Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem ciekawa czy takie same wrazenie masz po kilku godzinach po zastosowaniu kremu, he? Bo taki natychmastowy efekt wygladzenia daje sylikon syntetyczny zawarty w kremie ktory przy dluzszym stosowaniu ( dni, miesiace, lata)powoduje przesuszanie cery...A ja właśnie jakiś czas temu kupiłm sobie nivea visage sensitive i byłam zadowolona bo wreszcie moja twarz (zwykle ściagnięta sucha i szorstka) zrobiłą się gładka i miękka...
myslisz że na dłuższą metę ten krem może zaszkodzić??

, troche sobie tu odetchne, chociaz i sprzątam i pomagam w gotowaniu, zmywam, itp. Ale moge jak cos robie "opchnąć" dziecko i jakoś idzie. W domu za cos sie zlapie - to Stasiek pomrukuje, a to zaraz głodny, nie chce nazekac, ale moj maz nigdy nie wstawal w nocy do dziecka. Chcialabym, zeby raz w tygodniu w piątek, albo w sobote dal pospac mi, zeby sam wtedy wstawal. Ech... Staram sie nie marudzic i doceniac, bo jest bardzo pracowity i nie moge powiedziec- docenia co robie.
za 100 zł.
.

ImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpgOj kochana musisz namowic meza na leczenie jakas terapia czy cosklavell gratuluje @ ;-) a jeżeli chodzi o wodę to dopiero nowość my zawsze mamy wodę przy łóżku i to nie ja a mój mąż ma takie przyzwyczajenia do picia wody w nocy upss to pewnie już uzależnieniejak myślisz
![]()

http://www.amazon.de/gp/product/images/B000OVW4SQ/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=64187031&s=drugstore:-) wychodzi na to że nazwy miejscowości w tej naszej kochanej Bolandi (jak "mawia" a raczej pisze Hruda) to nie są zbytnio wyszukane ale za to jakie oryginalneCzesc mamuski,wpadlam na momencik przywitac sie i przypomniec.Potem poczytam co tam u Was bo naprodukowalyscie znowu tych stron.A korzystajac z okazji ze zblizaja sie powolutku swieta cos w tej atmosferze Uwaga wskazane zalozenie pampersowImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpg

Nie tylko świetna kosmetyczka ale też psychoterapeutka i filozof z Ciebie!!ha! widzisz, nie siedzi przed kompem tylko razem idziecie...w zyciu piekne sa tylko chwile, a zycie sklada sie z drobnostek ktore jak mozaika tworza piekna calosc...ach mi sie powiedzialo hehe
![]()

:-):-):-)

cicho musze sie opanować
niezłe, za pozwoleniem rozesłałam wszystkim znajomym z ggCzesc mamuski,wpadlam na momencik przywitac sie i przypomniec.Potem poczytam co tam u Was bo naprodukowalyscie znowu tych stron.A korzystajac z okazji ze zblizaja sie powolutku swieta cos w tej atmosferze Uwaga wskazane zalozenie pampersowImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpg

:-):-)