Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iza, a co byś chciała?

z Omarem też miała być dziewczynka. Czyli dalej nic nie wiem.
Spotkał tatę po drodze, który śmiecie wyrzucał ;-) i poszli razem. Jak wychodził, to spytał mnie, czy jestem z niego dumna :-)
) i skierowanie na badanie moczu.Zapomniałam Wam napisać, że Maciuś w niedzielę sam poszedł do sklepu (tzn. mąż go śledził ;-)). Donkat, może pamiętasz naszą okolicę? (trochę strach - ulica blisko, psy itp.) Generalnie nie planowałam go już puścić samego, ale on chciał. Dotarł do sklepu i zaczął się wracać, bo nikt do niego z zaplecza nie wyszedłSpotkał tatę po drodze, który śmiecie wyrzucał ;-) i poszli razem. Jak wychodził, to spytał mnie, czy jestem z niego dumna :-)
.

Ja uwielbiam rozpieszczać i dziewczynki i chłopców, zwłaszcza że mój mały pieszczoch wrócił dziś po kilkudniowych wakacjach u dziadków. Wyściskałam go i wycałowałam na maksa. Urósł mi łobuz i przytył. Zatęskniłam za ta rozgadaną buźką straszliwie. Jutro mamy cały dzień dla siebie.

)donkat już widzę jak machasz palcem na majandreJa uwielbiam rozpieszczać i dziewczynki i chłopców, zwłaszcza że mój mały pieszczoch wrócił dziś po kilkudniowych wakacjach u dziadków. Wyściskałam go i wycałowałam na maksa. Urósł mi łobuz i przytył. Zatęskniłam za ta rozgadaną buźką straszliwie. Jutro mamy cały dzień dla siebie.
Witam:-)
Majandra podziwiam że puściłas Maciusia samego do sklepu ja kilka dni temu Olę też pierwszy raz samą puściłam do sklepu a stresa miałam jak nie wiem dziś już szła 3 raz sama i już stres mniejszy ale Mateusza samego jeszcze bym nie puściła bo on jeszcze głupiutki jest;-)

usmialam sie z tegoMoże źle się wyraziłam. Chodzi mi o to, że większość dziewczynek jakie znam (przynajmniej te z naszego podwórka) jest bardzo delikatnych: płaczą o byle co, same niewiele zrobią, są jakieś takie niezdarne. A na pewno Maćka koleżanka taka jest. Jest też z sierpnia 2007 i o rany! Taka niezdara. Ryk o byle co. A skarcić jej nie można. O nie! Bo się księżniczka obrazi. A tak poza tym, to jest urocza i bardzo ją lubię, tylko rozpieszczona przez mamusię. Ale od półtora miesiąca jest starszą siostrą, więc może coś się zmieni. Choć jak na razie jest jeszcze gorzej, bo jest zazdrosna.
Zapomniałam się pochwalić prezentami: Od chrzestnego i moich rodziców DZIECIĘCY ROWEREK JUNIOR BOY 16'' PROMOCJA (2472304539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Od prababci bidon na napoje CARS ZYGZAK MCQUEEN ! RAMIZ wawa (2530060981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i tylne światełko do roweru. Od nas LEGO STAR WARS 7961 DART MAUL'S SITH INFILTRATOR (2555680594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ja nie byłam zbyt zadowolona), od drugich dziadków LEGO HEROICA 3859 Gra Jaskinia Nathuz sklep WAWA (2555680389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. l No i jeszcze ma dostać ze 2 mniejsze zestawy lego od cioci i wujka.