madziara158
Grudzień 2010
A mój się pierwszy pcha na zakupy. Ostatnio nawet sam lata po sklepach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosiu Świetne ubranka ;-) Widze, ze nasze maluchy mają taki sam pajacyk żółty ;-) Ja licze na to, że w przyszłym tygodniu jeszcze coś wyszperam w Dunnsie a tak w ogołe to zauważyłaś, ze jest dużo ubranek z odciętymi stópkami - typowo letnich? Na zimowe trzeba bedzie jeszcze pewnie poczekaćKomplecik z zyrafką też mi się bardzo podoba, mamy podobny tylko z Dumbo z Disney'a
A tak w ogóle to jak długo zostajesz w Irlandii?
JA też poluje na okazje, ale staram się nie szaleć - w końcu 2 torby ubranek po siostrzeńcu czekają;-)
) tylko czy jest lekki? Tzn 12 kg to waga stelaża, czy całego wózka??ghy no w sumie to nie wiem czy całego czy stelaża, generalnie jest bardzo lekki z gondolka też (jak robiłam przymiarkę w sklepie) ale nie wiem na 100% czy cały tyle waży czy sam stelaż, zreszta akurat mi te 3kg w tą czy w tą nie robi róznicy.Świetne ubranka i rozkoszne butkiJA też poluje na okazje, ale staram się nie szaleć - w końcu 2 torby ubranek po siostrzeńcu czekają;-)
Sarka - wózek świetny (dokładnie ten model chciałabym mieć - nawet kolor się zgadza) tylko czy jest lekki? Tzn 12 kg to waga stelaża, czy całego wózka??
Bo ja znalazłam inny model (deltim emu) który waży 7,5kg (stelaż) więc jest różnica.
Ale Twój wózio piękny:-)