luandzia1
Entuzjast(k)a
klevell
Mój mąż studiowal na uniwersytecie w hamburgu i kiedys bylam go tam odwiedzic i miasto zrobilo na mnie dosc mroczne wrazenie (fakt ze bylam w lutym) ,caly czas mgly i deszcz. Byla tam taka fajna knajpka z pysznymi drinkami nazywala sie chyba cafe turm (w takiej wierzy jak nazwa wskazuje przy stacji damtorm chyba) znasz? no ale to bylo chyba 8 lat temu...
Mój mąż studiowal na uniwersytecie w hamburgu i kiedys bylam go tam odwiedzic i miasto zrobilo na mnie dosc mroczne wrazenie (fakt ze bylam w lutym) ,caly czas mgly i deszcz. Byla tam taka fajna knajpka z pysznymi drinkami nazywala sie chyba cafe turm (w takiej wierzy jak nazwa wskazuje przy stacji damtorm chyba) znasz? no ale to bylo chyba 8 lat temu...

). Olaz to chyba amerykanska ( moze kanadyjska) firma i wg mnie zalicza sie do poziomu Garniera i Loreala, no moze ciutek wyzej. Klavell- ja sie Tobie dziwie - masz przeciez w Budnim caly regal kosmetykow ekologicznych czy aptecznych jak dr.Hauschka, Weleda, Primavera i tansze jak Lavera i inne - tylko wybierac. A ten podklad Loreal nie znam, ale "kolorowka" jest u nich wzgledna wiec jesli ci odpowiada to dobrze.
A kosmetyki, które produkują u taty wcale jakieś wyszukane nie są, zwykłe, tanie. To już sobie wyobrażam jakie składniki stosuje Avon
...Ten caly bactrim byl niepotrzebny i te nerwy uffff. Ale jego policzki wciaz nie za dobrze sie prezentuja...Czytalam ze ten pseudo-antybiotyk moze powodowac zmiamy na skorze jako efekt uboczny, moze...