reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda, dzięki za rozwinięcie tematu kosmetyków :-) Muszę sobie zobaczyć na ten skład, czy tam jest coś o czym pisałaś że lepiej żeby nie było. Zresztą, żyjemy w świecie że chyba we wszystkim czego używamy jest coś, czego lepiej żeby nie było, więc... A co myślisz o Orifalme - ta sama kategoria co Avon? Kiedyś używałam i byłam zadowolona.

U nas jak już pisała Luandzia wiatrzysko jak zwykle. Mnie czasami śmieszy jak moi teściowie z nizin opowiadają jak to przeraźliwie i strasznie u nich wieje. Raz byłam i widziałam takie niby strrraszne wiatrzysko u nich, to u nas to by był taki lżejszy wietrzyk ;-) No ale przez ten wiatr przez to cały dzień byłam zamknięta w domu, do tego sama, bo P pojechał pomagać kumplowi w remoncie :-( Za to jak przyszedł to zaraz zajął się Oskarkiem i mogłam odpocząć, pod tym względem małżonka mam super.
I oglądałam progam w ktrym wyjaśniali magiczne sztuczki i w końcu wiem jak "przecinają" kobietę na pół :-);-);-)

reklama
Wracajac do tematu kosmetycznego to ja czasami uzywam faromony i jestem bardzo zadowolona , po zrobieniu tego pilingu cukrowego skora jest tak natluszczona ze nawet balsamem nie trzeba smarowac , super. Doti nie wiem w ktorej czesci miasta mieszkasz bo ja w lipniku i tu zawsze wieje trzy razy bardziej niz na dole w miescie.OOO wlasnie zauwazylam ze Oskarek skonczyl wczoraj 5 miesiecy GRATULUJE

Hruda jestem jestem nie wywialo mnie jeszcze cale szczescie sie uspokoilo...dzieki za prady kosmetyczne teraz juz wiem jakie kosmetyki i jakch firm kupowac tak wiec kolejne zakupy robie w Budnikowskym...
Moj maz ma angine to znaczy ja tak uwazam goraczka powyzej 38 utrzymuje mu sie ponad tydziej gardlo zapalone na migdalkach bialy nalot kurcze lekarzem nie trzeba byc zeby wiedziec co mu dolega a ta tutejsza sluzba zdrowia nie wie co to przepisuja mu jakies leki non stop nic nie pomaga ach szkoda gadac...

nareszcie, ale dałyści eczadu
fajnie hruda że rozpisałaś się troszke o kremach bo mam strasznie suchą skórę i już chciałam zamówić krem w avon bo jak mówisz łatwość zakupu pooglądałam sobie na kolorowym obrazku i kolezanka do domku za tydzień przynosi, tak więc poszukam w drogerii u dr ireny eris albo z ziajki coś nawilżającego bo nie wiem gdzie tu dostać coś eko a słysząłm kiedyś w radiu pochlebne opinie o takich kremach i jakaś aktorka jest współwłaścicielką jakiejś takiej firmy

co do facetów to ja uważam że to insza inszość i z imi trzeba specyficznie postępować ani za dużo głaskać ani za dużo ganić i czasem ciężko znalesć złoty środek mi czasem się udaje a czasem nie ale u nas to B ma większy temperament do bara bara a kiedyś jak nie mieliśmy dzieci a ja nie pracowałam to na równi z tym u nas było no a teraz to ja nie mam porpostu siły na te rzeczy ale czasem .........
jestem w szoku że ten log to ściema masakra a ja się przejełam tymi pneumokokami i nastraszyła w pracy koleżanke której maluch tak ciągle choruje i jest taki wrażliwy ale tak sobie myślę zeby zaszczepić Szymka i Wiki jak skończy 2 lata żeby kupić tylko po 1 dawce

u nas też wieje strasznie ma być dziś w nocy w porywach do 120 jak na nasze warunki to tajfun, nie lubie jak wieje

