reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia Mati to super dzielny chlopak!!!

Jak minal u nas 1 dzien w przedszkolu to nie wiem,bo mlodego odbierala babcia i pojechali do szwagierki,a jeszcze nie wrocili.

Tak siedze i dumam co wymyslec do jedzenia na sobote... Torta wymyslilam,ale do jedzenia?? Jakas salatka, na pewno rybka po grecku,bo mi sie chce i co jeszcze?

Monia Mati to super dzielny chlopak!!!

Jak minal u nas 1 dzien w przedszkolu to nie wiem,bo mlodego odbierala babcia i pojechali do szwagierki,a jeszcze nie wrocili.

Tak siedze i dumam co wymyslec do jedzenia na sobote... Torta wymyslilam,ale do jedzenia?? Jakas salatka, na pewno rybka po grecku,bo mi sie chce i co jeszcze?
kotlety,frytki,ziemniaczki pieczone,udka???

Witam się i ja
z potwornym bólem gardła :-(
Monia powodzenia
Justynka, może pieczonego kurczaka z ryżem, albo mam świetny przepis na udziec z indyka w pysznym sosie z rodzynkami do tego ryż na sypko.

Witam i ja.
owiedzcie jak to jest, że kiedy moga dzieci spać, kiedy jest wolne i nie trzeba rano wstawać dzieci własnie WSTAJĄ wcześnie :wściekła/y::wściekła/y: a jak muszą wcześniej to dobudzić ich nie mogę a chodza spac o tej samej godzinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moi na 8 odstawieni

Monia powodzonka, dasz sobie radę, przecież wiesz:tak: Napisz poźniej wrażenia jakie Ola odniosła po 1 dniu na lekcjach:-)

Miłego i słonecznego dnia życze

Iza płucz gardło wodą z solą

witam

my dzis do przedszkola na pierwszy dzien jechalysmy z bolem brzuszka Julitki. albo z poowdu tego, ze sie napila z rana napoju gazowanego albo ze stresu. mysle, ze jej minie.

musimy sami kupic podreczniki. maja wasze dzieci ksiazeczki do przedszkola?

Monia, to fajnie, ze u siebie.

Iza, niefajnie z gardlem. domowe srodki i tantum verde

Agulka woda z solą wywołuje u mnie silny odruch, niestety nie mogę płukać. Od rana piję herbatkę z malinki a po południu zrobię sobie mleko z miodem. Dziś pierwszy dzień więc domowe sposoby wypróbuję.
Domuś podręczniki to my kupowaliśmy do żłobka! :-D była to prywatna opieka nad dziećmi do 3 lat i tam tego wymagali, mimo że dzieci same nic z tych książeczek nie rozumiały. W przedszkolu panie stawiają na własną inwencję. Jedyne podręczniki to do angielskiego.
Zapisujecie swoje dzieciaki na jakieś zajęcia dodatkowe? Omar w zeszłym roku chodził na tańce (zrezygnowaliśmy po pół roku bo nie interesowało to go) i na angielski (lubił dopóki jego przyjaciel chodził). Teraz chcieliśmy zapisać go do szkółki piłkarskiej ale nie jestem przekonana. Na nie to są sprawy finansowe i dojazdy. Za tak przemawiają wspólny czas spędzony z tatusiem bo to on będzie razem jeździł. Myślę że jak się dzidzia urodzi to taki czas taty z synem będzie bezcenny. Więc już sama nie wiem.

reklama
Monia milego wachania i wtulania sie:-D

Aga nie wiem jak to jest z tym wstawaniem,ale u nas jest identycznie. Do tego dodam,ze przy mnie Mati wstaje najgorzej:sorry:
pisalam na gg,ale cisza, moze zmienilas, u kogo kupowaliscie sprzet AGD? Mozesz polecic jakis sklep w necie?

U Was tez tak cieplutko? az do pracy nie chce sie jechac,ale coz...dzis matki boskiej pieniężnej wiec jade z ochota:-D

Iza w zeszlym roku 5-6latki mialy ksiazki, 4-latki tez mialy, tylko inne, na razie nic pani nie mowi,ale na bank beda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry