reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzikujemy za dziewczyny za gratulacje :-) ja juz jestem w domu, wyszlam z pracy o 14,.pojechalam.po Radka i tadam jestem juz na kanapie w domu.
A jutro ide do fryzjera, a co.
AniaH - Zyciowa ladnie to ujela- masz kosmiczna energie dziewczyno. Bedziesz swietna, zywiolowa mama :-)
Ja tez czekam na kolejne dwie kreseczki :-)
Madzia, Ty chyba pisalas, ze masz sluz plodny?? To nie odpoczywaj tylko zaciskaj zeby i do boju :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia ma płodny sluz:))
U mnie już zamknięta szyjka i sluz niepłodny, także już po ptakach:D
Ale dalej mi się chce działać... chyba ze zasne bo strasznie śpiąca jestem :p
India a co będziesz u fryzjera wyprawiac? :)

reklama
Dzień dobry Kobietki ;)
Żyję, jestem cała i zdrowa tylko czasu mi brakuje ;/
Wczoraj od rana biegałam po mieście, byłam trochę u rodziców i u bratowej ;) później chwila w domu z moim M i na nockę do pracy. Wstałam po 14, ogarnęłam w domku i mam teraz czas na forum ;)
Co do wpisu Anette to powiem tylko, że mimo moich starań chyba by mi padło na głowę jakbym tylko czytała o staraniach, medycznych aspektach tej kwestii, śluzach, wydzielinach, bolączkach, humorach, obawach itp...
Nie można dać się zwariować i układać całego życia pod starania... Czasami za duży nacisk na dzidzie i stres że się nie udaję jest "blokadą" ... także relax take it easy;)
Moje staranka chwilowo stoją w miejscu, bo chyba mam zapalenie pęcherza, albo coś tego typu, ale wcinam żurawinkę i dzisiaj chyba do apteki skoczę po urofuraginę i będzie dobrze ;)
Na wtorek się muszę wcisnąć do mojego Gina na monitoring ;)

Mamakulka i Życiowa nie mogę się doczekać waszych wizyt ;) a i Kuleczko, jak tak zapraszasz na wieś to też chętnie wpadnę ;) siadam w auto, chwila, moment i jestem w Jeleniej ;p
CzarnaMadzia kobieto skąd ty siłę bierzesz :D hehe
KasiaMarysia ja też uwielbiam programy tego typu i nie mogę wyjść z podziwu co oni tam czasami "wyczarują" ;)
India super, że Radzio się dostał ;)

Tyle piszecie, że aż miło się czyta tylko ciężko nadrobić i każdej odpisać ;p
Buziam wszystkie i głaski dla brzuszków ;*

Współczuje zapalenia pęcherza. Ja niestety też biorę urofuraginę:( Życzę zdrówka!
Który masz dzień cyklu kochana??

Aniaaa_H oby ten cykl był udany i żebyście nie musieli powtarzać badań. Wiem jak to faceta stresuje. Mój to wgl jak robił badania to żałuję, że nie dowiózł próbki bo miał straszne warunki jak opowiadał :(
A co do Amarro to taaak :D jego teksty są boskie:D Naprawdę polecam na poprawę humoru :):)
Pamiętam edycję chyba w tamtym roku, masakra ani jeden serwis nie wydany ;/ paranoja.

India pochwalisz się fryzurką ? :)

Życiowa oooj popieram Cię co do wpisów Ani :D:D

Madzia to teraz &&& za plemniczki :D

AniaH od razu po wpisach twoich widać ze wrócił twój optymizm :)
czuć tą twoją kosmiczną energię aż się buzia cieszy :* :D
rozanielasz me serce <3<3

Dzikujemy za dziewczyny za gratulacje :-) ja juz jestem w domu, wyszlam z pracy o 14,.pojechalam.po Radka i tadam jestem juz na kanapie w domu.
A jutro ide do fryzjera, a co.
AniaH - Zyciowa ladnie to ujela- masz kosmiczna energie dziewczyno. Bedziesz swietna, zywiolowa mama :-)
Ja tez czekam na kolejne dwie kreseczki :-)
Madzia, Ty chyba pisalas, ze masz sluz plodny?? To nie odpoczywaj tylko zaciskaj zeby i do boju :D
Fryzjer, oł oł oł! Co będziesz tym razem robić? Fajniunio! Jakbyś zobaczyła moje odrosty , to ołmajgudnes.
Też mnie rozanielasz, dziękuję za komplement <3<3 Jak będę w ogóle mamą, to już będzie cudownie, ale chciałabym być jeszcze dobrą mamą!

Ale dalej mi się chce działać... chyba ze zasne bo strasznie śpiąca jestem :p
Chcica zawsze na propsie Madzia xD Mówie, korzystaj Mała! Cuś się mnie widzi, ale nie będę głośno mówić, co y na krakać ;D uhuuu! Też zatem kciukasy zaciskam u rąk i nóg, żeby Ci plemniczek tam zrobił robotę.

Współczuje zapalenia pęcherza. Ja niestety też biorę urofuraginę:( Życzę zdrówka!
Który masz dzień cyklu kochana??

Aniaaa_H oby ten cykl był udany i żebyście nie musieli powtarzać badań. Wiem jak to faceta stresuje. Mój to wgl jak robił badania to żałuję, że nie dowiózł próbki bo miał straszne warunki jak opowiadał :(
A co do Amarro to taaak :D jego teksty są boskie:D Naprawdę polecam na poprawę humoru :):)
Pamiętam edycję chyba w tamtym roku, masakra ani jeden serwis nie wydany ;/ paranoja.

India pochwalisz się fryzurką ? :)

Życiowa oooj popieram Cię co do wpisów Ani :D:D

Madzia to teraz &&& za plemniczki :D
Też polecam Amaro na poprawę humoru ;D Zawsze z M.robimy jedzonko i wszelkie kulinarne oglądamy. Ogiński się trochę sprzedał, więc jak oglądaliśmy go jeszcze jako totalnego amatora na YT, to teraz już nie mam werwy do jego KochamGotować..
KasiuniuMarysiuniu, też miód na me serce wlewasz <3
Wszystkie wlewacie!

Ale dalej mi się chce działać... chyba ze zasne bo strasznie śpiąca jestem[emoji14]India a co będziesz u fryzjera wyprawiac? :)
To poplatalam cos strasznie, wybaczcie.

Ja tez spiaca mega. Ledwo siedze juz. Chlopaki w Wiedzmina graja, a ja walcze z klejacymi powiekami :-)

Troche podetne. Chce z przodu dluzsze a z tylu krotsze i powiem Wam, ze ostatnio tak chodze do roznych fryzjerow i jeszcze zaden nie zrobil tego co chcialam. Moze grzywke znowu zrobie, albo zobacze co doradzi.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu słoneczko :*
będzie dobrze wszystko. teraz faktycznie może ci się wydawać ze cie to przerasta ale w rzeczywistości świetnie sobie poradzicie :* zobaczysz :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu, jasne, że sobie poradzicie! Kochana, głowa do góry. Popłacz jak potrzebujesz, ale niech przechodzi i wraca Twoja radość. Mała, zobacz, masz kochanego narzeczonego, remoncik, pod Twoim serduszkiem rozwija się nowe życie, któremu TY i Twój Ukochany daliście początek. Będzie wszystko dobrze, urodzisz śliczne, zdrowe maleństwo, a ślub będzie przypieczętowaniem Waszej miłości. Popłacz sobie, a potem wytrzyj gilki, odetchnij parę razy i myśl pozytywnie o najpiękniejszych rzeczach, jakie Cie teraz czekają - stanie błogosławionym i ślubie, który wiem, że jest dla Ciebie równie istotny. Nie smutaj Maleńka ;****

Do góry