reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jak wróciłam z miasta to mały miał znowu 39:crazy: jutro przejedziemy się do lekarza,bo zaczyna kaszleć i tak zaplacze, może gardło go boli? Niech spojrzy na niego nasza genialna pani doktor.
Kupiłam do końca prezenty, mamie zestaw kremów,bo chciała i bratu termos. Oj jeszcze szwagierce jakaś drobnostka została,ale już nie miałam siły chodzić,bo ludzi tyle,że szok:szok:
mały zjadł obiad i gorączka spadła,bo szaleje

Czesc Babony
Etka - zdrowka dla Bartka a coreczka zeby nie miala tego paskudztwa.
Justyna - nie pekaj malenka:-)..bedzie dobrze. Upieczesz wszytskie ciasetczka, Mateuszowi przejdzie goraczka a i S przywyknie na nowo do domowych pieleszy:tak::-)

Moj J sie chyba zadomowil...pojechal umyc auto bo osiedlowe ptaki z parkingu uwziely sie na moj czarny pojazd..wszytskie inne czyste tylko moj..obsrany:szok:
Poza tym dostalam kilka suvenirov- J kupil mi na mikolaja perfumy nie widzac ze to moj od dawna poszukiwany okaz - AmorAmor EloxirPassion. :szok::-)
A Stas procz zabawek dosatal wypasna kurtke skorzna na wiosne...bedziem sie lansowac heheh:-p:rofl2:
Dobrze byc RAZEM:tak::-)

Justyna biedny Matuś idź z nim jednak do lekarza no chyba że do jutra mu przejdzie:-)
Hurdzia super że znów jesteście razem. A J to jużtak na stale przyjechal?
a ja caly czas siedzę na Allegro w poszukiwaniu wózka. Napisala mi dzię nawet babka wiadomość na meila że chce sprzedać graco bo widziala że licytuje na innych aukcjach :tak:wózeczek bardzo mi się podoba no i sprzedala by mi go za 200 stówki z przesylką ale szczerze mi go odradzala bo ciężki a zaś kumpela która też miala te graco dla dwóje dzieci mi go poleca bo sama byla z niego zadowolona i teraz jestem już w kropce niewiem co robić:confused::rofl2:no i jeszczę muszę też kupić łużeczko turystyczne bo te co mamy na dole jest od D kuzynki która na dniach może rodzić

reklama
Do góry