reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Larcia mi się tez lepiej robi jak się wygadam a co do przemęczenia i zajmowania się dzieckiem non stop bez zadnej pomocy to mam to samo... Też marze o tym żeby odpocząć i się gdzieś wyrwać bez młodego. szkoda zę mieszkasz w Galway a nie gdzieś tutaj na wschodzie....

hehe Doti no właśnie tylko chodzi o to ze ja bym chciała zeby to on mnie uwiódł a nie ciągle ja jego... Chce się poczuć ponętną kobietą a nie wyzyskiwaczką jego męskości:dry::sorry2:
A co do tej sąsiadki bo dopiero teraz doczytałam to chyba nie ma innego sposobu na uciszenie tego jej tv jak powiedzieć jej. Jakoś grzecznie i uprzejmie że było by miło bo tutaj malutki dzidziuś spi itd... chyba zrozumie o ile usłyszy;):blink:

Doti ja tez bym tak zrobila .Ja kiedys mialam takich sasiadow co nie tylko "telewizor ogladali" a mieszkali w kawalerce z kilkuletnim dzieckiem , do tej pory nie wiem jak oni to robili ze go nie zbudzili (bo my nie moglismy spac:) )Co z naszym basenem ? Zastanawialas sie juz ? Zajecia na prawde sa super .Ide juz spac , a W sie uczy - chrapiac...

Blimka, no właśnie, o ile usłyszy.;-):-D Coś będę musiała wykombinować, póki co wyłączyła, na szczęście.
Ja Ci tam radzę, wyzyskuj faceta ile wlezie, apetyt rośnie w miarę jedzenia :-)

Jeszcze pytanko - chyba zwłaszcza do naszej ekspertki ds. urody :-) Hruda, myślisz że mogę stosować krem Vichy Myokine (przeciw zmarszczkom mimicznym) jak nie mam zmarszczek? Dostałam od młodszej siostry i jest fajny na skórze, aleboję się żeby np. nie przyzwyczaić skóry do zbyt mocnego kremu (to teoria mojej mamy).

Dobra, idę już do łóżka, jak nie będę mogła zasnąć to wróce.

Luandzia, podobno mózg najlepiej koduje w stanie półsnu, hihi. Może u W w stanie snu najlepiej? :-)

Tak, zadzwonię tam na basen się umówić na zajęcia próbne. Wczoraj byliśmy u Beatki i Darka i też ich namawiam, może się wszyscy tam spotkamy :-)

Doti - może i nawet bym go wyzyskała skoro już mnie zachęciłaś ale akurat go nie ma... nie wiem czy jego strata czy moja :confused::confused: hehe nic to
idę spać bo już mnie oczy szczypią
dobrej nocki dziewczęta!!!

Alez naprodukowalyscie dziewczyny wczoraj wieczorem. A moj Stachu wstal o 4:30, dostal jesc i znowu padl, nie wiem czy klasc sie spac, czy juz nie.

Klaviel - jestem w szoku, ale trzeba byc zakompleksiona, niedowartosciowana osoba, zeby krasc zdjecia i wymyslac sobie nowe zycie. A do usmiercenia dziecka i zabawy cudzymi uczuciami trzebabyc jakims pieprznietym. Poczytalam pod tym linkiem o innych falszywych blogach, pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Ty juz zrezygnowalas z prowadzenia bloga?

Larcia - pojechal po bandzie ten Twoj maz, co mu wyskoczylo z tym wyjazdem bez Ciebie. Co to by bylo jakbys zadzwonila do tej babci w ten wieczor co wrocil o by Ci powiedziala, ze nie wie gdzie jest, dopiero bys miala jazde. Nie denerwuj sie, jak wroci to mozesz mu jajka malowac co tylko chcesz, ale nie dawaj sie mu tak traktowac. Nie gniewaj sie, ale wyjatkowo mi sie to jego zachowanie nie spodobalo. Jestescie malzenstwem? On tam w US mieszkał, ze ma kumpli?

Z tymi chłopami to jest roznie, moj tez ciagle zapracowany, a jak juz jest jakas wolniejsza chwila to wlepia gały w komputer.

reklama
Hura dotalam @ dzis rano...
CARIOCA nie nie zrezygnowalam z pisania blooga choc duzo o tym myslalam probowalam zalozyc nawet nowego chronionego haslem ale nie czulam sie na innym portalu dobrze zreszta mozesz poczytac napisalam o tym osobna notke Z zycia mojej kruszynki!!! - Onet.pl Blog
Ooza tym nie zrezygnuje z pisania bloga z tego mojego kawalka w sieci przez jakies gowniary ktore maja nie rowno pod sufitem lub jakies stare dewotki ktorym se nudzi w domu i siedza czas spedzaja wymyslajac rozne historie...Nie dajmy sie zwariowac, takim ludzia wlasnie chodzi o to by swoimi chamskimi komentarzami nas obrazic zniechecic do pisania...Chamskich komentarzy u mnie nie brakuje a jest to zwiazane tylko i wylaczie z tym ze moj maz jest turkiem kiedys na nie odpowiadalam teraz nie reaguje bo odpisujac pobudzam tylko troli do dzialania poprostu takie komentarze od razu usuwam bo po co mam sobie bloga zasmiecac po co hanifce ma byc przykro kiedys bo bloga pisze glownie po to by ona mogla w przyszlosci dowiedziec sie jak dorastala co dzialo se w jej zyciu ja oczywiscie bym jej opowiedziala ale nie tak dokladnie
Ostatnio w ogole to dowiedzialam sie z jednego z komentarzy ze maz moj jest alkoholikiem niezle nie a osoba ta wywnioskowala to tylko dlatego ze nna jednym ze zdjec obok lozka stoi woda mineralna niezla ludzie wyobraznie maja nie przyszlo jej do glowy to ze wode pije ja w nocy gdy sie przebudze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry