Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z dzieckiem chodze 2 godz nawet jak jest -25 :-)dziewczyny ja miałam dla Zosi z lumka kombinezon w rozmiarze 0-3 miesiąca, była w nim kilka razy ubrana, bo potem wyszperałam dresik tak samo ciepły jak kombinezon, a poza tym nie przesadzajcie z tymi rozmiarami, bo do wiosny chyba zadna z was nie bedzie wozic dziecka w kombinezonie, przeciez w wózku będzie śpiworek i przykrycie w każdej gondoli jest więc dzieciom napewno bedzie ciepło, a poza tym te zimowe spacery nie bedą trwały 3 godziny i żadna z nas nie bedzie wychodzic jak będzie mróz - 15, -20 stopni![]()
dziewczyny ja miałam dla Zosi z lumka kombinezon w rozmiarze 0-3 miesiąca, była w nim kilka razy ubrana, bo potem wyszperałam dresik tak samo ciepły jak kombinezon, a poza tym nie przesadzajcie z tymi rozmiarami, bo do wiosny chyba zadna z was nie bedzie wozic dziecka w kombinezonie, przeciez w wózku będzie śpiworek i przykrycie w każdej gondoli jest więc dzieciom napewno bedzie ciepło, a poza tym te zimowe spacery nie bedą trwały 3 godziny i żadna z nas nie bedzie wychodzic jak będzie mróz - 15, -20 stopni![]()
My mamy kombinezonek na 68 no i bedzie sluzyl dlugo bo bez takiego odzienia to sie tu nie obejdzie, a jesli zima bedzie taka jak byla w tym roku to niestety i na mrozy -15,-20 bedziemy wychodzic bo nie bede dzieciaka 3 miesiace w chacie trzymac :/ bioraz pod uwage ze w tym sezonie zima trwala od koncowki listopada do marca :O i byla strasznie ostra i grubo sniezna :S![]()