reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda no wlasnie u mnie z ta konsekwencja to kiepsko , ja prawie nic nie stosuje (malo sie tez maluje), ale chyba juz czas w cos sie zaopatrzyc , bo pojawiaja sie juz pierwsze zmarszczki no i po porodzie skore mam taka sucha...

reklama
A ja właśnie jakiś czas temu kupiłm sobie nivea visage sensitive i byłam zadowolona bo wreszcie moja twarz (zwykle ściagnięta sucha i szorstka) zrobiłą się gładka i miękka...
myslisz że na dłuższą metę ten krem może zaszkodzić??
Jestem ciekawa czy takie same wrazenie masz po kilku godzinach po zastosowaniu kremu, he? Bo taki natychmastowy efekt wygladzenia daje sylikon syntetyczny zawarty w kremie ktory przy dluzszym stosowaniu ( dni, miesiace, lata)powoduje przesuszanie cery...:baffled:
Luandzia - udaje ze nie przeczytalam twojego wpisu...nic nie stosujesz???? o zgrozo ;)))

Blimka - powiem Ci, ze naprawde wiem co czujesz. Teraz jestem u rodzicow, Stasiek właśnie sprzedamy dziadkowi :dry:, troche sobie tu odetchne, chociaz i sprzątam i pomagam w gotowaniu, zmywam, itp. Ale moge jak cos robie "opchnąć" dziecko i jakoś idzie. W domu za cos sie zlapie - to Stasiek pomrukuje, a to zaraz głodny, nie chce nazekac, ale moj maz nigdy nie wstawal w nocy do dziecka. Chcialabym, zeby raz w tygodniu w piątek, albo w sobote dal pospac mi, zeby sam wtedy wstawal. Ech... Staram sie nie marudzic i doceniac, bo jest bardzo pracowity i nie moge powiedziec- docenia co robie.

Hruda- kurcze 2 dni temu kupilam sobie nowy krem, zebym wiedziala to bym kupila z Eris, a kupilam Soraye, ale w sumie jestem zadowolona. Tez musze wrzucic w google te firmy co podalas i jak sa w internecie to zyskaja nowa uzytkowniczke. Ja wogole uwazam, ze lepsze sa polskie firmy, swego czasu stosowalam glownie Pollena Ewa serię Bursztyn, a wczesniej Polskie Ziola. Polskie firmy mniej wydają na reklamy i promocję, sa za to skomponowane na polskie warunki klimatyczne. Lubie tez takie maseczki z rossmana tej ich firmy w saszetkach, znasz? Bo wydaje mi sie, ze dają dobre efekty. Ale fajnie, ze sie dzielisz nami swoja wiedza.
A tak wogole to polecam krem na rozstępy Perfecty, pojaśniały mi rozstępy i chyba sie zmniejszyly. A stosowalam niby cudną Mustelę i dupa jasio:baffled: za 100 zł.

ide poodkurzać, nie rozrabiajcie bo zaraz wracam :cool2:.

klavell gratuluje @ ;-) a jeżeli chodzi o wodę to dopiero nowość my zawsze mamy wodę przy łóżku i to nie ja a mój mąż ma takie przyzwyczajenia do picia wody w nocy upss to pewnie już uzależnienie :confused::baffled::rofl::rofl2::cool: jak myślisz:-D:-D:-D:-D:-D
Oj kochana musisz namowic meza na leczenie jakas terapia czy cos :-D:-D:-D:-D

Ja tak mowa juz tu o kosmetykach to HRUDA co mi powiesz na temat kosmetykow firmy OLAZ w polsce to chyba OLAY jest
na dzien uzywam OLAZ beauty fluid (sklad:Aqua, Glycerin, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Cetyl Ricinoleate, Sucrose Cocoate, Alanine, Arginine, Betaine, Glutamic Acid, Glycine, Lysine, Proline, Serine, Sorbitol, Threonine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethiconol, Carbomer, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium PCA, Glyceryl Hydroxystearate, Steareth-100, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 17200)
na noc uzywam OLAZ sensitive [sklad:Aqua, Glycerin, Cetyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Carbomer, PEG-100 Stearate, Myristyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Myristic Acid, Methylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Titanium Dioxide, EDTA, Sodium Hydroxide]
Podklad uzywam Loreala taki http://www.amazon.de/gp/product/images/B000OVW4SQ/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=64187031&s=drugstore

Czesc mamuski,wpadlam na momencik przywitac sie i przypomniec.Potem poczytam co tam u Was bo naprodukowalyscie znowu tych stron.A korzystajac z okazji ze zblizaja sie powolutku swieta cos w tej atmosferze Uwaga wskazane zalozenie pampersow:-D:-D:-D ImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpg
:-) wychodzi na to że nazwy miejscowości w tej naszej kochanej Bolandi (jak "mawia" a raczej pisze Hruda) to nie są zbytnio wyszukane ale za to jakie oryginalne:-D:-D:-D:-D:-D

ha! widzisz, nie siedzi przed kompem tylko razem idziecie:tak:...w zyciu piekne sa tylko chwile, a zycie sklada sie z drobnostek ktore jak mozaika tworza piekna calosc...ach mi sie powiedzialo hehe:-D
Nie tylko świetna kosmetyczka ale też psychoterapeutka i filozof z Ciebie!!:tak::tak: :-D:-):-):-):happy2:
jak widać ja nadal siedze i jeszcze nie wyszliśmy na spacer, ukochany bierze bowiem kąpiel :angry::angry::angry: cicho musze sie opanować:dry:

Czesc mamuski,wpadlam na momencik przywitac sie i przypomniec.Potem poczytam co tam u Was bo naprodukowalyscie znowu tych stron.A korzystajac z okazji ze zblizaja sie powolutku swieta cos w tej atmosferze Uwaga wskazane zalozenie pampersow:-D:-D:-D ImageShack - Hosting :: 901176757153uy9.jpg
niezłe, za pozwoleniem rozesłałam wszystkim znajomym z gg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry