Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem ciekawa czy takie same wrazenie masz po kilku godzinach po zastosowaniu kremu, he? Bo taki natychmastowy efekt wygladzenia daje sylikon syntetyczny zawarty w kremie ktory przy dluzszym stosowaniu ( dni, miesiace, lata)powoduje przesuszanie cery...A ja właśnie jakiś czas temu kupiłm sobie nivea visage sensitive i byłam zadowolona bo wreszcie moja twarz (zwykle ściagnięta sucha i szorstka) zrobiłą się gładka i miękka...
myslisz że na dłuższą metę ten krem może zaszkodzić??

, troche sobie tu odetchne, chociaz i sprzątam i pomagam w gotowaniu, zmywam, itp. Ale moge jak cos robie "opchnąć" dziecko i jakoś idzie. W domu za cos sie zlapie - to Stasiek pomrukuje, a to zaraz głodny, nie chce nazekac, ale moj maz nigdy nie wstawal w nocy do dziecka. Chcialabym, zeby raz w tygodniu w piątek, albo w sobote dal pospac mi, zeby sam wtedy wstawal. Ech... Staram sie nie marudzic i doceniac, bo jest bardzo pracowity i nie moge powiedziec- docenia co robie.
za 100 zł.
.

ImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpgOj kochana musisz namowic meza na leczenie jakas terapia czy cosklavell gratuluje @ ;-) a jeżeli chodzi o wodę to dopiero nowość my zawsze mamy wodę przy łóżku i to nie ja a mój mąż ma takie przyzwyczajenia do picia wody w nocy upss to pewnie już uzależnieniejak myślisz
![]()

http://www.amazon.de/gp/product/images/B000OVW4SQ/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=64187031&s=drugstore:-) wychodzi na to że nazwy miejscowości w tej naszej kochanej Bolandi (jak "mawia" a raczej pisze Hruda) to nie są zbytnio wyszukane ale za to jakie oryginalneCzesc mamuski,wpadlam na momencik przywitac sie i przypomniec.Potem poczytam co tam u Was bo naprodukowalyscie znowu tych stron.A korzystajac z okazji ze zblizaja sie powolutku swieta cos w tej atmosferze Uwaga wskazane zalozenie pampersowImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpg

Nie tylko świetna kosmetyczka ale też psychoterapeutka i filozof z Ciebie!!ha! widzisz, nie siedzi przed kompem tylko razem idziecie...w zyciu piekne sa tylko chwile, a zycie sklada sie z drobnostek ktore jak mozaika tworza piekna calosc...ach mi sie powiedzialo hehe
![]()

:-):-):-)

cicho musze sie opanować
niezłe, za pozwoleniem rozesłałam wszystkim znajomym z ggCzesc mamuski,wpadlam na momencik przywitac sie i przypomniec.Potem poczytam co tam u Was bo naprodukowalyscie znowu tych stron.A korzystajac z okazji ze zblizaja sie powolutku swieta cos w tej atmosferze Uwaga wskazane zalozenie pampersowImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpg

:-):-)