reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justka, a ile tych rekomendacji am byc? niech daja kase, a nie rekomenduja w nieskonczonosc.
teraz bedzie troche wybierania, przeliczania, ale to bardzo fajny czas takie urzadzanie gniazdka:-)

dzis jakos zyje. nawet mam chwile, zeby an neta wskoczyc:szok:

I w końcu ja przybiegłam sie przywitać.
U nas po staremu...
Aneta jak skończysz to fotorelacje pokaż
Justa wybieraj wybieraj:tak:
Ja równiez uwielbiam remonty itp... już obmyslam jak salon zmienić na wiosnę;-)

Pozdrawiam

Witam i ja o poranku:-) szafa wreszcie wczoraj zmontowana więc chyba dzis czeka mnie juz ostateczne sprzatanie. Muszę jeszcze pomierzyć listwy i jechac kupić i po ich zamontowaniu mogę uznać że koniec roboty:dry: młoda o dziwo właśnie też się obudziła i główkuje właśnie co chce na śniadanie:nerd: miłego dzionka kochane:-)

Monia do ostatecznego końca jeszcze daleko, bo ława nie ta co trzeba, bo orazu dalej nie wybrałam:szok: ale to już pierdoły które pewnie bedę uzupełniała jeszcze przez długi czas:-D więc może coś tam popołudniu cykne żeby zaspokoić twoją ciekawość;-)

Witam i ja, jestem juz po wizycie kontrolnej, mam pozwolenie na lot samolotem więc jak wszystko pójdzie po mojej myśli to jeszcze we wrześniu na tydzień sobie do Turcji wyskoczę. Z lekarką porozmawiałyśmy sobie o samochodach, warsztatach i dbaniu o swoje samochody :-D
Później spotkałam się z rodzicami i pomogli mi załatwić dostawę do mojego sklepu więc szykuje mi się sporo roboty.
Miłego dnia wam zyczę
PS jak wychodziłam z domu było 12 stopni teraz słoneczko świeci nie jest za gorąco, jest pięknie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry