reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Iza, a co byś chciała?

Dziewczynkę - bo mam chłopca a w końcu też chciałabym kogoś stroić i mieć później z kim po sklepach chodzić:-D
Chłopca - bo byłby kompan dla Omara a poza tym miałabym z głowy zabawki i sporo ciuszków :-D

Jestem po wizycie... wszystko ok... "nóżki ciągle złączone, nic nie widać, ale na moje oko dziewczynka".
Czyżby historia lubiła się powtarzać:cool: z Omarem też miała być dziewczynka. Czyli dalej nic nie wiem.

Oj, ja bym chyba wolała chłopca. Jak widzę w koło rozpieszczone dziewuszki, to wolę chłopca.:sorry:

Zapomniałam Wam napisać, że Maciuś w niedzielę sam poszedł do sklepu (tzn. mąż go śledził ;-)). Donkat, może pamiętasz naszą okolicę? (trochę strach - ulica blisko, psy itp.) Generalnie nie planowałam go już puścić samego, ale on chciał. Dotarł do sklepu i zaczął się wracać, bo nikt do niego z zaplecza nie wyszedł :-D Spotkał tatę po drodze, który śmiecie wyrzucał ;-) i poszli razem. Jak wychodził, to spytał mnie, czy jestem z niego dumna :-)

Wizyta u lekarza była krótka, ale owocna. Prawdopodobnie mam zakażenie układu moczowego. Dostałam Furagin (dowiedziałam się, że już jest dostępny bez recepty :confused2::eek:) i skierowanie na badanie moczu.

witam!!!

wczoraj bylismy u siostry P. bylo przyjemnie, choc mogloby byc cieplej, bo na dworze dlugo posiedziec sie nie dalo. wokol nich sa łąki i zleciało sie mnostwo bocianow a drugie tyle krazylo po niebie, fajny widok

P. w domku, bo musi sobie porobic kursy, badania i nowe prawko, bo wszedl nowy glupi przepis krzywdzacy kierowcow zawodowych pod kątem finansowym. ach, zlodziejsike panstwo!!!!!!!!!!

od jutra E.idzie na urlop, wiec obawiam sie, ze bede miala urwanie kapelusza przez 2 tyg.

Ja, jesli mialabym miec drugie dziecko, to chcialabym oczywiscie dziewczynke! Majandra, ja Ci dam! dziewczynki rozpuszczone??????????????????????;-)

Zapomniałam Wam napisać, że Maciuś w niedzielę sam poszedł do sklepu (tzn. mąż go śledził ;-)). Donkat, może pamiętasz naszą okolicę? (trochę strach - ulica blisko, psy itp.) Generalnie nie planowałam go już puścić samego, ale on chciał. Dotarł do sklepu i zaczął się wracać, bo nikt do niego z zaplecza nie wyszedł :-D Spotkał tatę po drodze, który śmiecie wyrzucał ;-) i poszli razem. Jak wychodził, to spytał mnie, czy jestem z niego dumna :-)

.

ja pamietam ten sklep w dołku, z niego do was szło sie kawałek pod górkę. jesli to ten, to daleeeko! i chyba przez ulice trzeba bylo przejsc? łoł, podziw dla Maciusia i dla Was!

donkat już widzę jak machasz palcem na majandre :-D:-D:-D Ja uwielbiam rozpieszczać i dziewczynki i chłopców, zwłaszcza że mój mały pieszczoch wrócił dziś po kilkudniowych wakacjach u dziadków. Wyściskałam go i wycałowałam na maksa. Urósł mi łobuz i przytył. Zatęskniłam za ta rozgadaną buźką straszliwie. Jutro mamy cały dzień dla siebie.

Witam:-)
Majandra podziwiam że puściłas Maciusia samego do sklepu ja kilka dni temu Olę też pierwszy raz samą puściłam do sklepu a stresa miałam jak nie wiem dziś już szła 3 raz sama i już stres mniejszy ale Mateusza samego jeszcze bym nie puściła bo on jeszcze głupiutki jest;-)
u nas wszystko ok pogoda wkońcu piękna D może od poniedziałku będzie miał urlop ale jeszcze nic nie wiadomo:sorry:
aha jeśli chodzi o rozpieszczone dziewczynki to nie prawda bo mi wydaje się że Mateusz jest bardziej rozpieszczony niż Ola :-p

Ostatnia edycja:
Może źle się wyraziłam. Chodzi mi o to, że większość dziewczynek jakie znam (przynajmniej te z naszego podwórka) jest bardzo delikatnych: płaczą o byle co, same niewiele zrobią, są jakieś takie niezdarne. A na pewno Maćka koleżanka taka jest. Jest też z sierpnia 2007 i o rany! Taka niezdara. Ryk o byle co. A skarcić jej nie można. O nie! Bo się księżniczka obrazi. A tak poza tym, to jest urocza i bardzo ją lubię, tylko rozpieszczona przez mamusię. Ale od półtora miesiąca jest starszą siostrą, więc może coś się zmieni. Choć jak na razie jest jeszcze gorzej, bo jest zazdrosna.

