reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

dziewczyny mam do Was pytanko
czy dajecie swoim dziecia pomarańcze lub mandarynki ze skórka ??
ale nie tą pomarańczową ;-);-)
Ja daje ze skorka i nie kroje. Nawet winogrona daje ze skorka,w calosci ale bardzo starnnie myje az rece parzy.:szok::tak:
kiedy J zjezdza??
prawdopodobnie we wtorek rano bo jedzie autem az z wysp, sam!

wspolczuje mandatu...tak przed swietami to lipa jakas:baffled::-(...dobrze ze chociaz mozna go zaplacic po wszytskim:nerd:

Agulka - fura fajowa, i kolor tez! Zeby sie wozil bezszkodowo i lekko!

Zajrze pozniej bo musze sie...wywoskowac do zera:szok::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aga a co piwesz na golfa 92 w gazie szary poobdzierany ale jezdzący heheheheh, my marzymy o sharanie ale to ponad 10 000 i nie stac nas

a nie mozna mic bardziej realnych marzen?:-D:-D:-D

Donkat ja już jakis czas patrzyłam na buzię Julki i wydaje mi się, że te wypryski sa własnie po cytrusach, bo juz od dawna je dajesz małej. Adaś właśnie miał takie same, zaczerwienione krostkawe papuchy, Ale mogę się myliś.:dry::dry:

My do tej pory mielismy opla kadeta 22 latka:szok::szok::szok:,ale jeszcze jeździ:-D:-D:-D na szczęście mamy już Fiata Palio Weekend z 98 na gaz, no to sie pochwalę.

nie, to nie od cytrusow, bo mandarynki je dopiero od ok.m-ca czasu. taka buzke ma od urodzenia. od manadarynek nic sie nie zmienilo.

agulka, nie badz taka skromna z tym samochodem!!
witaj w klubie!!! nasz drugi samochod, to tez palio. zieolony metalik, 2002/2003rok. jestesmy zadowoleni to takie male kombi. w sam raz dla rodzinki z dziecmi. choc czasem to i on jest maly:szok::szok::szok:. bylismy nim w Angli i jechalismy jak Rumuni zapakowani po brzegi:-D:-D
bardzo fajnie mi sie nim jezdzi, choc na poczatku balam sie, ze bedzie za duzy i sie nie zmieszcze na drodze:-D:-D:szok:

oby wam sie dobrze sprawowal!!!

Mebelki w kuchni super ach jestem zachwycona w końcu mam ludzką kuchnie, zaraz jeszcze wnosimy lodówkę a ta już jest przy najmniej dla mnie jak marzenie brakuje kruszarki do lodu;-):-D i netu żeby gotując móc z Wami pisać:-D;-) ale za nim koniec nastąpi to może w sobotę także pochwalę się dopiero w przyszłym tygodniu jak już sobie wysprzątam:tak:

super uczucie, prawda? ja sobie przypominam, jak sie wprowadzalismy! alez byla szczesliwa widzac piekna kuchnie, pokoje....

Hruda - to jutro tuning :-D Jak ja Ci zazdroszczę... Ja to tylko przegląd podwozia. Do gina jutro idę.

Agulka - autko bardzo fajne, i na gaz i combi. i czerwoniutkie, to nie zauroczymy :-)

Tygrysku - no no... mąż bedzie zadowolony :happy: i zazdrosny.

Anetasa - liczę na fotki nowej kuchni na zamkniętym :happy2:

Zaraz sobie ubezpieczę autko w mBanku i potem zagłębiam się w poszukiwaniu świątecznych przepisów.

hej co do mandatów to ja odebrałam w tamtym tygodniu polecony ze skarbówki że zajmuja B pobory na kwote 220 zika własnie za mandat zarobiony w ........... sierpniu tego roku......... to się nazwywa ekspresowa wpłata, hehhehehe
B będzie jednak dziś i jusz jest blisko domu będzie za jakies 40 minutek hehhehe, a co do łaszków to niech będzie zazdrosny mi to na rękę i uwielbiam teskty w pracy o jejku jak ty ładnie wyglądasz, ale ty cos wogóle jesz jakt y tego dokonałas
a ja na to że nie wiem i że tak niechcący hheh ale to miłe

reklama
Do góry