majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, jak Adaś z sikaniem? Woła znów? Maćkowi wróciło i już nie popuszcza :-)
Strasznie drogie te kafelki

Strasznie drogie te kafelki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Agulka, jak Adaś z sikaniem? Woła znów? Maćkowi wróciło i już nie popuszcza :-)
Strasznie drogie te kafelki![]()
oj jak mi Ciebie brakowało..................... cieszę się, że jesteś
Jak tam pobyt u mamy czy siostry? czy jedno i drugie? P jz w trasie?
pobyt sie udal. tylko troche za krotko. nawet Julitka nie chciaal jeszcze wracac do domu.
moja siostra ma teraz dodatkowa prace, wiec wraca do domu wieczorem. dlatego chcialam pobyc z Kamilkiem, zeby nie byl ciagle sam, milalam go przypilnowac w nauce, a za ten czas ani razu ksiaki nie otworzyl!!!kawla nygusa!!!
P jedzie jutro, dzis ma szczepionke, wiec wzial wolne
no tak jak ja............... na mojego skarba tylko ADAŚ a jak krzykne , albo jestm zła to ADAMno tak, ale dla mnie to on zawsze bedzie Kamilek.:-) byl nawet czas, ze sie wstydzil, jak tak sie do niego mowilo i kazal mowic: Kamil, a mnie to ledwo przez gardlo przechodzilo, bo mi sie wydawalo, ze tak oschle i bez milosci![]()
My też mamy z dialogu i jakoś za 4MB razem z telefonem płacimy jak anetasa-85 zł.ale dzis tłumy ho ho
dziewczynki mam do Was pytanko gdzie macie internet i ile za niego płacicie, ja mam teraz w Dialogu szybkosc 10 Mb i place 50zl a do tego jeszcze abonament za tel i raczej mi sie to nie kalkuluje....
ja sie cieszę, ze M wyruszał w trasę później nizzazwyczaj bo nie musiałam dreptać na pieszo do Skarbówki zanieść pity bo wywiałoby i wymoczyło mnie na amena u nas wieje az strach. Dobrze,ze obudzilam sie po 6 i poszlam po bulki,bo teraz nie chcialoby mi sie wyjsc.
Ja mam dzis lenia. Totalnego. W lozku pije kafke,a mlody oglada bajki.
Mnie sie nie podoba w ogóle-bleeeeeeeeeeAle mnie wkurza ta nowa szata naszego BB........... nie mam pojecia jak dodawac do siebie cytowane posty? Mogę tylko za każdym razem jednego posta cytować?
U nas jak u ustyny....... wiatr łeb urywa do tego pada.
Wczoraj bylismy cały dzień u teściowej a spowrotem zjechaliśmty do znajomych..........dzień minął SZYBKO
Dzięki jeszcze raz za życzenia:-)
Gratuluję FuksiaroGagulec ja zajadam się ptasim mleczkiem............ wysłałam z opakowania kod i wygrałam 20zł rabatu na zakupy w Empiku. Włsnie wybieram jakies książeczki edukacyjne dla moich maluchów................. Majandra możesz cos plecić

ja nawet symbolicznej złotówki nie mogę wygrać