No to Emma daje czadu,dzis rozmawiajac z M w budce telefonicznej myslalam ze mnie wywieje ale to co teraz sie dzieje za oknami to masakra,co chwile jakies pogotowie albo straz jedzie na sygnale (mieszkam przy glownej:wściekła/y: )
Widze ze temat przewodni to chlopy....:dry: No..to moja historie juz kazdy zna:sorry2: Ja juz od dluzszego czasu czuje sie jakbym byla jakas aseksualna:-( Nigdy nie mialam o sobie wielkiego mniemania ale to co dzieje sie teraz miedzy nami wprowadza mnie w jeszcze gorszy stan,po tak dlugim okresie kiedy to M przylecial nasz 'sex' (bo nie wiem jak to nazwac) to po prostu smiech na sali,a wyobrazalam sobie Bog wie co...no bo przeciez tyle sie nie widzielismy ze powinno miedzy nami eksplodowac,skonczylo sie na tym ze odrocilam sie do sciany i dumajac czemu jest tak a nie inaczej zasnelam:-D I nie ma co sie dziwic ze czlowiekowi rozne rzeczy do glowy przychodza widzac taki koniec...nie myslalam ze takie rzeczy moga dziac sie juz po niecalym roku malzenstwa:shocked2: Tak jak napisala hruda nie widzac kogos na codzien czesto go idealizujemy a potem bum,pomiajac kwestie seksu i bycia atrakcyjna dla drugiej osoby,trudno jest nam sie dotrzec juz w wielu tematach..co chyba dobrze nie wrozy.Zobaczymy jak bedzie podczas mojeg pobytu tam, bo jak ma on byc na takich warunkach to wole chyba siedziec w PL. No...chyba ze blimce bede glowe zawracac i robic codzien wycieczki do Dublina bo dojdzie do tego ze w domu z moim kochanym mezem nie dam rady wytrzymac:-);-) Ach...moglabym pisac i pisac o tych swoich smutkach ale coz to da,chyba trzeba zaczac przegladac sie w oczach innych facetow zeby sie dowartosciowac ale jako matce to chyba nie przystoi:-D:-D

Dzieńdoberek :-)

U nas nie wiało tak strasznie, choc moj tato przygotowal sie na tornado, naładował lampe akumulatorową, kazał mi schować samochód, sprawdzal wszystkie drzwi i okna, obdzwonil siostre i brata. W Sopocie mieszkamy na gorce, jak wieje to i efekty słuchowe do tego mamy, bo na tarasie wtedy latają iglaczki i suwa się huśtawka itp. :-D:-D

Aneczka - a kiedy bedziesz sie widziec teraz z mezem?
Tygrysku - ja tez chce zaszczepis Staska, tak jak skonczy roczek .

Dzien Dobry!
Mnie tez dzis porannie zbudzila moja ptaszyna...o 5.oo...a teraz znow poszal lulac, ten ma dobrze:baffled::-)...Wiatr? Spodziewalam sie katastrofy! :szok:Nie raz na mojej dzielni tak wialo ze myslslam ze szyby pekna...A wczoraj wiac mialo najbardziej wlasnie u nas- rekord! 130km/h.Wieczoram obmyslalam jak tu przestawic auto co by drzewo sie na nie nie zwalilo... Ale jak widac prognozy byly nietrafione.
A dzis wybieramy sie na wystawe malarstwa Rubensa z dziadkami i Stasiem rzecz jasna...moze te Rubensowe ksztalty utrwala sie w jazni mojego malego mezczyzny i w przyszlosci nie bedzie pod presja wzorcow szkieletowatego piekna...tylko prawdziwej kobiecosci!
Milego niedzielska! Buzka!

reklama
dobre hruda, naucz chłopa od maleńkości uroku prawdziwej kobiety a nie tych niedojedzonych szkieletorów

u nas też m iała być masakra ale obyło się bez zrywania linii elektrycznych i bez zwalonych drzew no i juz nie wieje nareszcie

ide się ubrać bo siedze nie ubrana od pas w dół tzn w samej bieliźnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry