reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Moje bez kasku nawet na hulajnodze nie chcą jeździć. I dobrze :-)

Witam w pochmurny dzień, z marudną Minisią.

Humor mam kiepski bo się nie wyspałam - przyszli do mnie obaj chłopcy w nocy a Łukasz od jakiejś odkropnej godziny mędził i kombinował i spać mi nie dawał :dry:

reklama
Witam i w końcu ja.

Chałupka ogarnięta, obiad gotowy, pranie schnie a ja dopiero zasiadłam ze śniadaniem. Za 1,5 godziny przyjeźdzają rodzice, mama zostaje a tata jedzie na USG.
Dzieciaczki nie wiedza że babcia przyjedzie dziś po nich do przedszkola.

W nas cieplutko, słonecznie na przemian z pochmurnie:-D ale mocno wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeje, suszarkę mi 2 razy przewróciło chociaz mam cegłówkami przycisnietą:baffled:

A ja wreszcie dotarłam do domu;-) odstwiłam auto do mechanika a potem pojechałam do koleżanki na kawkę i tak się troszki zasiedziałam:sorry2: ale tak to jest jak z pół roku nie mogłyśmy znaleźć odpowiedniego dla obu czasu żeby spokojnie poplotkować;-)

Witam o poranku:-) ja już po spacerku do przedszkola bo M pojechał na 7 na Podzamek a zrobił nas w konia bo myślałam że pojechał mietkiem a on wybrał się maluchem:-D i młoda jak zobaczyła mietka na parkingu to chiała jechać, bo przecież mietkiem umiesz mamusiu;-):-D teraz czekam na niego bo mamy odstawić auto do elektryka mam nadzieję, ze w końcu odzyska swoją dawną moc:dry:
Moniu śliczne zdjęcie Oleńki:-) u nas w biedronce też były kaloszki;-)
Justyna ja już młodej zakupiłam kask, bo oświadczyła, ze nie będzie jeździć na rowerze bez niego:szok: bo pani Bożenka w przedszkolu powiedziała, ze bez kasku nie wolne:zawstydzona/y:;-):-)

Dziękuję bardzo:-):-):-)

Moje bez kasku nawet na hulajnodze nie chcą jeździć. I dobrze :-)
Witam w pochmurny dzień, z marudną Minisią.

Humor mam kiepski bo się nie wyspałam - przyszli do mnie obaj chłopcy w nocy a Łukasz od jakiejś odkropnej godziny mędził i kombinował i spać mi nie dawał :dry:
moje dzieciaczki jeżdżą w kasku tylko jak na rolkach a jak rowerkiem to już nie:no::zawstydzona/y:będę musiała Mateuszowi tez kupic...
Witam i w końcu ja.

Chałupka ogarnięta, obiad gotowy, pranie schnie a ja dopiero zasiadłam ze śniadaniem. Za 1,5 godziny przyjeźdzają rodzice, mama zostaje a tata jedzie na USG.
Dzieciaczki nie wiedza że babcia przyjedzie dziś po nich do przedszkola.

W nas cieplutko, słonecznie na przemian z pochmurnie:-D ale mocno wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeje, suszarkę mi 2 razy przewróciło chociaz mam cegłówkami przycisnietą:baffled:
oj u nas też dziś mocno wiało ale na termometrze było 20st:tak:3 pralki fajnie wysuszyło i przewiało za to teraz to wieeeeeeeeeeeeeje okropnie:sorry2:

U nas słoneczko wyłazi.
Nic mi się nie chce. Muszę coś na obiad wymyślić...
i co wymyśliłaś???;-)

A ja wreszcie dotarłam do domu;-) odstwiłam auto do mechanika a potem pojechałam do koleżanki na kawkę i tak się troszki zasiedziałam:sorry2: ale tak to jest jak z pół roku nie mogłyśmy znaleźć odpowiedniego dla obu czasu żeby spokojnie poplotkować;-)
fajnie tak raz na jakiś czas się spotkac i na spokojnie poplotkowac :tak:

Aneta jak dzis humor?miałas dzis opisac na zamkniętym co się stało i co rusz zaglądałam ale nic nie ma:confused:

Myślałąm i myślałąm... i przypomniałam sobie że obiecałam Łukaszowi zamówić pizzę :-D A Dominika słoikowo jadła i miałąm z bańki ;-)

Witam.

Marnie się od wczoraj czuję. Niewyspana jestem i zmęczona.

Asia, to poszłaś na łatwiznę ;-) Ja też ostatnio łatwe i szybkie obiady robię, bo nie mam czasu na wymysły.

Justyna, jak Mati?

Nie widziałam tych płaszczyków w Biedronce, ale 35 zł to wcale nie tak tanio. Ja kupiłam w zwykłym sklepie odzieżowym za 25 zł. A kaloszki chyba w Carreofurze jakoś za 30 zł.

No ostatnio nie bardzo mam ochotę i czas siedzieć w kuchni a dodatkowo jak się "nawącham" przy robieniu to potem nie mam zupełnie ochoty na jedzenie... ;-)

Witam. Po herbatce. Idę gonić towarzystwo...

reklama
Zimnoooo i wieje, ochyda za oknem. Wczoraj chociaz na termometrze bylo 20.
Mlody juz wczoraj byl dobry, poza lekkim katarkiem.

S mnie wkurzyl od rana narzekaniem i jakos humoru nie mam:-(

Do góry