Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pojawil sie watek wrzesien 2007. zrobie jeden temat tylko z lista tak, zeby nic nie dopisywac (aby bylo klarownie ) i jeden temat typowo do pogaduch. Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko
melduje sie na watku wrzesniowym. Termin mam na 4 wrzesnia. U ginki jeszcze nie bylam. Miszkam w USa i z poprzedniej (nie tak dawnej)ciazy pamietam ze usg tutaj robia dopiero ok 8 tyg a pierwsza wizyta z lekarzem jest w 10 tyg wczesniej z pielegniarka.
fajnie,ze nas ciągle przybywa,witaj katiNJ:-)
dziewczyny to niewiarygodne jak mi urosły piersi, 2 rozmiary na pewno, moj mąż szaleje na ich punkcie;-) wygladaja jak sztuczne,ale jak tak dalej pójdzie to nie będę miała w czym chodzić, już mam trudności ze starymi rzeczami.
ja też nie mam żadnych zachcianek ani mdłości.
czekam na usg w poniedziałek. kiedyś byłam u znajomego lekarza i była para w ciąży już widocznej,zawołali mnie żebym oglądneła dzidziusia na usg,mówie wam niesamowite uczucie,dzidziuś nie mój a popłakałam się
No prosze! Nowe mamy wrześniowe już 2007!! Dziewczynki zyczymy Wam z Anielką spokojnej ciąży i co tu dużo mówić we wrześniu rodzą się najpiękniejsze dzieciaczki
Buzi Buzi dla mam i ich fasolek....a u nas za 2 dni mija termin zrobienia testu... oj jak ten czas leci