Donkat, tak to ten sklep.

Monia, dzięki za życzonka dla Maciusia.

Zapomniałam się pochwalić prezentami: Od chrzestnego i moich rodziców http://allegro.pl/dzieciecy-rowerek-junior-boy-16-promocja-i2472304539.html Od prababci http://allegro.pl/bidon-na-napoje-cars-zygzak-mcqueen-ramiz-wawa-i2530060981.html i tylne światełko do roweru. Od nas http://allegro.pl/lego-star-wars-7961-dart-maul-s-sith-infiltrator-i2555680594.html (ja nie byłam zbyt zadowolona), od drugich dziadków http://allegro.pl/lego-heroica-3859-gra-jaskinia-nathuz-sklep-wawa-i2555680389.html l No i jeszcze ma dostać ze 2 mniejsze zestawy lego od cioci i wujka.

Ostatnia edycja:
Majandra przekaż buziaki dla Maciusia, niech zdrowo rośnie i dokazuje jak na chłopca przystaje :-D

Nono gdyby Omar zobaczył takie prezenty umarłby pewnie ze szczęścia. Widzę że Maciuś też jest miłośnikiem Lego. Heroica jest jego marzeniem. Ostatnio dostał od starszego brata całą torbę Binocle czy jakoś tak się to zwie. Jest przeszczęśliwy i ze swojego pokoju nie wychodzi (na wakacje do dziadków też je zabrał :-D )
Co do rozpieszczonych dziewczynek to tu góruje córcia mojej siostry. Ale u mnie takie zachowanie by nie przeszło. Ja uwielbiam rozpieszczać ale sa granice zarówno w rozpieszczaniu jak i takim zachowaniu.

Miłego dnia życzę

reklama
witam,

ogarnelam sie w koncu, uuuff!

wczoraj bylam wieczorem padnieta jak dziecko, bo P.przywiozl plyty do palenia i mu pomagalam znosic, a to jeszcze nie koniec!

na szczescie dzis juz piatek-hura!

donkat już widzę jak machasz palcem na majandre :-D:-D:-D Ja uwielbiam rozpieszczać i dziewczynki i chłopców, zwłaszcza że mój mały pieszczoch wrócił dziś po kilkudniowych wakacjach u dziadków. Wyściskałam go i wycałowałam na maksa. Urósł mi łobuz i przytył. Zatęskniłam za ta rozgadaną buźką straszliwie. Jutro mamy cały dzień dla siebie.

ja sie ciesze, jak niunka jest u babci, bo mam troche spokoju, ale tez tesknie. niby sie chce odpoczac do malego lobuza, ale zaraz czlowiekowi smutno, ze go nie ma.

Witam:-)
Majandra podziwiam że puściłas Maciusia samego do sklepu ja kilka dni temu Olę też pierwszy raz samą puściłam do sklepu a stresa miałam jak nie wiem dziś już szła 3 raz sama i już stres mniejszy ale Mateusza samego jeszcze bym nie puściła bo on jeszcze głupiutki jest;-)

:-D:-D:-D usmialam sie z tego

Może źle się wyraziłam. Chodzi mi o to, że większość dziewczynek jakie znam (przynajmniej te z naszego podwórka) jest bardzo delikatnych: płaczą o byle co, same niewiele zrobią, są jakieś takie niezdarne. A na pewno Maćka koleżanka taka jest. Jest też z sierpnia 2007 i o rany! Taka niezdara. Ryk o byle co. A skarcić jej nie można. O nie! Bo się księżniczka obrazi. A tak poza tym, to jest urocza i bardzo ją lubię, tylko rozpieszczona przez mamusię. Ale od półtora miesiąca jest starszą siostrą, więc może coś się zmieni. Choć jak na razie jest jeszcze gorzej, bo jest zazdrosna.

Zapomniałam się pochwalić prezentami: Od chrzestnego i moich rodziców DZIECIĘCY ROWEREK JUNIOR BOY 16'' PROMOCJA (2472304539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Od prababci bidon na napoje CARS ZYGZAK MCQUEEN ! RAMIZ wawa (2530060981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i tylne światełko do roweru. Od nas LEGO STAR WARS 7961 DART MAUL'S SITH INFILTRATOR (2555680594) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ja nie byłam zbyt zadowolona), od drugich dziadków LEGO HEROICA 3859 Gra Jaskinia Nathuz sklep WAWA (2555680389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. l No i jeszcze ma dostać ze 2 mniejsze zestawy lego od cioci i wujka.

moze dziewczynki sa bardziej delikatne, ale to jednka zalezy od dziecka. Julitka i jej kolezanka to sa twarde, sprytne i zaradne dziewczynki

Macius zadowolony z prezentow?

ja juz mysle nad urodzinkami Julitki. w tym roku chcialabym zrobic jej imprezke dla dzieciaczkow. juz obmyslamy wspolnie liste gosci. jakie plany Wy macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry