Sąsiadka i jej dzieci też miały taką nockę ( byliśmy razem)
:-)
chciała bym zapisac Olę do drużyny piłkarskiej ale nie umiem znaleźć w okolicy żadnej szkółki co przyjmują dziewczyny
dziś Ola pograła trochę z sąsiadem i stwierdził że super jej to idzie a jak pytam ją czy chciała by grac w drużynie to mówi że tak
przyszłam się tylko wytłumaczyć