reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny ja tylko na chwile wylac zale:-( Otoz z przeziebienia zrobilo sie zapalenie tchawicy,gadac nie potrafie goraczka 40 stopni z.... mi sie chce,akurat teraz gdy M przylatuje...Bylam dzis w jakies przychodni otwartej w dni wolne,baba przepisala mi antybiotyk,dala zwolnienie (sesja w trakcie) i kazala unikac kontaktow z mala:dry::wściekła/y: Ciekawe jak...Dzis caly dzien 'meczyli' ja rodzice,przynosili tylko do karmienia...kurcze zupelnie jak w szpitalu:baffled: Szlag mnie trafia...nie mam juz sil czy to musialo stac sie akurat teraz:crazy: A mialo byc romantycznie.....z czerwonym jak mikolaj nosem,stosm chusteczek,szlafrokiem i geba jak rak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aaaaaaaaaaaaaaa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wybaczcie za moja forme wyrazania emocji ale najchetniej rozwalilabym klawiature:sorry2:

reklama
witam niedzielnie :-D.
nie pamietam na ktorym watku o tym pisalysmy dlatego pytam na glownym- czy ktoras z was dala juz maluszkowi kaszke smaczny sen?

doti- urodzilam sie w b-b, 11 lat mieszkalam na zlotych lanach, potem wyjechalam do wloch i po powrocie zamieszkalam w czechowicach. mieszkam tu do dzis. po drodze jeszcze zaliczylam 5 lat studiow na ath. jestesmy z tego samego rocznika (ty tez z 80?), moze sie znamy... :laugh2:

witam niedzielnie :-D.
nie pamietam na ktorym watku o tym pisalysmy dlatego pytam na glownym- czy ktoras z was dala juz maluszkowi kaszke smaczny sen?

Kupioną mam ,ale ja jeszcze nie dawałam:baffled:

Któraś z Was pisała że fałdki się nie zgadzają....u mnie Bartek również nie ma idealnych!!!!! W 5 tygodniu miał robione USG i było wszystko w porządku, mam się przejmować???? Już nawet próbuję mu nogi prostować i sprawdzać czy ma równe:baffled: Ale myślę że gdyby miał coś z bioderkami to by chyba mi się darł:sorry2::baffled:

Witam w niedzielny słoneczny poranek:-). Przez chwilę myślałam, że wiosna do nas zawitała, jest po prostu przepięknie. Ale wystarczyło tylko zajrzeć za drzwi, żeby wrócić do rzeczywistości - na dworze mrozik. Ale od tego słońca i bezchmurnego nieba od razu nastrój się poprawia. Pewnie zaraz się zapakujemy i wyjdziemy na spacerek, bo szkoda w taką pogodę siedzieć w domu.

Aneczko - oj, szkoda, że i ciebie dorwało choróbsko. I rzeczywiście, kiepski moment sobie wybrało. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i żeby malutka się nie zaraziła.

Mala-gorzatka - pisz, co się działo, że miałaś wczoraj paskudny dzionek? Rozumiem, że malutka nie dawała żyć? Mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej... I że odpoczęłaś.

Iza - ja się pytałam dziewczyn, czy próbowały tych kaszek. Ja też już kupiłam, z jabłkami, i sama ją wcinam, bo nie doczytałam, że to kaszka mleczno-wielozbożowa... A więc dla moich małych skazowców się nie nadaje. Ale muszę stwierdzić, że jest przepyszna:tak:.

Etka99 - ja myślę, że jak USG wyszło dobrze, to raczej nie ma powodów do paniki. Tylko nie prostuj mu za bardzo tych nóżek

Ok, idę czytać dalej. Jakby co to miłej i spokojnej niedzieli życzę.
O, Majandra wraca dzisiaj z odwyku:-D. Ciekawe, jak poszło jej w szkole.

Witajcie w niedzielny poranek !

Mój dzień zapowiada się ciekawie :dry: Czeka mnie zadanie - wykąpanie kota :crazy: a że jest to pers będę w łazience siedzieć z 3 godziny, żeby go wysuszyć :angry: Pewnie tradycyjnie będzie się wydzierać, że wszyscy będą o tym wiedzieć :wściekła/y:

Byłam wczoraj na filmie Lejdis :) Warto było na niego pójść :) Powiedziałabym babski film ;-)

Jutro muszę umówić sie na USG kontrolne bioderek. Wczoraj w książeczce zauważyłam ze powinna z nią iść teraz do kontroli :rofl2:

Ale u nas wieje dzisiaj,kolejna niedziela w domu:baffled:

tmadzik ja tez mam persika bialego i niestety z racji na kolor(i delikatny brzuszek) wymagal czestego prania:-)I tez to samo,wycie,wyskakiwanie z wanny,szarpanina.Teraz zostal z moja mama i ona sie meczy.
etka ja pisalam ze moja corcia ma nierowne faldki.Bylam z tym u lekarza i czekam na list z data usg.Ale lekarka nie kazala sie tym za mocno przejmowac.Zobaczymy.
aneczka zdrowka zycze i zeby Nel ominelo chorobsko.
malagorzatka a co tam z Nastka?Dala popalic?
hruda no wlasnie napisz czy sama wybralas sie na basen czy to byla jakas grupa mam z niemowletami.

Dziewuszki nie odpisze wszystkim,bo jestem padnieta.Mala znowu od paru dni budzi sie co 3 godziny na mleko.I rzeczywiscie jest glodna bo slychac jak jej burczy w brzuszku.I jeszcze dzisiaj zasikala lozeczko, wzielam ja do siebie bo w nocy nie chcialo mi sie zmiecniac jej poscieli..

reklama
No mezus zajmuje sie teraz malutka to ja myk na BB:-)
Shinead koszmarne przezycia z porodu,ale nastepnym razem wszystko bedzie dobrze:tak:
atruviell a ja myslalam ze w Polsce zrobie zapasik sloiczkow dla malej,a tu takie ceny 3.50 za sloiczek?I jak te matki polki maja kombinowac zeby wykarmic swoje maluchy.Tutaj sloiczek kosztuje 50 pensow,a 8 sloiczkow HIPP niewazne jakiej wielkosci i zawartosci 3.50£ aha i milej lektury zycze:-)
izabela ja napewno bym podala malej te kaszke,ale narazie nie znalazlam.
tygrysku a jak tam pierwszy dzien w pracy?
majandra pewnie jak skrobniesz posta to na cala strone.hihi
harsharani malemu pokazala sie juz perelka?Ostatnio pisalas ze cos sie przebija przez dziaselka.
A mojej kolezanki synek mlodszy o 2 tygodnie od Andzi ma juz pierwszego zabka.

Dawno maraniko i ruda iza nie pisaly na forum.Co tam u was dziewczyny?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry