reklama

Wrześniówkowe mamy

Atru,Tygrysku,Asia trzymam za wasze maluchy kciuki,oby ta noc była spokojna i ranek przyniósł dobre wieści.

MAJECZKO ANIOŁKU MODLE SIĘ ZA TWOJĄ DUSZYCZKE.

reklama
hej carioca bebiko jest jak dla mnie smaczne
a Szyma właśnie wstał a ja liczyłam że p[ośpi do świtu a tu blaszka za to Wika przebudziłą się possała ze minutki z cyca (musiałam jej poduszkę przewrócić na drugą stronę tak zapociła) i spi dalej ale jkaby mniej rozgorączkowana czyli czopek działa

Witajcie dziewczyny :)
Widzę, że mała epidemia panuje :( Mam nadzieję, że wasze dzieciaczki szybko będą zdrowe. Oliwce został tylko katarek. Jutro mamy kontrolę i rehabilitację.
Jakie macie sposoby aby rozśmieszyć maluszka? Zabawa w "a kuku" już ją nie bawi :shocked2: a chciałabym częściej słyszeć jak sie śmieje :)
Chyba zdecyduję się na sesje zdjęciową jestem pod ogromnym wrażeniem zdjęć tej babeczki KLIK Warto mieć taka pamiątkę..

Przylaczam sie do trzymania kciukow za chore maluszki. Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieja.

Carioca Bebiko jest bardzo dobre w smaku (sama moglabym je pic :-))

Tmadzik fatycznie zdjecia rewelacyjne. Ciekawe ile kosztuje taka sesja zdjeciowa?

Nutramigen jest ochydny. No mnie martwi ze Stachu nie chce pic mleka. Przyszlo mi tez na mysl, ze mu to mleko nie smakuje. Kupilam mleko poczatkowe (teraz pije nastepne) bo wydaje mi sie ze "jedynke" pil chetnijej i bede mu mieszac. Powinien wypijac wg norm 4x180 ml mleka z kleikiem bezglutenowym, a wypija 1x180 ml, raz z cycka w nocy, i tak ze 3x60 ml. Ale pokombinuję.

Następne pytanie - ile taki dzieciak powinen wypijać pićka oprócz mleka? Totalna sierota ze mnie, help! A nie mam czasu siedziec w gazetkach dzieciowych i poradnikach... :baffled:

A Xeone musze sie pochwalic, ze moj kuzyn jest fotografem i sesje bedziemy miec za free. Transakcja wiazana, bo on bedzie sobie wykorzystywal te zdjecia do swoich celow promocyjnych.
Moja szwagierka robi swojej coreczce zdjecia u fotografa co rok (na roczek, na 2 urodziny itd). Tez fajny pomysl.

Carioca szczerze to ja sam anie wiem, ile pićka dac takiemu bobasowi na mieszanym żywieniu, ja na czuja podaje małej herbatke czy kompocik z jabłuszka jak jest w domku napalone a ona na 100% na karmiona ale nigdy jeszcze nie wipiła więcej niż 50 na raz, a płyny masz wszędzie nawet w kaszce więc sie nie martw, Szymek więcej wypijał pićka bo on był na butli a i w jego pamiętniczku wyczytałam że jak miał 6 miesięcy to wciągał 4 razy po 250 ml mleczka z kaszą szok ale go pasłam a le też pamiętam że on nie bardzo chciał zjadać inne pokarmy bo pewnie go przekarmiałam tą kaszką, za to Wiki zjada nad ranem pierś potem 9-10 mleko z kaszą za 3 godzinki albo zupka albo 100 mleka i sen po spaniu zupka o ile wcześniej nie było albo cyc jak nie chce to mleczko i drzemka deser zabawy kąpiel i mamy 19 ostatnie mleczko 150 i spanko jeszce przed północa cyc a zupki i deserku dostaje mniej więcej porcje na słoiczek bobovity raz zje innym razem nie

No i mnie dopadła zaraza... 38,9 st.C... Właśnie miałam bliskie spotkania z muszlą klozetową... A jeszcze muszę iść do moich rodziców na drugi koniec miasta, no i modlić się, żeby Tymek był twardy i nie poszedł w ślady mamusi...

reklama
Atru - uuuu, to Ty masz wesolo teraz, jeszcze w dodatku Ciebie dopadło. No trzymam kciuki bidulko....
Tygrysku - a piszesz zupki i przecieru na sloiczek - tzn sloiczek zupki i sloiczek przecieru czy ze w sumie i zupki i przecieru razem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry