na PW dam Ci mój nuer GG będzie łatwiej opisac, albo razem robić
problem w tym, ze nie weim gdzie wpisac i skad wziac kod
taka obeznana jestem![]()
reklama
donkat
Fanka BB :)
problem w tym, ze nie weim gdzie wpisac i skad wziac kod
taka obeznana jestem![]()
niby splodzialm cos, ale takie zwykle , nie blyszczace i ciekawe

donkat
Fanka BB :)
niby splodzialm cos, ale takie zwykle , nie blyszczace i ciekawe![]()
hhmm, wyszlo bardzo podobne do twojego Agulka. pozniej cos zmienie, bo teraz mala juz wstala
to ja zmienie bo mały mi spi;-)hhmm, wyszlo bardzo podobne do twojego Agulka. pozniej cos zmienie, bo teraz mala juz wstala
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jak wróciłam z miasta to mały miał znowu 39
jutro przejedziemy się do lekarza,bo zaczyna kaszleć i tak zaplacze, może gardło go boli? Niech spojrzy na niego nasza genialna pani doktor.
Kupiłam do końca prezenty, mamie zestaw kremów,bo chciała i bratu termos. Oj jeszcze szwagierce jakaś drobnostka została,ale już nie miałam siły chodzić,bo ludzi tyle,że szok
mały zjadł obiad i gorączka spadła,bo szaleje
jutro przejedziemy się do lekarza,bo zaczyna kaszleć i tak zaplacze, może gardło go boli? Niech spojrzy na niego nasza genialna pani doktor. Kupiłam do końca prezenty, mamie zestaw kremów,bo chciała i bratu termos. Oj jeszcze szwagierce jakaś drobnostka została,ale już nie miałam siły chodzić,bo ludzi tyle,że szok
mały zjadł obiad i gorączka spadła,bo szaleje
Czesc Babony
Etka - zdrowka dla Bartka a coreczka zeby nie miala tego paskudztwa.
Justyna - nie pekaj malenka:-)..bedzie dobrze. Upieczesz wszytskie ciasetczka, Mateuszowi przejdzie goraczka a i S przywyknie na nowo do domowych pieleszy
:-)
Moj J sie chyba zadomowil...pojechal umyc auto bo osiedlowe ptaki z parkingu uwziely sie na moj czarny pojazd..wszytskie inne czyste tylko moj..obsrany
Poza tym dostalam kilka suvenirov- J kupil mi na mikolaja perfumy nie widzac ze to moj od dawna poszukiwany okaz - AmorAmor EloxirPassion.
A Stas procz zabawek dosatal wypasna kurtke skorzna na wiosne...bedziem sie lansowac heheh

Dobrze byc RAZEM
Etka - zdrowka dla Bartka a coreczka zeby nie miala tego paskudztwa.
Justyna - nie pekaj malenka:-)..bedzie dobrze. Upieczesz wszytskie ciasetczka, Mateuszowi przejdzie goraczka a i S przywyknie na nowo do domowych pieleszy
:-)Moj J sie chyba zadomowil...pojechal umyc auto bo osiedlowe ptaki z parkingu uwziely sie na moj czarny pojazd..wszytskie inne czyste tylko moj..obsrany

Poza tym dostalam kilka suvenirov- J kupil mi na mikolaja perfumy nie widzac ze to moj od dawna poszukiwany okaz - AmorAmor EloxirPassion.
:-)A Stas procz zabawek dosatal wypasna kurtke skorzna na wiosne...bedziem sie lansowac heheh

Dobrze byc RAZEM
:-)justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hrudzia mam nadzieję,że razem będzie już dobrze.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Justyna biedny Matuś idź z nim jednak do lekarza no chyba że do jutra mu przejdzie:-)
Hurdzia super że znów jesteście razem. A J to jużtak na stale przyjechal?
a ja caly czas siedzę na Allegro w poszukiwaniu wózka. Napisala mi dzię nawet babka wiadomość na meila że chce sprzedać graco bo widziala że licytuje na innych aukcjach
wózeczek bardzo mi się podoba no i sprzedala by mi go za 200 stówki z przesylką ale szczerze mi go odradzala bo ciężki a zaś kumpela która też miala te graco dla dwóje dzieci mi go poleca bo sama byla z niego zadowolona i teraz jestem już w kropce niewiem co robić
no i jeszczę muszę też kupić łużeczko turystyczne bo te co mamy na dole jest od D kuzynki która na dniach może rodzić
Hurdzia super że znów jesteście razem. A J to jużtak na stale przyjechal?
a ja caly czas siedzę na Allegro w poszukiwaniu wózka. Napisala mi dzię nawet babka wiadomość na meila że chce sprzedać graco bo widziala że licytuje na innych aukcjach
wózeczek bardzo mi się podoba no i sprzedala by mi go za 200 stówki z przesylką ale szczerze mi go odradzala bo ciężki a zaś kumpela która też miala te graco dla dwóje dzieci mi go poleca bo sama byla z niego zadowolona i teraz jestem już w kropce niewiem co robić
no i jeszczę muszę też kupić łużeczko turystyczne bo te co mamy na dole jest od D kuzynki która na dniach może rodzićreklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No pewnie, że dobrze:-) Jestem pewna, że teraz będzie już między Wami bardzo dobrze.Dobrze byc RAZEM:-)

Dużo zdrówka wszystkim chorym dzieciaczkom. Maćkowi katar przeszedł w nocy.
Justyna, jak Mateuszek?
Podziel się: