justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U nas tez dzien taki sobie Rano bylam na budowie w naramkach,a do pracy po 11 jechalam w sweterku,bo zimno bylo i padalo.
Wszystkie "milego weekendu",a ja po porady wlecialam... Jakie macie lodowki?? w zasadzie chodzi mi o taka do zabudowy,ale glownie o marke. Macie jakies doswiadczenie z kominkiem z nadmuchem na dom??
Mam wymienione okno, zalatwione sprawy z hydraulikami (ogrzewanie podlogowe), pomierzone parapety i kominek no i najwzszniejsze....wczoraj dzwonila babka,ze mamy POZYTYWNA DYCYZJE na kredyt!!!!!!! JUPIIIII
Wszystkie "milego weekendu",a ja po porady wlecialam... Jakie macie lodowki?? w zasadzie chodzi mi o taka do zabudowy,ale glownie o marke. Macie jakies doswiadczenie z kominkiem z nadmuchem na dom??
Mam wymienione okno, zalatwione sprawy z hydraulikami (ogrzewanie podlogowe), pomierzone parapety i kominek no i najwzszniejsze....wczoraj dzwonila babka,ze mamy POZYTYWNA DYCYZJE na kredyt!!!!!!! JUPIIIII

dodatkowo się wkurzyłam, bo Marta wzieła tak urlop na wesele że mi wypada ciurkiem 8 wekendów pracujących
zrobiłam zadyme i zmieniłam grafik, a jeśli się na moje propozycje nie zgodzi to po świńsku wezme urlop tak żeby zabrać jej wolny wekend