Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś też jedziemy też do czech ale na inny przetestowac który lepszy
bo w kuchni sprzętu i mebli brakuje w "salonie" firanki;-) z fototatapety ostatecznie zrezygnowałam i teraz myślę jaki obraz tam rzucić
, u młodej też jeszcze rozgardiasz, bo za nim M nie zlikwiduje akwarium to nie złożę szafy w sypialni więc jej częsci jeszcze u Tuśki stoją
nie wiem kiedy to wszystko się wreszcie skończy;-)
a popołudniu nie będzie miał już odwrotu jak wroci i będzie musiał walczyć z akwarium;-) czekam jeszcze na teściową bo miała mi przywieść piknego storczyka do salonu:-)

wczoraj prawsowałam do 24, a dziś pobudka rano bo muszę wszystko z blatów w kuchni odtrolić spowrotem, bo dziś mi meble montują więc przy okazji zmieniam też cały blat bo już podniszczony to raz, a dwa, że nie moglismy do niego dobrać niczego sensownego
wczoraj pogoniłam M i rozprawił się z akwarium wię dzis popołudniu zmontuje mi szafe i w piątek bedę mogła wrócić do cywilizacji

(wczoraj rano byla kolejna pozytywna rekomendacja) , wyczaic niski kurs euro (bo wklad kominka jest liczony w euro) i podpisac umowe
)