reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja chciałam się tylko przywitać. Temperatury mnie dobijają, ogólnie mam mega doła. W domu siedzę z Omarem i nie mam jak pracować ani nawet pójść do lekarza. Nic mi sie nie chce i wszystkich (czyt męża) mam dość.

reklama
hejka!

u nas nadal ladna pogoda.

w koncu dodzwonilam sie do fachowca od kostki, bo przez 3dni probowalam i albo nie odbieral, albo mial wylaczony tel. juz sie balam, ze bede musiala robic kolejny casting;-):-D

Iza, zycze poprawy humorku

Witam
Ola zdrowa w poniedziałek już bez gorączki był więc wczoraj korzystając że Darek ma urlop wybraliśmy się do czech na basen :tak:dziś też jedziemy też do czech ale na inny przetestowac który lepszy:tak:
a w poniedziałek wybraliśmy się rowerami do teściów na rowerach i muszę pochwalic że Mateuszek przejechał 5km w jedną stronę i później spowrotem tą samą trasę zrobił i nawet dał radę bez problemu pod duże górki wjechac;-):-)
Iza jak dziś humor? coś się stało że miałas wszystkiego dośc czy to takie ciążowe humorki?
Aneta pochwal sie zmianami po remoncie;-)jaką fototapetę wybrałas, jakie kolorki? najlepiej fotorelacje zrób;-)
DOnkat i kiedy będą wam kłaść kostkę? a w pracy jak tam dużo roboty jest więcej jak jesteś bez współpracowniczki?

Witam o poranku:-)kawka już gotowa, ale narazie kończę śniadanko;-)
Monia super, że Oli tak szybko przeszło:-) co do chwalenia się remontem to nie specjalnie jest jeszcze czym:-D bo w kuchni sprzętu i mebli brakuje w "salonie" firanki;-) z fototatapety ostatecznie zrezygnowałam i teraz myślę jaki obraz tam rzucić:-D, u młodej też jeszcze rozgardiasz, bo za nim M nie zlikwiduje akwarium to nie złożę szafy w sypialni więc jej częsci jeszcze u Tuśki stoją:szok::-D nie wiem kiedy to wszystko się wreszcie skończy;-)

Witajcie
Monia humorek nie wiem czy się poprawił, nie wiem czy to przez ciążę czy ogólna depresja jakaś, w każdym razie dziś staram się o tym nie myśleć. Zaraz idziemy z Omarem do jego kolegi z przedszkola a po obiedzie wieziemy go znowu do dziadków na kilka dni. Będę miała czas na pracę, będę zajęta i nie będę miała czasu myśleć o tym wszystkim (mam nadzieję).
Donuś tak o tych telefonach to sobie przypomniałam jak chciałam się umówić na USG połówkowe. Dzwoniłam 2 dni i nawet poprosiłam męża żeby trzeciego dnia pojechał i umówił mnie osobiście. Na szczęście trzeciego dnia odebrali. Jak byłam już na wizycie to zobaczyłam na czym to polega... leży telefon a słuchawka leży obok... ale myślę że twoi majstrzy to nie takie konowały, im raczej powinno zależeć na zleceniach.
Anetka ja ci wciąż zazdroszczę remontu. Też chciałam w tym roku zrobić. Przede wszystkim odświeżyć ściany. Ale funduszy zabrakło i chętnych do roboty. Chyba że sama złapię pędzel...

Wymysliłam że poproszę tate żeby mi zerwał stare panele i ułożył nowe na przedpokoju bo M zabiera się do tego jak do jeża:-D a popołudniu nie będzie miał już odwrotu jak wroci i będzie musiał walczyć z akwarium;-) czekam jeszcze na teściową bo miała mi przywieść piknego storczyka do salonu:-)
Iza ja to uwielbiam remonty:-) mój M znacznie mniej;-):-D

witam prawie wieczorowo

nie pamietam, kiedy o tej porze pisalam na BB.
niestety teraz w pracy nie mam czasu na zrobienie prywaty w necie, wiec dzis mam wieczor przed kompem. urwanie glowy mam w pracy sama.

znowu mamy koootka! kolega mi dzis przywiozl.:-)troche jest na razie malo towarzyski, woli samotnosc. chyba przy Julitce bedzie musial sie rozkrecic

lece poszukac jakis zabawek dla JUlitki na urodziny

Milego wieczorku!

Witam bladym switem:szok::-D wczoraj prawsowałam do 24, a dziś pobudka rano bo muszę wszystko z blatów w kuchni odtrolić spowrotem, bo dziś mi meble montują więc przy okazji zmieniam też cały blat bo już podniszczony to raz, a dwa, że nie moglismy do niego dobrać niczego sensownego:sorry2: wczoraj pogoniłam M i rozprawił się z akwarium wię dzis popołudniu zmontuje mi szafe i w piątek bedę mogła wrócić do cywilizacji:-D

reklama
Donus skoro nie ma "lajka" to dziekuje:-D:-D

Aneta Ty konczysz, ja zaczynam walke. Wczoraj bylam uzgodnic parapety i kominek Breccia Sarda (marmur) z dodatkami Forest Brown lub Kominki.net - projektowanie i budowa kominków dla wymagających Teraz trzeba dostac kredyt:wściekła/y: (wczoraj rano byla kolejna pozytywna rekomendacja) , wyczaic niski kurs euro (bo wklad kominka jest liczony w euro) i podpisac umowe

Ugadalam tez kuchnie gora http://darex-kuchnie.pl/fronty/wiech/mdf/L/94.jpg plus mleczne szklo ,a dol http://darex-kuchnie.pl/fronty/wiech/mdf/L/66.jpg.

Dzisiaj od rana zalatwialam veluxa na wymiane wylazu dachowego,bo bardzo zalezalo mi na wiekszym oknie,a dekarze po cos przychodza i wymienia (kierownik w koncu sie zgodzil:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry