Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Doti - co do firmy Vichy mam swoje subiektywne zdanie i wg mnie jest baaaardzo przerelamowana. Zawartosc jest warta gora 15,oo a nie 80,oo..ale palcimy przeciez za reklamy w tv i te piekne wystawkiw aptekach, dla mnei to zwykla nieuczciwosc ale szkoda gadac.Jeszcze pytanko - chyba zwłaszcza do naszej ekspertki ds. urody :-) Hruda, myślisz że mogę stosować krem Vichy Myokine (przeciw zmarszczkom mimicznym) jak nie mam zmarszczek? Dostałam od młodszej siostry i jest fajny na skórze, aleboję się żeby np. nie przyzwyczaić skóry do zbyt mocnego kremu (to teoria mojej mamy)

...bo to zasze dziala w dwie strony.
Matko, do tego jeszcze nikotynizm i bbholozm, jestem chyba w te klocki lepsza od Britney Spears 
trudno mi wytypowac jedna firme. Swego czasu stosowalam i polecam Femi ale to ekologiczne kosmetyki, dostepne na ich stronie www. Specyficznie wygladja i pachna ale sa skuteczne. Jak uwazasz!Hruda a mozesz polecic jakis krem na te zmarszczki mimiczne?
Trudno nie przyznać Ci racji moja droga Hrudo.
Blimka - nie obraz sie :-)ale dziady tak maja..jak mu glowe co rusz suszysz ze siaki i owaki i ogolnie "za cienki w uszach" to sie nie dziw ze nie ma "szal-cial"...ucieka w swoja jaskinie, kompa i po problemie...Jak do mojego bylam slodka i cwierkoczaca a przede wszystkim DOCENIAJACA i NIEZRZEDLIWA to opedzic sie nie moglam od achow, komplementow, pomocy w domu,inwencji, przytulaskow a o lozkowych wzlotach nie wspomne...bo to zasze dziala w dwie strony.
Szczerze mówiąc zmusiłaś mnie troche do zastanowienia nad soba, może coś się zmieni w sprawie mego zrzędzenia. Jednak trudno mi być miłą i usmiechniętą kiedy cały dzień siedze sama z dzieckiem nie mam do kogo ust otworzyć i tylko na okrągło pranie zmywanie gotowanie spacerek, sprzątanie a potem mój luby wraca z pracy i pierwsze co robi to włazi zabłoconymi butami na świeżo umytą podłogę... Jestem zgorzkniała, samotna i niedoceniana słowo "dziękuję" to usłyszałam dopiero jak mu wygarnęłam że mi tego nigdy nie powiedział mimo moich starań żeby nasz dom wyglądał jako tako.

jak myślisz

O nie znam tych firm (ale ja jestem laik w tych sprawach ) zaraz poczytam w necie może cosik dla siebie znajdę .hruda pisze:Teraz stosuje Welede i Lavera.
:-):-) nic innego tylko się staczasz heh;-);-)Blimka - hehe, ja tez zawsze tak myslalam, ale najwyrazniej ja tez jestem alkooliczkaMatko, do tego jeszcze nikotynizm i bbholozm, jestem chyba w te klocki lepsza od Britney Spears
![]()
ha! widzisz, nie siedzi przed kompem tylko razem idziecieidziemy zaraz na wyprawę całą trójką bo pogoda cudna
pozdrowienia
...w zyciu piekne sa tylko chwile, a zycie sklada sie z drobnostek ktore jak mozaika tworza piekna calosc...ach mi sie powiedzialo hehe
A ja właśnie jakiś czas temu kupiłm sobie nivea visage sensitive i byłam zadowolona bo wreszcie moja twarz (zwykle ściagnięta sucha i szorstka) zrobiłą się gładka i miękka...Odradzam Garnier, Loreal i Nivea - to tylko bezwartosciowe zapleniacze kosmetycznych opakowan dobre dla tych ktorym stosowanie mazidla uspokaja sumienie, ale niestety nie pomaga a czasem wrecz szkodzi.