reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień dobry, właśnie wróciliśmy z ostatniej wakacyjnej wycieczki do Warszawy. Było bardzo fajnie jak zwykle. Zwiedzaliśmy tym razem Łazienki i zaliczyłam Ikee, spłukałam się :eek:
A jutro już przedszkole...

Witam już po szpitalu wróciliśmy w piątek ale jakoś wszystkiego było duzo że nie miałam kiedy skrobnąc
Mati ok bardzo dzielny chłopak z niego przy pobieraniu krwi nie płakał i wogóle dzielnie przeszedł pobyt w szpitalu. Bardzo mu się tam podobało i nawet jak w ostatni dzień mu powiedziałam że juz pójdzie do domku to spytał czy może zostac jeszcze 1 dzień:-Djedynie co to pielengniarki zawaliły jak mu nie dali nic przeciwbólowego zaraz po zabiegu nie miał nawet welfromu i nie wiedziały jak się tłumaczyc to stwierdziły ze musiał im się na sali wykuc:sorry2::eek:
od jutra Ola zaczyna szkołę a ja od wtorku będę zajmowac się Zosią i na 1 dzień będę ją miała od 7.30 do 15 coś a w środę sąsiadka ma na 8 i tylko 3 lekcje wiec bedzie króciutko:dry:
Mati do przedszkola idzie dopiero od przyszłego poniedziałku bo lekarz stwierdził że przez ten tydzień ma prowadzic oszczędny tryb życia:cool:
Pozdrawiam:-)

Witam
Tak to jest z początkiem września... u mnie jest już pierwsza relacja. Omar spotkał panią w drodze do przedszkola a w szatni kolegę. Zmienili sale i miejsca w szatni co bardzo ucieszyło Omara bo przecież jest już starszakiem! Coś czuje że buźka mu się nie będzie zamykać jak wróci :-D

Witam
Tak to jest z początkiem września... u mnie jest już pierwsza relacja. Omar spotkał panią w drodze do przedszkola a w szatni kolegę. Zmienili sale i miejsca w szatni co bardzo ucieszyło Omara bo przecież jest już starszakiem! Coś czuje że buźka mu się nie będzie zamykać jak wróci :-D
u nas tak samo:tak:

My juz po rozpoczęciu roku szkolnego, spotkanie było tylko w klasach bez apelu:sorry: i trwało 7minut:-D
Mam mały problem bo na świetlice przyjmuja dzieci tylko te które przyniosą pieczątki z zakładu pracy obojga rodziców........... a ja mam milego sąsiada ;-)

Monia super że Matiemu nie pozostały złe wspomnienia po szpitalu i że podobało mu się. Napisz jak tam Oleńka piewszy dzień w nowej klasie:tak:

Pozdrawiam i ja.

witam i ja

w koncu E. wrocila z urlopu, wiec urzeduje juz u siebie

bylam na spotkaniu w przedszkolu. Julitka ma sale tym razem na gorze. reszta prawie bez zmian

w sobote bylismy na imprezie urodzinowej moje siostry. ale sie wybawilam! wytanczylam sie za wszystkie czasy.

milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry