reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas tez dzien taki sobie Rano bylam na budowie w naramkach,a do pracy po 11 jechalam w sweterku,bo zimno bylo i padalo.
Wszystkie "milego weekendu",a ja po porady wlecialam... Jakie macie lodowki?? w zasadzie chodzi mi o taka do zabudowy,ale glownie o marke. Macie jakies doswiadczenie z kominkiem z nadmuchem na dom??

Mam wymienione okno, zalatwione sprawy z hydraulikami (ogrzewanie podlogowe), pomierzone parapety i kominek no i najwzszniejsze....wczoraj dzwonila babka,ze mamy POZYTYWNA DYCYZJE na kredyt!!!!!!! JUPIIIII

reklama
Justa... o lodówkę pytasz do zabudowy. Jako były sprzedawca powiem... w Polsce najpopularniejsze są takie marki jak Bosch, siemens i elektrolux, czy najlepsze to nie wiem. Sprzedawałam w sklepie internetowym, przewijało się tego u nas masa. Są marki lepsze i słabsze. Większość ma podobne parametry. Najlepsze są te oczywiście energooszczędne i z praktyki to wybieraj takie które mają serwis niedaleko i do których serwis sam przyjeżdża.

Dobrej nocki Wam życzę bo padam na pyszczek :baffled:

Nastał weekend i nastała ciszaaaaaaa
Ja dziś wstałam pierwsza, Omar u dziadków więc zrobiłam miłą niespodziankę mężusiowi - śniadanko do łóżka. Później wzięliśmy się za mycie okien i wieszanie firanek. Niestety tylko salon umyliśmy bo ręczniki papierowe się skończyły. Ale nawet deszcz nie był nam straszny :-D
Zaraz mężuś zrobi kawkę a ja sobie odpocznę.

Hejka!

u nas dzis padalo do tej chwili. niemilo, spiaco... a my planowalismy grilla na obiad i wlasnie sie przejasnilo, wiec P. poszedl rozpalac

Justka, nie poradze, bo nie mam doswiadczenia w tym, o co pytasz

Iza, jak sie skonczyly reczniki, to rzeba bylo zlapac za scierke;-):-)

Milej niedzieli!!

dziewczyny mam ogromnego stresa jutro idę z Mateuszem do szpitala na zabieg usnięcia migdałka i boję się jak nie wiem co a dopiero dzis dowiedziałam się że jutro mamy zabieg bo zwolnił się termin i po znajomości to mamy załatwione i dziś dzwonila do mnie szwagierka że na jutro jest wolny termin czy chcę no i się zgodziłam i teraz juz się boję........

Monia trzymaj się i się nie stresuj. Mateuszek to na pewno dzielny chłopak. Wytną mu migdałki raz dwa i po sprawie. Stres nie pomoże.
Mój siostrzeniec jak miał 5 czy 6 lat to miał wycinane migdałki. Leżał w szpitalu oddalonym od miejsca zamieszkania o 40 km. Z całej tej operacji zapamiętał że lekarze wyciągnęli mu z nosa kawałek balona i że w szpitalu jest fajnie bo wszyscy przynoszą mu prezenty. Ja jako ciotka chodziłam do niego codziennie (mieszkałam tam gdzie on leżał) i w miarę możliwości siedziałam ile się dało. Głowa do góry. Mateusz pewnie później będzie opowiadał o swojej bohaterskiej odwadze :)

Witam się z kawka oczywiście:-) zupa się już gotuje, a ja popijam kawkę i próbuję obmyslić strategię na reszte dnia;-):-D wczoraj w pracy po urlopie nie mogłam się ogarnąć:szok: dodatkowo się wkurzyłam, bo Marta wzieła tak urlop na wesele że mi wypada ciurkiem 8 wekendów pracujących:wściekła/y: zrobiłam zadyme i zmieniłam grafik, a jeśli się na moje propozycje nie zgodzi to po świńsku wezme urlop tak żeby zabrać jej wolny wekend:wściekła/y::sorry2:
Monia kciukasy mocno zacisnięte:tak:

reklama
To i ja się witam, mój precyzyjny i skrupulatnie ułożony plan zakończenia wakacji został sromotnie zburzony. Mieliśmy w środę rano jechac do Warszawy na kilka dni. Niestety możemy wyjechac dopiero w czwartek po południu. 2 dni w plecy.
Omar dziś wraca z wakacji u dziadków, już się za nim straszliwie stęskniłam, mimo że codziennie rozmawiamy. Już nie mogę sie doczekać. Brdzie około 17.
Aneta ty się nie denerwuj, lepiej popatrz na swój suwaczek. To już 80 dni? Niedługo studniówka? :-D

Monia Monia Monia, ja też trzymam kciuki, dzidźka w brzuchu chyba też bo nie szczypie mnie dzis po pęcherzu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry